Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Canım ben de gynoferon ve elevit kullanıyorum günde birer tane

canım ben de gynoferon ve elevit kullanıyorum günde birer tane

ben de kan ilacı olarak santafer fort günde bi tane ve yine günde bi tane vinalacimmunitum vitamin hapı kullanıyorum.

Decavit sabah kahvaltidan sonra. Aksam yemekten sonra da Ferum demir hapi kullaniyorum. Folik asiti biraktik artik. Balik hapi kullanmak yerine haftada bir balik te doğal yoldan al dedi doktorum. Bnde öyle yapmaya basladim :)

bende decavit,gynoferon ,osteocare ve magnezyum diasporal gebelik sonuna kadar kullanmam gerekiyormuş :)

Ben doktorun verdigi hicbir ilaci kullanamadim bulantidan. 9. Haftmdayim daha yeni kullanabiliyorum folik asiti bile. Bi sikintisi olur mu sizce ?

Kizlar ben 5 haftalik hamileyim doktor sadece decavit verdi folik asidede hilelikten 3 ay once baslaanmasi lazmdi dedi folik asit onemli bildigim kadariyla bi problem olurmuki

bu kullandığınız ilaçları mesela demir ilacını tahliller sonucunda çıkan eksiklere göre kullanıyosunuz dimi ? benim tahlil sonuçlarıma göre bütün değerlerin normal dedi ve hiçbi ilaç vermedi doktor. bi tek folik asit verdi. bi de doğumdan sonra sarılık aşısı yapıcaz dedi o kadar. bilemedim şimdi ya.

27 haftalik hamileyim Calciday d3,Gyno ferro sanol, Decavit bunlari muhakkak 6 saat arayla kullaniyordum bugun doktorum bunlara ek olarak birde Magnorm diye birsey verdi bunu hangi araya sıkıstiracagim bilemedim.acaba kullandigim onceki ilaclarin hangisi ile beraber alabilirim.

kafami çok karistiriyor bu ilaclarin kullanimi faydasi olur derken bir zarari da oluyor mu cok merak ediyorum.

Baslangicimda folik asit 3 ayimdan sonrada gyneferrosanol kullandim baskada vitamin kullanmadim beslenmeme dikkat ettim hic bacak kasilmam bel sirt agrim olmadi bol sut meyve sebze cerez balik yiyin kizlar ne kdr az ilac o kdr saglikli bebis insallah

Gyno ferro sanol demir ilacına dün başladım. Aç karnına almamı söyledi doktorum. Bugün ise tansiyon düşüklüğü yaptı bende. Sabah bayılıyodum nerdeyse. Tüm gün de geçmedi sersemliğim. Sizde böyle bişey oldu mu acaba? Baş dönmesi yan etkileri arasında değildi.

5hafta 4 gunluk hamıleyım folıkasıt folidoce gunde 1 tane bır de sabah aksam progestan kullamnıyorum

sabah akşam progestan, bir de imom denen folik asitli vitamin...
bir ara vinelac immunitum kullandım, başka dr a gidince o değiştirmişti..

20. haftadayım ilk 3 ay folbiol folik asit kullanmıştım. 3 aydan sonra decavıt vitamine başladım ve hala devm ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…