Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Kizlar doktr oligofer fol verdi siseler icjnde 1 seferde 1 siseyi icicekmiyim yoksa yarisi falan mi

Ben de 3-4 ay kullanıp sonra bırakmıştım..hamile kaldığımı öğrendiğimde 5 haftalıktık..o haftalarda da kullanmadım..hemen başladım kullanmaya..ilk 3 ay kullanmak yeterli oluyormuş zaten..
-bende folik asit, düşük tehlikesi sebebiylede coraspin, progestan hapı ve clexane diye bir iğne kullanıyorum folik asit ilk 3 ay coraspin doğuma kadar kullanılacak ama diğerleri için doktorum zaman belirtmedi...Umarım şu hamilelik hayırlısıyla geçerde kucağıma sağ salim alırım bebeğimi...

Kizlar doktr oligofer fol verdi siseler icjnde 1 seferde 1 siseyi icicekmiyim yoksa yarisi falan mi

bir seferde içeceksin canım. hatta kapağı açmadan ortaki yükseltiye bastırıp kapağa sıfırlayacaksın, haznedeki folik asit, demirin içine karışacak, çalkalayacak ve içeceksin.. taze sıkılmış portakal suyu içine döküp de içebilirsin, kolay oluyor..bende reflü olduğu için öyle içemiyorum..süt ve ürünlerini 1,5 saat öncesi veya sonrası almalısınki demir emilimini azaltmasın..

Eczaneye sordum ogrendim canm cok saol tesekkur ederm

Canim bu arada kapagini sifirlamam gerektigini bilmiyodum iki gundur ole ictim eczanede solememis esime cok saol allah rzi olsun yarindan itibaren ole icicem

(maricap) balık yağı, kalsiyum, vitamin, (ferrozinc) kan..

kızlar folik asitin içinde penisilin var mı?bn dr a sormayı unutmuşum .hamilelik öncesi dr verdi de ama bnm penisile karşı alerjim var(içinde var mı acaba penisilin?
Olmamasi gerekli. Penisilin antibiyotik turevi folik asit ise vitamin turevi noramlde olmamasi gerek yoksa ustunde uyari yazardi

ben ilk 3 ay fobliol kullandım sonra decavit ve ocean pulse (omega3) verdi doğuma kadar kullanıcam sanırım

Bence Penisilin olamaz folic içerisinde olsa doktor sorardı .Bende akşamları decavit kullanıyorum doktor başka bir şey.vermedi.

Yuksek dusuk tehdidi nedeniyle Progestan,progynex ampul,decavit,coraspin,folic asit.

Selam kizlar benimde aklima takilan bi sorun var 4ay once dusuk yaptim ve cok kan kaybettim. Hastanedeki doktor kan ilaci vermedi bende ekim ayinda saglikocagina gittim anlattim hikayemi gebelik oncesi hazirlij testleri istedim sonucunda demir depolarim bosalmis ve bana ferrozing 20 kapsul onerdi 3ay kullan gebelik devam ederse yine aynen devam dedi.Sorum şu ki bu ferrozing icinde yardimci madde olarak titanyum dioksit E 171 icermektedir yaziyo. Ve nette arastirtim iyi bise degilmis. Pazartesi saglik ocagindaki doktora sorucam. Ayrica cuma gunude dogum uzmanindan randuvu aldim onada sorucam.. Sizin fikriniz nedir bu durumda acaba?

yüksek düşük tehdidin de coraspini neden verdiler canım sordun mu ?

Sordum canim, pihtilasma tehlikesine karsi verdigini soyledi doktorum. Insallah atlatiriz cunku bebegim kucucuk varligiyla cok seyle ayni anda savasmak zorunda

Sordum canim, pihtilasma tehlikesine karsi verdigini soyledi doktorum. Insallah atlatiriz cunku bebegim kucucuk varligiyla cok seyle ayni anda savasmak zorunda

rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş canım

-bende düşük tehlikesine karşı coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önleyici olarak birde claxine iğne... dün ekmek keserken parmağımı kestim ama çok küçük bir kesik olmasına rağmen çok kanım aktı durmayacak diye korktum inan Allahtan sonradan durdu ama farkettim ki bu ilaçlar gerçekten işe yarıyor...Rabbim Bebişlerimize sağlık sıhhat versin onları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…