Bavecim bnce ayni anda kullanma.eczacinin bana soyledigini soyluyorum bak gyno ferro demir ilacidir ac karna ic mesela kahvaltdan yarim saat once.decavit ogle ogununden snra alablrsin tok ic.bu iki ilac arasi en az bi- iki saat olsun birbirni etkilmesn.dierini bilmiom tatlim.ben günde 1decavit 1 gyno ferro sanol, 1 tane de magvital kullanıyorum. Bunların hepsini aynı anda alıyorum. bi zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim dikkate alıcamBavecim bnce ayni anda kullanma.eczacinin bana soyledigini soyluyorum bak gyno ferro demir ilacidir ac karna ic mesela kahvaltdan yarim saat once.decavit ogle ogununden snra alablrsin tok ic.bu iki ilac arasi en az bi- iki saat olsun birbirni etkilmesn.dierini bilmiom tatlim.
Sağlıklı hamilelik dilerim arkadaşım, belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Elevit te domuz katkısı varmış ve firma bunu inkar etmiyor. Bilerek kullanıyorsan saygı duyarım belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Rabbim sağlıklara kucağımıza almayı nasip etsinben gebeliğimin ilk ayındayım ferro sanol ve elevit yutuyorum... yaa ilk aydan ılaca basladınız mı sızde ? bide soyle bısey dydum bunlardan cok kullanınca mı artık bılmıorum da yada bı ılac vaarmıs onu yutunca cocuk dogunca dıslerınde sıyah sıyah seyler oluyormus. sizde ılk aydan ıtıbaren basladınzı mı bu hapara _??
aaaaaaaaaaaaaaa gerekten mııııı.... bugun zaten hapı bıraktım ben kollarım falan kabarmaya basladıı baska doktora goruncem.. ve tesekkur ederım gercektennn bılmıyordum bılsem kullanırmıyım hıcc....Sağlıklı hamilelik dilerim arkadaşım, belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Elevit te domuz katkısı varmış ve firma bunu inkar etmiyor. Bilerek kullanıyorsan saygı duyarım belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Rabbim sağlıklara kucağımıza almayı nasip etsin
a
aaaaaaaaaaaaaaa gerekten mııııı.... bugun zaten hapı bıraktım ben kollarım falan kabarmaya basladıı baska doktora goruncem.. ve tesekkur ederım gercektennn bılmıyordum bılsem kullanırmıyım hıcc....(
Ne demek canım bilmeden 9 ay kullanan okadar çok kişi var ki sen daha en başında öğrenmiş oldun, forumda çok konu var ben de oradan öğrenmiştim. Mail atan herkese kullandıklarını söylemişler, bende çok faydalı diye kullanmak istemiştim okuyunca vazgeçtim. Decavit varmış aynı içerikte ve domuz katkısı yokmuş, ne kadar doğru bilemem :)
o
ne yapcaz bılmıorum yaa herseyımızn ıcıne soktular sunları... pzt gunu doktoruma da soylıcem ınsallahh yaa tesekkur ederım hıc arastırmak bıle gelmemıs aklıma.
Evet maalesef yeterli olmuyor, folik asit de mi kullanmuyorsunuz?Bende duydum eşim araştırmıştı. O yüzden hiç takviye ilaç vitamin omega onları bile korktum kullanmaya guvenemedim. Doğal olarak devam ettim . Ne yaparsamda kan değeri düşük çıkıyor.
Evet onuda kullanmadım hiç. Yani onuda sebzeden almaya çalışıyorum. Omega balıktan. Kan pekmezden. Demirli bitkisel şurup. Bol su ile karşılıyorum yettiği kadar. Allah bebeklerimize bize sağlık sıhhat versin. AminRica ederim canım, Allah nasip etmesin böyle şeyleri yememizi.
Evet maalesef yeterli olmuyor, folik asit de mi kullanmuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?