Anladım çok geçmiş olsun
Şu an bir sıkıntı yoktur umarım.
Dozuda yükselmiş ben 100mg kullanıyorum 3 defa bazen 2 defa alıyorum unutuyorum ilacı yanıma almayı vakti geçiyor
Yok canım allaha sükür hersey yolunda. 17+2 bugun :) ve doktor kontrolüm var. Cınsıyetı öğrenicez net olarak eger gosterırse bızım minnak :) kilo aldın mı hıc? Ben ilk 3 ay 55.600 den 56.800 e cıktım. Ama sımdı maşallahım var :) belım kalınlastı basenlerım genısledi 😔 goguslerımı soylemıyorum bile. Birde süt gelicek ve kafamla yarısıcaklar sanırım 😀
Maşallah inşallah her şey yolunda gider sonuna kadar.
Cinsiyetini de merak ettim öğrenince yazarsan sevinirim.
Ben ilk 2 ay 2.5 kilo vermiştim sadece verdiğim kiloyu geri aldım.
Ama bundan sonra bulantı falanda kalmadığı için heralde alırım.
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Doktordan cıktım. Erkek.
Eyvaahh isim yok :)
herseyı son derece saglıklı ve
normal allah sukur.
Darısı basına.
Ben 55.600 ile başladıgım hamileliğimi 59,400 kg ile surdurmekteyım. :)
Ayyyy maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Tek derdimiz isim olsun:))
Sen zaten zayıf başlamışsın keyfini çıkar .
Ben epey kilolu başladım o yüzden inşallah fazla almam .
Arkadaslar bu ay esimle korunmadik hemen hamile kalabilecegimi dusunmeden. Ama simdi hamile oldugumu ogrendim. Son adet tarihime gore tam bir ay gecti. Haftaya tekrar kan testi yapilacak, sonra da kadin doguma gidicem. Bulundugum yerde kadin dogum uzmani yok. Yani 6.haftayi bulacak kadin doguma gidisim. Sizce folik asit alip kullanmaliyim. Doktor tavsiyesi olmadan kullanmak zararli midir? Yoksa kadin dogum uzmanina gorunmeyi mi beklemeliyim. Acikcasi gebelikte folik asit onemli oldugu icin bir an once baslamak istiyorum.
Kızlar ben ferro sanol elevıt ve folık asıt kulanıyodum folık asıtı 12.haftada bıraktım ferro sanolda bıttı elevıtte az kaldı bu hafta doktor ferro sanol yerıne feramat verdı elevıt bıtınce de folıdoce buna devam et dedı ama ıcerıgınde 12.haftaya kadar yazıyor buda folık asıt ve vıtamın folık asıt ılk 3 ay degılmı yaaaa ne ıccegımı sasırdım artık 4 aydayım folıdoce ıcılırmı ıcen varmı
Ben plansız hamile kaldım daha sonra ilk gittiğim doktor folik asit yazdı ilk muayenede.. Sonra başka doktora gittim ben bu folk asidi içmek istemiyorum sanki midemi bulandırıyor dedim doktor ne dedi biliyor musun Folik asidi zaten hamileler çok ısrar ettiği için yazıyoruz yoksa hamile kaldıktan sonra bir anlamı yok.. önemli olan hamilelikten önce kullanmak dedi yani gönül rahatlığıyla içmeyebilirsin dedi ve ben 4 yada 5 tane içip bıraktım..
Bence hamilelikte çok ta fazla ilaç kullanmak iyi değil... Sonuçta her ilaç bazı yapay bileşenler içeriyor..
Sağlıklı hamilelikler dilerim..
Folic plus
progestan
coraspin
progestan bende aşırı baş dönmesi yaptı içemiyorum . Sizde de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?