Anne baba olmak

kız krizle nasıl çözdün anlat bakıyim :) sen bak eş konusunda çok şanslısın. eşin annesi karşısında ezilip büzülmüyo. ama malesef bazı erkekler için anası ne derse o
eşim nöbette idi , bende annesi ile başbaşa geçirdiğim 17-18. günde idim. Daha ay olmamış biz evleneli. Kadının suçu günahı yok sessiz sedasız oturuyor hiçbişeye de karıştığı yok(severim kaynanamı) ama bana bastı artık. Anneme bile o kadar dayanamam. Akşam saat 9 gibi aradım eşimi ottan kökten sebeplerle kavga çıkardım ağzıma geleni saydım. Daha da tutamadım kendimi "anne benim işim var gelirim birazdan " dedim çıktım gittim evden, eşime de dedim ben gidiyorum oturun ananla ikiniz, daha ay olamamış evleneli ne çabuk sıkıldın benden de çağırdın annem de annem diye. Beni de arama gidin ne yapıyorsanız yapın. Bu değildi benim evlilik hayalim.

Eşim apar topar geldi nöbetten , parkta oturmuş ağlıyordum. Eve bıraktı falan. Ertesi günde kaynanama dedim benim memlekette evrak işlerimi halletmem lazım yarına uçak bakıyorum kendime sen de gelir misin kalır mısın? Gelirim dedi. Bıraktım onu döndüm geri. Evrakları da gitmişken hallettim gerçekten

Evliliğin ilk ayında eşim erkek kuaföre gittiğim için bana trip atmıştı, ben saçlarımı bıçakla kınalı yapıncak gibi kestim attım önüne. Kapat çeçeni artık saç da yok sorun da yok tamam mı diye

Çok çılgındım, sakinleştim

Benimki de herşeyi kendi yapacak ,babası hayırsızın teki. Annesinin geliri yok birikmişi de yok , olsa oğlu için her şeyi yapar ama babası ha var ha yok sadece var işlevsiz.
Allah yardimcimiz olsun..bu erkek babalari neden boyleyse..

bu taktiği kaptım yav arkadaş ne meraklılar evli insanların evine gelip çöreklenmeye. iyi yapmışsın. aslında biliyo musun sen böyle yaptığın için yani eşin senin gitmen korkusuyla evinde uzun süre tutamıyo. iyi yapmışsın öğrendiğim bişey varsa sabretmek bi halta yaramıyo

Allah yardimcimiz olsun..bu erkek babalari neden boyleyse..

Amin inşallah, insan biraz çocuğunu düşünür ama hiç tık yok,bak düşün bundan yıllar önce daha sözlüm lisedeyken dershaneye gideceği zaman baba ben dershaneye yazılacağım demiş babası da yazıl oğlum demiş ee hani para en basit dershane 1500 den başlıyor , ben anlamıyorum böyle insanları ya gerçekten. İçimden hiç o adama hürmet etmek saygı duymak gelmiyor.

Kendi aileme nasılsam onunkine de öyleyim. Kendi ailemi bile çağırdığımda hafta sonu için bize gelsenize derim. Artık eşimin ailesine de direk öyle teklif ediyorum artık havalar ısındı atlayın gelin bir hafta sonu diyorum.

Sonradan ses çıkınca ne olur bilmiyorum ama baştan sınırlarım biçok konuda belli idi o yüzden hiç pişman değilim. Kendimi başka bir karakter olmaya zorlamadım uç noktalarda.

yok iyi yapmışsın. 3 günden sonrası zorlama zaten. herkes kendi yerinde mutlu olsun. aslında bu taktik de güzelmiş. ben de diyeyim öyle ya günü önceden belli olsun. gelen gelsin haftasonuna aman ya

Bende doldurmamaya calisiyorum ama zorluk cektigini gordukce icim aciyo kendiside diyo bayrmlarda falan bir giderim diyo senin ailen olur ailem diyo hirsla soyluyo biliyorum cok sevgiye ac cunku millet onun geldigi seviyeye getirmek icin cocuklaroni ozel okullara gonderiyo o zaman bilr gelemiyorlar gurur duymalari gerekir ama neyse bu gunlerde biter...ben benim ailemin tepkisinden de korkuyorum ..biz bagliyizdir cunku babam bu ne derse is cok zor

merak etme evlenınce bıktırır
bı anda oğluşu kıymetlı olur :)
bıde aıle ılıskılerıne hıc hıc karısmayın o ana ogul arasında :) onları ılgılendırır

:) oyle yapiyorum evlenene kadr destek olsa yeter aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…