Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(

Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(

ben günde 1decavit 1 gyno ferro sanol, 1 tane de magvital kullanıyorum. Bunların hepsini aynı anda alıyorum. bi zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı?

ben günde 1decavit 1 gyno ferro sanol, 1 tane de magvital kullanıyorum. Bunların hepsini aynı anda alıyorum. bi zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı?
Bavecim bnce ayni anda kullanma.eczacinin bana soyledigini soyluyorum bak gyno ferro demir ilacidir ac karna ic mesela kahvaltdan yarim saat once.decavit ogle ogununden snra alablrsin tok ic.bu iki ilac arasi en az bi- iki saat olsun birbirni etkilmesn.dierini bilmiom tatlim.

teşekkür ederim dikkate alıcam

bana sadece
Folidoce verdi dr um kutu bittiğinde sanırım değiştiricez...

Ben hiç ilaç kullanmadım. Sabah keçiboynuzu pekmezi 1 kaşık. ve öğlen portakal suyuna yine ekleyip içtim gecede yatmadan bir bardak süt.

ben gebeliğimin ilk ayındayım ferro sanol ve elevit yutuyorum... yaa ilk aydan ılaca basladınız mı sızde ? bide soyle bısey dydum bunlardan cok kullanınca mı artık bılmıorum da yada bı ılac vaarmıs onu yutunca cocuk dogunca dıslerınde sıyah sıyah seyler oluyormus. sizde ılk aydan ıtıbaren basladınzı mı bu hapara _??

Sağlıklı hamilelik dilerim arkadaşım, belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Elevit te domuz katkısı varmış ve firma bunu inkar etmiyor. Bilerek kullanıyorsan saygı duyarım belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim. Rabbim sağlıklara kucağımıza almayı nasip etsin

a
aaaaaaaaaaaaaaa gerekten mııııı.... bugun zaten hapı bıraktım ben kollarım falan kabarmaya basladıı baska doktora goruncem.. ve tesekkur ederım gercektennn bılmıyordum bılsem kullanırmıyım hıcc.... (

Ne demek canım bilmeden 9 ay kullanan okadar çok kişi var ki sen daha en başında öğrenmiş oldun, forumda çok konu var ben de oradan öğrenmiştim. Mail atan herkese kullandıklarını söylemişler, bende çok faydalı diye kullanmak istemiştim okuyunca vazgeçtim. Decavit varmış aynı içerikte ve domuz katkısı yokmuş, ne kadar doğru bilemem :)

o

ne yapcaz bılmıorum yaa herseyımızn ıcıne soktular sunları... pzt gunu doktoruma da soylıcem ınsallahh yaa tesekkur ederım hıc arastırmak bıle gelmemıs aklıma.

Bende duydum eşim araştırmıştı. O yüzden hiç takviye ilaç vitamin omega onları bile korktum kullanmaya guvenemedim. Doğal olarak devam ettim . Ne yaparsamda kan değeri düşük çıkıyor.

o

ne yapcaz bılmıorum yaa herseyımızn ıcıne soktular sunları... pzt gunu doktoruma da soylıcem ınsallahh yaa tesekkur ederım hıc arastırmak bıle gelmemıs aklıma.

Rica ederim canım, Allah nasip etmesin böyle şeyleri yememizi.

Bende duydum eşim araştırmıştı. O yüzden hiç takviye ilaç vitamin omega onları bile korktum kullanmaya guvenemedim. Doğal olarak devam ettim . Ne yaparsamda kan değeri düşük çıkıyor.
Evet maalesef yeterli olmuyor, folik asit de mi kullanmuyorsunuz?

Rica ederim canım, Allah nasip etmesin böyle şeyleri yememizi.

Evet maalesef yeterli olmuyor, folik asit de mi kullanmuyorsunuz?
Evet onuda kullanmadım hiç. Yani onuda sebzeden almaya çalışıyorum. Omega balıktan. Kan pekmezden. Demirli bitkisel şurup. Bol su ile karşılıyorum yettiği kadar. Allah bebeklerimize bize sağlık sıhhat versin. Amin

bende 20.haftadayım oğluşum olcakmış Allahın izniyle demir hapı verdi vitamin verdi ama kullanamıyorum hala bulantılarım var özellikle demir hapını hemen çıkartıyorum şurup yazdı doktor onuda almıyorum bebişe bişi olcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…