sabahları aç karnına gynoferon 1 tane (demir ilacı)
öğlen tok karnına decavit 1 tane (multivitamin)
magnorm a yeni başladım. magnezyum için o da. bi de 2 ay boyunca marnicap (balık yağı) içtim günde bi tane ama vücutta fazla civa biriktirdiği için bıraktımbu kadar ilaçcıklarım....:))
Hamile kalmadan önce ve ilk 3 ay boyunca Solgar'ın folic asid hapını içtim. Sonrasında günde 1 elevit ve gyno ferro sanol. yaklaşık 1 aydır da seven seas pulse omega 3 balık yağı hapı içiyorum.
15.haftamdayım multivitamin olarak decavit
kan hapı olarak da ferrum fort verdi doktorum:26:
ben hamile kalmadan önce folicasite başladım hamile kaldıktan sonra tehlikemiz olduğu için folikasit+progestan+corasprin kullandım şimdi onları kesti günde 1 tane sabah kahvaltıdan sonra elevit. 3 saat sonrasında ferro sanol kan hapı birde omega3 haftada 2 tane dedi (ama malesef çok büyük içemiyorum)...bu kadar... ilaç delisi olucaz bu kadar ilaca gerek varmı hiç bilemiyorum zaten dışardanda yediklerimize dikkat ediyoruz..
bendede canım seninki ile aynı her gün bir iğne haftada birde progestan iğnesi yanında hergün progestan hapı elevit ve cor asprin şimdi nasılsın benim 7 haftalık daha beklemedeyim insallah şu sıkıntılı günleri atlatırız kendine ve bebişe dikkat ett dua ediyorum her gün ben herkez için...
canım benimde 5 haftalık bebişim ama kese etrafında kanamalar varbende progestan kullanıyorum. dr rapor verdi edeyim hep yatıyorum.. senin son durumun ne oldu acaba paylaşırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?