Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Merhaba bende 20 haftalık hamileyim ferrum balık hapı elevit ve calsiyum sandoz kullanıyorum calsiyumu garklı bir doktor yazmıştı son gittiğim doktor bıraktırdı ancak hemen dişlerim kanamaya başladı tekrar sandoza başlıcam elevit bitiyor onuniçmicem bir süreliğine kan hapı zaten en önemlisi.yeterli beslenen biri için belki vitamin gerekli olmayabilirr genelde doktorların çoğunun dediği bu

arkadaslar selam. ben elevit kullanıyorum 12. haftamdan beri, şimdi de doktorum gyno ferro sanol, ve omega 3 verdi. elevit hiç kilo yapmadı, aksine yeme ataklarımı bastırdı. gyno ferro sanol veya omega 3 kullanmış olanınız var mı? ekstra kilo yapıyorlar mı?

Ya elevit de domuz jelatini var decavit kullanın diyorlar asli nedir bilen var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 31.haftamdayim. ferrum fort kan ilaci, osteocare diye kalsiyum + magnezyum ilaci bir de omega 3 ilaci kullanıyorum

Bende hamileliğinin ilk ayından beri progestan kullanıyorum 1 aydır da
Ferro sanol duo
Ve elevit kullanıyorum

Son düzenleme:
elevitte domuzyağı var hbrniz olsun imom kullanın istersenz

Arkadaşlar bu elevit konusunda yazdıklarınız kesin mi?
Nerden öğrendiniz doktorumu arayacağım kesin bir bilgi ve kaynak verirseniz memnun olurum

Arkadaşlar şimdi doktorumla görüştüm.
Elevitte kullanılan malum hayvan jelatininin kullandığımız ilaçların ve antibiyotiklerin %90'ında kullanıldığını söyledi(

ben hic bir hap kullanmiyorum Doktor vermedi vucudumun ihtiyaci yokmus sizce bu normal mi ?? ve 1 haftadir burnum tikali ayaklarim gece bazen kramp giriyor bunun hap icmememle alakasi varmi ???

Merhabalar 19+3 hamileyim doktorum bana decavit adli multi vitamin ve ferrum fort isminde demir vitamini verdi baya arastirdim bir sakincasini bulamadim. Canim benim kramplarin ve burun tikanikliginin hap ile ilgisi yok hamilelik de gayet normal Burnum için ben hani su bantler varya ismi gelmedi simdi aklima burna takiyosun ondan kullandim çok faydali doktora da sordum bir sakincasi yok dedi kramplarin içinde en iyisi yürüyüş yapmak :)

Merhaba bayanlar :)
17 haftalık hamıleyım.
Folıc 1
Gynoferrosanol
Vınalac vitamin içiyorum

Hayırdır Canım nasıl bir etki yaptı sende?
İlaçlar bende uyku dışında bir sorun yapmadı hala kullanıyorum ..

Uyku, sinirlilik, aglama krizleri, gece gorulen kabuslar. Psikolojimi alt üst etti resmen. Yan etkılerınde depresyon yapabılır yazıyordu. Bırakırken bende azalta azalta bıraktım. Gunde 600 mg alıyordum cunku. Birde göğüslerım inanılmaz şişmiş ve beze olmustu heryerınde. Cok sanslısın. Sadece uyku oldugu için. Kac haftalık suan?

Sende baya yan etki yapmış canım yaaa
Geçmiş olsun
Peki doktor sana neden vermişti progrstanı?
Şu an 19+1deyim

Sende baya yan etki yapmış canım yaaa
Geçmiş olsun
Peki doktor sana neden vermişti progrstanı?
Şu an 19+1deyim

İlk vajınal ultrasona girdim. Ertesi gün kahverengi lekelenme geldi. Hemen başladı doktor. 3x200 mg 😔 sonra da 13 hafta olasıya kadar içtim. Bu süre zarfında bir kez daha kahverengi lekelenme bir kez de acık pembe bi lekelenmem oldu. Cok sıkıntılıydı.

Anladım çok geçmiş olsun
Şu an bir sıkıntı yoktur umarım.
Dozuda yükselmiş ben 100mg kullanıyorum 3 defa bazen 2 defa alıyorum unutuyorum ilacı yanıma almayı vakti geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…