Kaç haftalık cnm?Ben hiç ilaç kullanmadım. Sabah keçiboynuzu pekmezi 1 kaşık. ve öğlen portakal suyuna yine ekleyip içtim gecede yatmadan bir bardak süt.
Canım ben de gynoferon ve elevit kullanıyorum günde birer tanearkadaşlar kullandığımız ilaçları, miktarlarını,isimlerini paylaşalım, karşılaştıralım ne dersiniz?ben ocean balık yağı hapı günde 1 tane,ferramat demir hapı günde 2 tane ve bir de megadeyn vitamin hapı günde 1 tane kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?:CüvCüv:
canım ben de gynoferon ve elevit kullanıyorum günde birer tanearkadaşlar kullandığımız ilaçları, miktarlarını,isimlerini paylaşalım, karşılaştıralım ne dersiniz?ben ocean balık yağı hapı günde 1 tane,ferramat demir hapı günde 2 tane ve bir de megadeyn vitamin hapı günde 1 tane kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?:CüvCüv:
Elevitte domuz jelatini varmış bende kadınlar kulübünde öğrendim,bilginiz olsuncanım ben de gynoferon ve elevit kullanıyorum günde birer tane
canım bi ilacları günün hangi saatlerinde kullanıyorsun?bende decavit,gynoferon ,osteocare ve magnezyum diasporal gebelik sonuna kadar kullanmam gerekiyormuş :)
canım bi ilacları günün hangi saatlerinde kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?