anne adayları yeni listesi

canım hoşgeldin aramıza a.s.
senle bizim sorunumuz aynı benim ilki tutmadı inşallah senin tutar canım tedavin hayırlısı olsun ilk ve son olsun inşallah :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim
benim erkekte neredeyse hiç yok sperm 50 tane var
toplama gunu inşallah yine 50 tane çıkar yoksa tese yapıcaklarmış of offffsenağlama

Dervis cnm nasılsın
bu aralar tedavıye baslayacaktın galıba yannıs hatrlamıyorsam nasılgıdıyor arkadasımm
uzun sure nete gıremedım merak ettım cnmmm

(cnm bu arada lısteye ekle ıstersen yaşım 28)

Son düzenleme:
deniz , canım sıkma canını bizde bu denemeyi dondurulmuş spermlen yaptık

Kızlar bende varım şuanda Lucrin kullanıyorum. ılk denemem - yaş 29 - Memorial

Sedacım
tedavi bu hafta başlayacak, protokolü değiştirdi, daha hassas bir protokol dedi femara protokolü olacak... daha çok yumurta elde edebiliriz dedi doktor.. bakalım hayırlısı.. ben iğnelerden korkarken 3 iğne olacak bu kez...bakalım... sen neler yapıyorsun? ne zaman olacak senin transfer?

merhabalarrr herkese.
kızlar olmadı tedavim iptal oldu.beni dinlediğiniz için teşekkürler arkadaşlar. dervişciğim listeden ala bilirsin beni ben yokum.2 tane yumoş oluşmuş onun için iptal edildi.inşallah o iki yumoşla kendiliğinden gelir.....
herşey normalken böyle olmasına çok üzüldüm anlatamam kızlar. ne yapacam bilemiyorum yardım et allahımmmmmmmmmmm.

canım neden ya...............ıkı tane ols dollenırlerdı.................neden ıptal ettılerkı yaaaaaaaaa.....................canım benım çokk uzuldum ................ama ıkı taneyle tedavısı devanm eden var ...............canım ınşşşşşşşşşşşş kendıluğınden gelır ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

listemize ekledim amanda seni de...ne zaman transfer belli mi?

Teşekkür ederim dervisciğim,
Transfer günü henüz belli değil. Uzun protokol oluyor benim ki bugün 6.Lucrin'i vuracağım adet olmayı bekliyorum anlayacağım Temmuz ortası gibi olur benim transfer.

merhaba..
ben listede 20.sıradayım.. benim şükürler olsun tuttu..
RABBıM tüm isteyen bekleyenlere de nasip etsin hayırlı-sağlıklısıyla inş..

Hallisna ne güzel bir haber verdin... Tebrikler... çok çok sevindim.. 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.... darısı başımıza.. hamilelerin duası kabul olur derler.. bize de dua et... TEBRıKLER:)

merhaba..
ben listede 20.sıradayım.. benim şükürler olsun tuttu..
RABBİM tüm isteyen bekleyenlere de nasip etsin hayırlı-sağlıklısıyla inş..

Hayırlı olsun hallisna, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Demek ki listemizdeki arkadaşlar dualardan ve güzel temennilerden payına düşeni alıyor. Darısı tüm arkadaşların ve tabii ki benim başıma

dervıscıgım tedavıne baslıyorsun sonunda ınsallah hayırlı olur canım arkadasım
allahım bu uc aylarda dualarımızı kabul et

Elıft23 de tedavıye baslamıs ınsallah basarıcaksınız cnmm dualarım sızlerlee

Sedacım inşallah canım hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşacağız ve hep diyorum ya seneye annelik bölümünde aynı arkadaşlar bebişlerimizin dedikodusunu yapıyor olacağız.. inşallah Allahım inşallah...sen ne aşamadasın şu an?

Bulutcum seni listemizden silmeyeceğim tabii ki de... bakarsın yakında kendiliğinden olur sen de bize güzel haberi verirsin.. kendini lütfen çok üzme, tedavi yarım kalınca insan çok üzülüyor ben de yaşadım , ne dense boş geliyor insana .. ama her işte bir hayır vardır canım..:teselli:

arkadaşlar beni de listeye ekleyin. inşallah uğurlu gelir.
2 mikroenjeksiyon başarısız, yaş 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…