Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

27 haftalık hamileyim decavit,kan hapı(oroferon) ve troid hapı kullanıyorum.hipertroid var bende.

14 . haftadayımm folik asit kullandım. 3. ayın sonunda onu bıraktrdı doktor.Şükür kansızlık falan cıkmadı.Değerlerim iyi sadece destek için demir hapı içiyorum. Gyneferon onun ismide :)

slm kızlar benim daha yeni çarşamba günü keseye bakacak bana doktor folbiol ve elevit verdi

slm bende 7 haftalık gebeyim daha önce 2 düşük yaptım
folik asit folbiol ,corasprin ,crinone vajinal jel ve clexane iğne kullanıyorum

Elevit isimli ilaçta domuz jelatini var kızlar. Bu durumdan rahatsızlık duymayan arkadaşlar olabilir. Ama rahatsızlık duyabilecek arkadaşlar için paylaşıyorum bu bilgiyi.ben de dört buçuk aylık bir bebek annesiyim. Hamileyken bu ilacı kullanıyordum başlangıçta. Sonra nette gezerken bu durumu öğrendim ve eczacıma danıştım.üretici firmayı aradı.onlar da durumu kabul ettiler.bende hemen değiştirdim decavit isimli ilaçla.sizlerden de rahatsız olup değiştirmek isteyenler olabilir diye belirtmek istedim.

Tese
Teşekkürler iremcan, post: 37718814, member: 491251"]Elevit isimli ilaçta domuz jelatini var kızlar. Bu durumdan rahatsızlık duymayan arkadaşlar olabilir. Ama rahatsızlık duyabilecek arkadaşlar için paylaşıyorum bu bilgiyi.ben de dört buçuk aylık bir bebek annesiyim. Hamileyken bu ilacı kullanıyordum başlangıçta. Sonra nette gezerken bu durumu öğrendim ve eczacıma danıştım.üretici firmayı aradı.onlar da durumu kabul ettiler.bende hemen değiştirdim decavit isimli ilaçla.sizlerden de rahatsız olup değiştirmek isteyenler olabilir diye belirtmek istedim.[/QUO Tesekkurler bilgi için bende degistireyim o zaman

Slm bende folbiol folik asit ve Ferrao Sanol demir ilacı kullanıyorum demirim çok düşük olduğu için erkenden başladık. Sabah akşam içiyorum

İlk 3 ay folidoce folik asit kullandım, sonrasında bırakarak oligofer fol demir ilacına başladım, bunun için de folik asit var...omega 3 için de imom kullanıyorum..

sabah 1 gyneferon (kan hapı)
1 gün öğlen 1 progestan (düşük önleyici) ertesi gün öğlen 1 sef (antibiyotik)
akşam 1 elevit (vitamin)
hergün 1 clexan 4000 iğne (kan sulandırıcı)

progestan ve sef 1.5 ay içinde bitecek sonrasında suda eritilen magnezyum tablete başlayacağım...

daha önce 1 düşük 1 erkendoğum (22 haftalık - rahim ağzı yetmezliği sebebiyle) olduğu için rahim ağzına dikiş koyuldu. o sebeple çok fazla ilacım var.

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve idrar yollarımda iltihap var dr. monurol 3g saşe verdi kullanan varmı ..ben bebeğime bişey olur die korkuyorum kullanmaya lütfen acil cevap...

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve idrar yollarımda iltihap var dr. monurol 3g saşe verdi kullanan varmı ..ben bebeğime bişey olur die korkuyorum kullanmaya lütfen acil cevap...
ben kullandım hemde senin gibi hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar hiç bir zararı yok.gönül rahatlıgıyla kullan.bol su iç günde en az 10 bardak...

Slm bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde folio 120 tablet diye folik asit ilacı kullandım. 17 haftadan sonra sabah tok karnına Decavit pronatal vitamin ve akşamları da yemeklerden sonra Ferrum Fort demir ilacını kullanıyorum .

ben hamile değilim ama doktor bana hamile kalmadan folik asit verdi içiyorum yani 1 sene kalmasam 1 sene boyunc aiçecek miyim :)

ben hamile değilim ama doktor bana hamile kalmadan folik asit verdi içiyorum yani 1 sene kalmasam 1 sene boyunc aiçecek miyim :)
İçmenin sana hiç bir zararı yok bence kullanmalisin çünkü folik asit bebeğinin sinir sistemi ve beyın gelişimini inanılmaz destekliyor ilerde çocuk dusundugun de çok faydasını goreceksindir canim

Ben de 3-4 ay kullanıp sonra bırakmıştım..hamile kaldığımı öğrendiğimde 5 haftalıktık..o haftalarda da kullanmadım..hemen başladım kullanmaya..ilk 3 ay kullanmak yeterli oluyormuş zaten..

Sevgili kuppi bende senin gibi düşünüyorum.Bu doktorlar hem halkı son ana kadar bekliyorlar cahil kafalılar diye alaşağı ederler hem de doğru düzgün bilgi alamazsın.Resmen kerpetenle laf almaya çalışırsın yine de nafile.
Bende çok dikkat ediyorum yurt dışında büyüyen bizim akrabalardan çocuklara bakıyorum buradaki çocukların 2 katı çoğu.Hemde anne babaları kısa boylu vs. olsada fark etmiyor bile.

Acaba rica etsem beni biraz daha aydınlatır mısın?Hamile kalmadan önce hangi vitaminleri,folik asitleri vs. hamile kaldıktan sonra hangilerini kullandın.Ne kadar süre devam ettin.Biraz açarsan çok sevinirim
Yabancı bloglara sitelere vs. de bakıyorum hem folik asit hem prenatal vitamin vs. aynı anda kullanıyorlar.
Birde normalde de bende kansızlık var.Bu yüzden bu konu benim için çok önemli

kızlar folik asitin içinde penisilin var mı?bn dr a sormayı unutmuşum .hamilelik öncesi dr verdi de ama bnm penisile karşı alerjim var(içinde var mı acaba penisilin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…