meraba arkadaşlarr.bizde bebek düşünüyoruz ve bunun için tedavi görüyoruz size bişey sormak isyiyorum.ben şimdi demir hapı ve folik asit alıyorum dmir hapımın adi gynoferon folikasit içinse folbiol diye bi hap.ama bu folbiolu doktorum yarım dedi sizce günde bi tane alsam tam olarak yetermi bana yarım az gibi geldi demir hapıda alıyorum acaba ondan demiş olabilirmi?????yardımcı olursanız sevinirim.kullanan vardır muhakkakkk::)))
demir hapıyla bir ilgisi yok, folik asit bebegin omurilik sistemi oluşurken sorun çıkmasını en aza indirgemek için anneye takviye olarak veriliyor.hamilelikten önce başlayanlara genelde yarım veriyorlar. hamile kaldıgınızda ilk üç ay günde 1 verecek doktor. ama folik asit vücutta fazlasını depolamıyor o yüzden istersen günde tek alabilirsiniz. ben doktoruma zaten çok küçük kırması çok zor oluyor demiştim. o zaman günde bir kullan demişti. folik asit konusunda içinden geldiği gibi kullanbilirsin.(tabi yarım ya da 1 konusunda :)
15 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiçbir ilaç kullanmadım. doktor gerek yok dedi. folic asidi sordum o hamilelikten önce kullanılıyo dedi. kafam karışık kullansaydım keşke zaten ilk 3 ay doğru düzgün bişey yiyemedim bebek vitaminsiz mi kalmıştır acaba.
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim,doktorum bana şiddetli ağrı için minoset,bir de dramamine yazdı,özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye ,hamile kalmadan önce kullanmadıysan gerek yok dedi.çok şaşkınım korkuyorum eksiklik olur diye,sizce ne yapayım
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim,doktorum bana şiddetli ağrı için minoset,bir de dramamine yazdı,özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye ,hamile kalmadan önce kullanmadıysan gerek yok dedi.çok şaşkınım korkuyorum eksiklik olur diye,sizce ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?