ben kullandım hemde senin gibi hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar hiç bir zararı yok.gönül rahatlıgıyla kullan.bol su iç günde en az 10 bardak...arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve idrar yollarımda iltihap var dr. monurol 3g saşe verdi kullanan varmı ..ben bebeğime bişey olur die korkuyorum kullanmaya lütfen acil cevap...
İçmenin sana hiç bir zararı yok bence kullanmalisin çünkü folik asit bebeğinin sinir sistemi ve beyın gelişimini inanılmaz destekliyor ilerde çocuk dusundugun de çok faydasını goreceksindir canimben hamile değilim ama doktor bana hamile kalmadan folik asit verdi içiyorum yani 1 sene kalmasam 1 sene boyunc aiçecek miyim :)
ben hamile değilim ama doktor bana hamile kalmadan folik asit verdi içiyorum yani 1 sene kalmasam 1 sene boyunc aiçecek miyim :)
Sevgili kuppi bende senin gibi düşünüyorum.Bu doktorlar hem halkı son ana kadar bekliyorlar cahil kafalılar diye alaşağı ederler hem de doğru düzgün bilgi alamazsın.Resmen kerpetenle laf almaya çalışırsın yine de nafile.Bence bosuna bekliyorsun, ben hamile oldugumu ogrendigimden beri kullaniyorum.. ilk zamanlar bebegin gelisimi icin cok kritik zamanlar butun organlarinin gelisimi ilk 2 ay zaten.. yani bence vitamine en basinda daha cok ihtiyac var.. zaten benim bildigim hamile kalmayi dusunuosan, hamile kalmadan oncede vitamin kullanmaya baslaman lazimki vucudun bebek icin hazir bi konumda olsun.. yurtdisina gittigimde doktorum vermisti bana vitaminimi.. nedense turkiyedeki doktorlar 3 aydan sonra vitamine baslanmasini uygun goruyorlar ama yurtdisinda tam tersi hamile kalmadan basliyorsun.. turkiyede banada doktorum 3 ay sonra demisti ama ben dinlemedim cok daha onceden basladim.. tercih yine senin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?