-bende folik asit, düşük tehlikesi sebebiylede coraspin, progestan hapı ve clexane diye bir iğne kullanıyorum folik asit ilk 3 ay coraspin doğuma kadar kullanılacak ama diğerleri için doktorum zaman belirtmedi...Umarım şu hamilelik hayırlısıyla geçerde kucağıma sağ salim alırım bebeğimi...Ben de 3-4 ay kullanıp sonra bırakmıştım..hamile kaldığımı öğrendiğimde 5 haftalıktık..o haftalarda da kullanmadım..hemen başladım kullanmaya..ilk 3 ay kullanmak yeterli oluyormuş zaten..
Kizlar doktr oligofer fol verdi siseler icjnde 1 seferde 1 siseyi icicekmiyim yoksa yarisi falan mi
Eczaneye sordum ogrendim canm cok saol tesekkur edermbir seferde içeceksin canım. hatta kapağı açmadan ortaki yükseltiye bastırıp kapağa sıfırlayacaksın, haznedeki folik asit, demirin içine karışacak, çalkalayacak ve içeceksin.. taze sıkılmış portakal suyu içine döküp de içebilirsin, kolay oluyor..bende reflü olduğu için öyle içemiyorum..süt ve ürünlerini 1,5 saat öncesi veya sonrası almalısınki demir emilimini azaltmasın..
Canim bu arada kapagini sifirlamam gerektigini bilmiyodum iki gundur ole ictim eczanede solememis esime cok saol allah rzi olsun yarindan itibaren ole icicembir seferde içeceksin canım. hatta kapağı açmadan ortaki yükseltiye bastırıp kapağa sıfırlayacaksın, haznedeki folik asit, demirin içine karışacak, çalkalayacak ve içeceksin.. taze sıkılmış portakal suyu içine döküp de içebilirsin, kolay oluyor..bende reflü olduğu için öyle içemiyorum..süt ve ürünlerini 1,5 saat öncesi veya sonrası almalısınki demir emilimini azaltmasın..
Olmamasi gerekli. Penisilin antibiyotik turevi folik asit ise vitamin turevi noramlde olmamasi gerek yoksa ustunde uyari yazardikızlar folik asitin içinde penisilin var mı?bn dr a sormayı unutmuşum .hamilelik öncesi dr verdi de ama bnm penisile karşı alerjim var(içinde var mı acaba penisilin?
teşekkür ederim canımm saollOlmamasi gerekli. Penisilin antibiyotik turevi folik asit ise vitamin turevi noramlde olmamasi gerek yoksa ustunde uyari yazardi
Yuksek dusuk tehdidi nedeniyleProgestan,progynex ampul,decavit,coraspin,folic asit.
yüksek düşük tehdidin de coraspini neden verdiler canım sordun mu ?
Sordum canim, pihtilasma tehlikesine karsi verdigini soyledi doktorum. Insallah atlatiriz cunku bebegim kucucuk varligiyla cok seyle ayni anda savasmak zorunda
rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş canım
-bende düşük tehlikesine karşı coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önleyici olarak birde claxine iğne... dün ekmek keserken parmağımı kestim ama çok küçük bir kesik olmasına rağmen çok kanım aktı durmayacak diye korktum inan Allahtan sonradan durdu ama farkettim ki bu ilaçlar gerçekten işe yarıyor...Rabbim Bebişlerimize sağlık sıhhat versin onları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Sordum canim, pihtilasma tehlikesine karsi verdigini soyledi doktorum. Insallah atlatiriz cunku bebegim kucucuk varligiyla cok seyle ayni anda savasmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?