Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

slm arkadaslar bende 9 haftalik hamileyim ve bulantilarim cok fazla....birde vitamin alinca mideniz daha cok bulanmiyormu?yoksa sadece bende mi boyle?ben kizimda vitamin kullandim ama hamileligin ilerleyen haftalarinda o zaman fazla bulanmiyordu midem......

Bende 7+3 haftalık hamileyim 5.haftadan beri sabah aç karnına ferrumfort 1 adet
sabah 11 de elevıt içiyorum

ben baya ilaç alıyorum sanırım
levotirion (troit için)
ferro sanol
coraspin
progestan
folbiol

meraba arkadaşlarr.bizde bebek düşünüyoruz ve bunun için tedavi görüyoruz size bişey sormak isyiyorum.ben şimdi demir hapı ve folik asit alıyorum dmir hapımın adi gynoferon folikasit içinse folbiol diye bi hap.ama bu folbiolu doktorum yarım dedi sizce günde bi tane alsam tam olarak yetermi bana yarım az gibi geldi demir hapıda alıyorum acaba ondan demiş olabilirmi?????yardımcı olursanız sevinirim.kullanan vardır muhakkakkk::)))

demir hapıyla bir ilgisi yok, folik asit bebegin omurilik sistemi oluşurken sorun çıkmasını en aza indirgemek için anneye takviye olarak veriliyor.hamilelikten önce başlayanlara genelde yarım veriyorlar. hamile kaldıgınızda ilk üç ay günde 1 verecek doktor. ama folik asit vücutta fazlasını depolamıyor o yüzden istersen günde tek alabilirsiniz. ben doktoruma zaten çok küçük kırması çok zor oluyor demiştim. o zaman günde bir kullan demişti. folik asit konusunda içinden geldiği gibi kullanbilirsin.(tabi yarım ya da 1 konusunda :)

ben iki düşük geçmişim oldugu için, 2 yıldır folik asit kullanıyordum.5-6 ay önce doktorum elevite gecirdi, vitamin eksikliği var diye. şu an 6 haftalık hamileyim. elevit ve eski düşüklerimden dolayı glucopaghe ve progestan kullanıyorum, sabahları da aspirin. elevit kullandığım için folik asiti bıraktırdı doktorum

tşk ederim arkadaşımmm..neyse ben yinede yarım kullanmaya devam edeyim barii::))

15 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiçbir ilaç kullanmadım. doktor gerek yok dedi. folic asidi sordum o hamilelikten önce kullanılıyo dedi. kafam karışık kullansaydım keşke zaten ilk 3 ay doğru düzgün bişey yiyemedim bebek vitaminsiz mi kalmıştır acaba.

10 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesine karşı progestan hap,progynex iğne kullanıyorum. artı coraspin ve folbiol kullanıyorum. demir,vitamin,kan,kalsiyum vs.haplarına ne zaman başlanıyor bilmiyorum. yazılanları okuyunca kafam karıştı,acaba bu haplar için geç mi kaldım diye.

folik asit gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmalı canım
bence sen odoktoru değiş bir an önce

hamilelikten önce başladığım folik asite ilk 3 ay devam ettim ve 1. aydan itibaren magnezyum kullanmaya başladım.3 ay dan sonra magnezyum vitamin demir ve calsiyum kullanmaya başladım 22. haftam bitti halen devam ediyorum demirim günde 2 ye çıktı bir de coraspin başladık ufak bir riskten ötürü...

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim,doktorum bana şiddetli ağrı için minoset,bir de dramamine yazdı,özellikle sordum folik asit kullanayım mı diye ,hamile kalmadan önce kullanmadıysan gerek yok dedi.çok şaşkınım korkuyorum eksiklik olur diye,sizce ne yapayım

gerek mi yokmuş, olmazmı gerek yaaa... başka bir doktora görünün kesinlikle...

evet hamile kaldıktan sonra işe yaramıyormuş doğru.elevit içebilirsin onda folik asit demir gibi vitaminler var

12+5 haftalık hamıleyım zofer kullnyrm 3 4 gnde bır alıyorum yemek yıyebılmek ıcın vıtamın hapı verdı doktor bıde folık asıt kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…