anne baba bile menfaat düşünür olmus...

Cnm yanlış mı alıntıladın :)
Yok canım ya çoklu alıntı yapayım dedim bir tek senin mesaj çıkmış bir de diğer arkadaşların mesajlarını alıntılayacaktım hani yalanını ortaya çıkaran mesajları hepinizi birden alıntılayıp konu sahibine sormak istedim aam tek senden yaptığım alıntı çıkmış :)

Karmakarisik askeri personel demekle polis oldugunu kastetmistim demisti sanki eski bir mesajinda yanlis hatirlamiyorsam.Yani bu dogru diye biliyorum.
Maaslar konusuna gelince valla artik diyecek bisey yok.En son biri bordrosunu paylasmisti bizle :) o yuzden maddi konulara girmiyorum :)

D
hahaha önceki konulardan gördüğüm kadarıyla savcılığa vermekle tehdit edecektir... Ben kaç defa sordum hatta özelden bile yazdım cevap vermedi bende merak ettim sabah olsunda tepkisini anlarız. :)

Yalnız asker ayrı polis ayrıdır ne alaka.. Benim sözlümde askeri personel ama ben hiç polis demedim :) ayrıca şuanda bende netten araştırıp maaş bordrosu Paylaşabilirim onda ne var hem en son biri bordro paylaştı demişsiniz.. Konu sahibinin adı soyadı yazmadıktan sonra inanmak mümkün dahi olamaz.. Artı isim yazsa bile kendisi olduğundan şüphe ederim malum sanal ortam.

Söz uçar yazı kalır.

Bazen bende tanınmamak için bazı konulara değiştirip yazıyorum da konu sahibinin ki biraz degisikmis :)
Konunun doğru olduğunu varsayıp yazıyorum .
Bence arabayı babanıza verin yeni araba alin 8000 liraysa net geliriniz sıkışmazsınız çok.

Sevgili konu sahibesi öncelikle işe kendinizi sevmek ve var olan imkanlarinizi kabullenmekle başlayiniz lütfen gerçekte olan hayatinizi bir kabul ediniz önce böylelikle hayaller aleminde gezinirken rastladiginiz uç beş hikayeciği bizlere aktarmamis ayni zamanda da hayaller aleminde dibi görmemiş olursunuz...Olmadik hayatiniz için bizleri düsündürmeyin...

Bu mesajınız 15 ağustos 2014 tarihli 3 yıldır eşinizle doğu görevindesiniz

Bu mesajınız ise 10 eylül 2014 tarihli 1 yıllık evlisiniz.

?

Arkadaslarin ve sizin de bu aciklamalardan sonra ve benim de okudugumdan cikardigim sey kisilik bozuklugu yasayan hayal dunyasiyla gercekligin arasindaki siniri kaybetmis bir birey var ne kadar uzucu

Malesef anne baba nın değeri kaybedilince anlaşılıyor
Bu bir gerçek
Yalan dünyanın malı mülkü,arabası,evi derken sevdiklerimizin kıymetini bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…