Cok uzuluyo o da ben sordum bak canim soyle bana dedim sagol ya biliyomsn babam sadece bir kez sordu dedi..bu ne demek ya..aramamak sormamak sokaktan mi buldun sen bu cocugu birazda yanima gelsin istyor galibaBelki arayıp soruyolardır sevgiliniz bişeye ihtiyacım yok diyodur yada birikmişi olduğunu biliyolarsa ona güveniyolardır
Isten ayrilmasa nisanliydik belkide bilmek lazim bence ki o dengeyi kurmaya calissada anliyorsun uzulmesinden..baba olarak hic hissetmemis zaten ben cocuguma boyle yapmam diye anlatrken anliyorsun.. bir evladi bi denli kaybetmek cok aci.kaldi ki ben bilmemeyi yanlis buluyorum benimde cok tramvalarim vardir ailevi bilsinki hassas oldugm seyleri oralari saralim birlikte yapmayalm hatalari..gizlemek annemin kafa yapisi biraz o da oyle yapar ama ben yapamam mesela yapiyla alakali sanirimBen sevgililerin aile durumlarını bu kadar karşılıklı bilmelerini doğru bulmuyorum. Direk aile ilişkiniz sıkıntılı başlıyor böyle. Benim kocam bile bilmesi gereken kDar şey bilir ailem Hakkında. Bence bunu düşünün ileri hayatınızda. Olan buysa da boşyere kendini sinirlendirme
Aile oluyorsun.. ?Karışan görüşen yok. Daha ne istiyorsun?
Kusmek degil ama eminim gucendin kirildin ben kendi ailemde gormedig icin birde onun halini gordukce ofkeden deliye donuyorum icimde..o haliyle isteyken kardeslerine yardim etmeye calisiyor ana baba umrunda olmick biliyo cunku ..zor cidden cok zor en azindan manevi olarak destek olur insanBenim annem de öyledir, memleketimin ilçesine atandım, kömürlükten bozma lojmanda kaldım, 5-6 ay boyunca annem bir kere gelip de bir tencere yemek pişireyim demedi(nöbet usulü çalışıyordum ve aralıksız1 hafta boyunca nöbet tutuyordum personel sayısı az olduğundan) Evlendim evimi hazırlamama da gelmedi. Taşındım yardıma gelmedi.
Düğünüme nişanıma maddi yardımı olmadı. Ben de minnet etmem dedim hiçbişey istemedim. Yapacak bişey yok , anne yani napayım küseyim mi?
Oyle mi oluyo ? Bizimki sivri dilli annesinin onu sevmedigini idda ediyo bilmiyorum nasil olacak ama ben cok uzuluyorumEvlenince oğluşları senin mideni bulandıracak kadar kıymetli olacak merak etme
Bugün aramıyor dediğin annesi siz evlenince oğluşumu özledim diye evinizden çıkmayacak. Merak etme yani
3 yildir evine 1 kez geldi olse haberi olmayacak deli gibi sinava calisiyo maddi olarak destek olabilcek vaziyettr hadi olmadi en azindan manevi olarak oglum sinava calisiyosn geleyim kalayim diyebilir nir sorumlulgu yok cunku.ben oyle gordum bilmiyorum garipsiyorum abartiyomuyumŞimdi bu kişilik yapısına bağlı
Herkes her şeyi söylemek iç içe olmak zorunda değil
Babasına da benim birikmişim var demiştir oldu bitti
Ben işsiz kaldım iki yıl sonra annemin haberi oldu sorduğunda iyiyim hoşum dedim her seferinde
Annesi gelsin yemek yapsın talebiniz de ilginç adam ünü bitirmiş iş sahibi vs olmuş bu aşamada annesi neden gelip yemek yapsın ki o da yapar yemeğini küçük değil ki
Çok yaşlı değilim belki ama 32 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum evet öyle oluyorOyle mi oluyo ? Bizimki sivri dilli annesinin onu sevmedigini idda ediyo bilmiyorum nasil olacak ama ben cok uzuluyorum
Onu bir kac kisiden daha duydum oyleymis sanirim ben anlasirim sorun olmaz ama bu yaptiklarini ben bile unutamam onda nasil etkiler birakir bilmiyormÇok yaşlı değilim belki ama 32 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum evet öyle oluyoristisnalar vardır mutlaka ama oğulları evlenince içlerine birşey kaçıyor erkek annelerinin
Bence beklentin fazla3 yildir evine 1 kez geldi olse haberi olmayacak deli gibi sinava calisiyo maddi olarak destek olabilcek vaziyettr hadi olmadi en azindan manevi olarak oglum sinava calisiyosn geleyim kalayim diyebilir nir sorumlulgu yok cunku.ben oyle gordum bilmiyorum garipsiyorum abartiyomuyum
Evet gücendim kırıldım tabiki.. Kendimi çok değersiz hissettim , özellikle nişan-düğün arası dönemde. Hani maddiyatı çoktan geçtim de dediğin gibi manevi olarak yakın olmayışı beni Zaman Zaman çok üzüyor.Kusmek degil ama eminim gucendin kirildin ben kendi ailemde gormedig icin birde onun halini gordukce ofkeden deliye donuyorum icimde..o haliyle isteyken kardeslerine yardim etmeye calisiyor ana baba umrunda olmick biliyo cunku ..zor cidden cok zor en azindan manevi olarak destek olur insan
Anlatmaya calistigim bu arkadas beklentin fazla demis mesela ama otursam tutmasam kendimi hungur hungur aglarim diyo..insan biraz destek bekliyo sorun duzen bozup bozmamasi degil aslnda bir telefon bille yeter belki.cok zor gercekten sirf konuscaklarini bildigi icin bir dugun salonunu ayarlatacak o da aynen.gerisini brn halledicem diyo yaptik ettik diyemesinler diye..neyse kocana saril bolbol onun omuzunda bul huzuru insallah Allah bir yerden guldursun herkesiEvet gücendim kırıldım tabiki.. Kendimi çok değersiz hissettim , özellikle nişan-düğün arası dönemde. Hani maddiyatı çoktan geçtim de dediğin gibi manevi olarak yakın olmayışı beni Zaman Zaman çok üzüyor.
Şimdi çocuk konusunda problemler yaşıyoruz eşimle, bazen öyle ihtiyaç duyuyorum ki annemin omzunda sarılıp ağlasam diye, ama annemle çok çok resmi bir ilişkimiz var ve onun yanında kendimi hiç savunmasız bırakamıyorum, hep güçlü durmak zorunda gibi hissediyorum..
Ama işte yapacak bişey yok, benim annem eşimin de babası böyle. Adam düğünde param yok diye ajitasyonlar yaptı düğünden 10 gün sonra arabayı yeniledibir sene sonra da hala sizin düğün borcunuzu ödüyoruz dediler gelinliğimi ev eşyalarımı damatlığı A dan z ye aklına gelecek herşeyi kendimiz yaptık, sadece salonu ailesi tuttu(yemeksiz) 2 bin liralık salonu 1 senede bitirdiler
Kalıbımı basarım bu yoruma.Evlenince oğluşları senin mideni bulandıracak kadar kıymetli olacak merak etme
Bugün aramıyor dediğin annesi siz evlenince oğluşumu özledim diye evinizden çıkmayacak. Merak etme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?