Anne baba olmak

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Sozlummu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum bir kac ay once sevgilim teklif etti evlilik karari almistik fakat daha babama soylememistimki konuyu ,sevgilim o sirada patronla anlasamayip ayrildi isinden bu surecte kpss a grubuna odaklandi biraz birikmisi vardi kac aydir onu harciyor. anlamadigim sey ailesi uzakta arayipta bir seye ihtiyacn var mi demiyor.kirada kaliyor bu cocuk ..oglum ne yaptin demiyor.daha once anlatmis inanmamistim her seyimi kendim yapicam diye yoruyor kendini minnet etmemeye calisiyor ama icim aciyo ya benim annem olsa yanima gelir yemek yapar temizligimi yapar en azindan.o kadar uzuluyorum ki il derecesi yapmis zamaninda unideyi en iyi yerde bitirmis baskasi olsa gurur duyar bir ayakkabi alamayacak halde suan is gorusmelerine de basladi sinava 2 gun kaldi ama ben ofkeden deliye dondum.boyle bir aileyle nasil olacak bu kadar uzak,soguk..beni biliyorlar istemeye gidelim demeyide biliyolar ama su yaptiklari cocuklarina ..ne dusunuyorsunuz ?

Belki arayıp soruyolardır sevgiliniz bişeye ihtiyacım yok diyodur yada birikmişi olduğunu biliyolarsa ona güveniyolardır

Ben sevgililerin aile durumlarını bu kadar karşılıklı bilmelerini doğru bulmuyorum. Direk aile ilişkiniz sıkıntılı başlıyor böyle. Benim kocam bile bilmesi gereken kDar şey bilir ailem Hakkında. Bence bunu düşünün ileri hayatınızda. Olan buysa da boşyere kendini sinirlendirme

Belki arayıp soruyolardır sevgiliniz bişeye ihtiyacım yok diyodur yada birikmişi olduğunu biliyolarsa ona güveniyolardır
Cok uzuluyo o da ben sordum bak canim soyle bana dedim sagol ya biliyomsn babam sadece bir kez sordu dedi..bu ne demek ya..aramamak sormamak sokaktan mi buldun sen bu cocugu birazda yanima gelsin istyor galiba

Isten ayrilmasa nisanliydik belkide bilmek lazim bence ki o dengeyi kurmaya calissada anliyorsun uzulmesinden..baba olarak hic hissetmemis zaten ben cocuguma boyle yapmam diye anlatrken anliyorsun.. bir evladi bi denli kaybetmek cok aci.kaldi ki ben bilmemeyi yanlis buluyorum benimde cok tramvalarim vardir ailevi bilsinki hassas oldugm seyleri oralari saralim birlikte yapmayalm hatalari..gizlemek annemin kafa yapisi biraz o da oyle yapar ama ben yapamam mesela yapiyla alakali sanirim

Benim annem de öyledir, memleketimin ilçesine atandım, kömürlükten bozma lojmanda kaldım, 5-6 ay boyunca annem bir kere gelip de bir tencere yemek pişireyim demedi(nöbet usulü çalışıyordum ve aralıksız1 hafta boyunca nöbet tutuyordum personel sayısı az olduğundan) Evlendim evimi hazırlamama da gelmedi. Taşındım yardıma gelmedi.
Düğünüme nişanıma maddi yardımı olmadı. Ben de minnet etmem dedim hiçbişey istemedim. Yapacak bişey yok , anne yani napayım küseyim mi?

Şimdi bu kişilik yapısına bağlı

Herkes her şeyi söylemek iç içe olmak zorunda değil

Babasına da benim birikmişim var demiştir oldu bitti

Ben işsiz kaldım iki yıl sonra annemin haberi oldu sorduğunda iyiyim hoşum dedim her seferinde

Annesi gelsin yemek yapsın talebiniz de ilginç adam ünü bitirmiş iş sahibi vs olmuş bu aşamada annesi neden gelip yemek yapsın ki o da yapar yemeğini küçük değil ki

Kusmek degil ama eminim gucendin kirildin ben kendi ailemde gormedig icin birde onun halini gordukce ofkeden deliye donuyorum icimde..o haliyle isteyken kardeslerine yardim etmeye calisiyor ana baba umrunda olmick biliyo cunku ..zor cidden cok zor en azindan manevi olarak destek olur insan

Evlenince oğluşları senin mideni bulandıracak kadar kıymetli olacak merak etme
Bugün aramıyor dediğin annesi siz evlenince oğluşumu özledim diye evinizden çıkmayacak. Merak etme yani
Oyle mi oluyo ? Bizimki sivri dilli annesinin onu sevmedigini idda ediyo bilmiyorum nasil olacak ama ben cok uzuluyorum

3 yildir evine 1 kez geldi olse haberi olmayacak deli gibi sinava calisiyo maddi olarak destek olabilcek vaziyettr hadi olmadi en azindan manevi olarak oglum sinava calisiyosn geleyim kalayim diyebilir nir sorumlulgu yok cunku.ben oyle gordum bilmiyorum garipsiyorum abartiyomuyum

Oyle mi oluyo ? Bizimki sivri dilli annesinin onu sevmedigini idda ediyo bilmiyorum nasil olacak ama ben cok uzuluyorum
Çok yaşlı değilim belki ama 32 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum evet öyle oluyor istisnalar vardır mutlaka ama oğulları evlenince içlerine birşey kaçıyor erkek annelerinin

Çok yaşlı değilim belki ama 32 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum evet öyle oluyor istisnalar vardır mutlaka ama oğulları evlenince içlerine birşey kaçıyor erkek annelerinin
Onu bir kac kisiden daha duydum oyleymis sanirim ben anlasirim sorun olmaz ama bu yaptiklarini ben bile unutamam onda nasil etkiler birakir bilmiyorm

Bence beklentin fazla

Annesi ona yemek yapmaya kendi düzenini neden bozsun sevgilin gitsin eve o zaman madem iş de yok

Annesinin böyle bir fedakarlık yükümlülüğü yok ki neden o ders çalışıyor diye dünya onun etrafında dönsün ki

Zaten erkekler hep peşlerinde dolanan anneleri yüzünden bağımsız karar alamıyor dolanmayandan da siz şikayetçisiniz

Boşverin beklentiye girmeyin
Ve tanımadığınız insanlara karşı kendinizi de doldurmayın

Evet gücendim kırıldım tabiki.. Kendimi çok değersiz hissettim , özellikle nişan-düğün arası dönemde. Hani maddiyatı çoktan geçtim de dediğin gibi manevi olarak yakın olmayışı beni Zaman Zaman çok üzüyor.

Şimdi çocuk konusunda problemler yaşıyoruz eşimle, bazen öyle ihtiyaç duyuyorum ki annemin omzunda sarılıp ağlasam diye, ama annemle çok çok resmi bir ilişkimiz var ve onun yanında kendimi hiç savunmasız bırakamıyorum, hep güçlü durmak zorunda gibi hissediyorum..

Ama işte yapacak bişey yok, benim annem eşimin de babası böyle. Adam düğünde param yok diye ajitasyonlar yaptı düğünden 10 gün sonra arabayı yeniledi bir sene sonra da hala sizin düğün borcunuzu ödüyoruz dediler gelinliğimi ev eşyalarımı damatlığı A dan z ye aklına gelecek herşeyi kendimiz yaptık, sadece salonu ailesi tuttu(yemeksiz) 2 bin liralık salonu 1 senede bitirdiler

Anlatmaya calistigim bu arkadas beklentin fazla demis mesela ama otursam tutmasam kendimi hungur hungur aglarim diyo..insan biraz destek bekliyo sorun duzen bozup bozmamasi degil aslnda bir telefon bille yeter belki.cok zor gercekten sirf konuscaklarini bildigi icin bir dugun salonunu ayarlatacak o da aynen.gerisini brn halledicem diyo yaptik ettik diyemesinler diye..neyse kocana saril bolbol onun omuzunda bul huzuru insallah Allah bir yerden guldursun herkesi

Aman boşver kimseye minnet duymayın evlenecekseniz birlikte ödeyin yapın sonra gelip biz şunu bunu yapmıştık demeye hakları olmasın.

Evlenince oğluşları senin mideni bulandıracak kadar kıymetli olacak merak etme
Bugün aramıyor dediğin annesi siz evlenince oğluşumu özledim diye evinizden çıkmayacak. Merak etme yani
Kalıbımı basarım bu yoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…