Anne baba olmak

Aman daha ıyı evlenınce kafan rahat olr karısan grusen olmz ama sevgılın ıcın uzucu bı durum emınım ck uzuluyrdur tartısmalarınızda sakın onu burdan vurma derım hıc yakısık almaz

Çok şükür eşimle herşey yolunda ama bence sen boşver, karışma ailesiyle ilişkisine. Ben bir tek eşimle sözlü iken babasının arabası ile kaza yapmıştı eşim (öğrenci idi o Zaman) babası benim yanımda 50 kere söyledi çok masraf oldu çok borca girdik durduk yere iş çıkardın gitti bin lira vs en son dayanamadım 750 çektim verdim al babana götür sussun artık diye. Ki evlenicez yani kalsın demedi adam, gelinin parasını mı alıcam demedi attı direk cebeevli bile değiliz daha sadece sözlüyüz

Onun dışında ben eşimle babasının arasındaki ilişkiye hiç karışmadım eşimde benim annemle olana.. Sen de üzülüyorsun anlıyorum ama boşver bunca sene böyle gelmiş bundan sonra da böyle gider. Ama anası babası yanında olmadı diye değersiz olmuyor. Ana baba sonuçta..

Aman daha ıyı evlenınce kafan rahat olr karısan grusen olmz ama sevgılın ıcın uzucu bı durum emınım ck uzuluyrdur tartısmalarınızda sakın onu burdan vurma derım hıc yakısık almaz
Vururmuyum ya telefonu bozuldu calisiyodu o zaman biriktirdi guvenip cikarsam diye bile alamadi her seyi idare eder ayakkabi daha yazlik almadi bile icim aciyo cidden..biseyler icin cabalarken aileler nasil kor olabilir bu kadr bilmiyorum..bir de ustune ben eklendim biseyler yapmaya calisirken istyoki destek olsunlar kim istemez ki cok zor

Evlenirsen böyle aile olurmu bu nasıl anne baba dediğin insanlar kıymetli olacak merak etme sevgilin şuan ne derse desin evlenince herşey unutuluyor ve hiçbirşey olmamış gibi gitme gelmeler başlayacak kv üstünlük kuracak hatta kıskançlık savaşları başlayacak,biricik kıymetli oğullarıyla evlendiğin için olacak bunlar..ne hikmetse oğluşları evlenince akıllarına gelir herkes sözünü yutar sen şaşkına döndüğünle kalırsın fazla karışma ailesinin işlerine boşver mesafeni koru sen

Zaten bir kez benim ailemle diyalogum seninki gbi degil dedim benim nasilms dedi ustunu kapatyo o zaman anladimki agzimi acmamam lazim..seviyo ama ofkede duyuyo icten ice.karismam zatrn dogru diyosun daha sogutmamakta lazim arayi

Aynen zor bı durum nıye bu kadar umursamazlar cok mu kardesler yanı baska bı dertlerı var mı

bu aile tipini iyi bilirim. şimdi oğullarına faydaları yok ama evlenince dibinden ayrılmayacak bilesin

Hatta ogullari bi atansin dibinde biterler hele ki gelin calisiyorsa maddi beklentiler bitmez.
Simdi issiz ya o yuzden pek arayip sormuyirlardir...

Hatta ogullari bi atansin dibinde biterler hele ki gelin calisiyorsa maddi beklentiler bitmez.
Simdi issiz ya o yuzden pek arayip sormuyirlardir...
aynen aynen. düğün öncesi masraf olacak diye durum yok kötüyüz pozisyonunda olcaklar. oğlan işe girsin, ev kurulsun, herşey bitsin hem utanmadan para isterler hem evden çıkmak istemezler

Aynen zor bı durum nıye bu kadar umursamazlar cok mu kardesler yanı baska bı dertlerı var mı
Var kardesleri ama anne kendini buyuk evlada adamis onun cocuklari onun hayati neden cunku isleri o yurutuyo babasinin : )))) baba yaninda olsn istyoda bu cocuk egitm almis nasil kafalar ya cozemedim

bu aile tipini iyi bilirim. şimdi oğullarına faydaları yok ama evlenince dibinden ayrılmayacak bilesin
Bizim öyle olmadı pek , evlendik evleneli 3 sene oldu hemen hemen benim ailem de eşimin ailesi de 3 kere geldi hepi topu. Balayından sonra kv nin 20 gün kalmışlığı var ama bir krizle uzunca kalmalar sorununu aştık

Hatta bir kere kv geçen sene habersiz geldi memleketten eşimin kuzenini bekliyorduk o da binmiş gelmiş, eşim bir gün sonra anne ikimizin de işleri var bu sıra sana vakit ayıramayız sen sıkılma ben seni yarın göndereyim diye gönderdi. Ben ayıp olur kalsın bikaç gün de sonra gider dediysem de şimdi sırası değil bir arayıp sorsaydı müsait miyiz diye dedi. Yapısında yoksa sonra çok işlemiyor. Ama konu sahibinin bu konuyu açıkça gündeme hiç getirmemesi lazım

aynen aynen. düğün öncesi masraf olacak diye durum yok kötüyüz pozisyonunda olcaklar. oğlan işe girsin, ev kurulsun, herşey bitsin hem utanmadan para isterler hem evden çıkmak istemezler
Calisrken kardesinin evini gecindirdi mirin kirin ettn en sonunda cemkirdim yani araba istyo gitti tum parasini kardesne verdi kendi isteklerinide bizim hayatimizdaki gelismeleride erteledi nasil uzulmeyeyim annem bile kiyamiyo yani : (

Calisrken kardesinin evini gecindirdi mirin kirin ettn en sonunda cemkirdim yani araba istyo gitti tum parasini kardesne verdi kendi isteklerinide bizim hayatimizdaki gelismeleride erteledi nasil uzulmeyeyim annem bile kiyamiyo yani : (
evlenince de para mevzusu bitecek sanma. bunları iyi konuş onunla. burada bdv de bi arkadaş vardı eşi hala daha maaşının yarısını yolluyomuş engel de olamadı. bu duruma düşmek istemiyosan para mevzusunu çöz

Neyi gundeme getirmemem lazim anlamadim : )

kız krizle nasıl çözdün anlat bakıyim :) sen bak eş konusunda çok şanslısın. eşin annesi karşısında ezilip büzülmüyo. ama malesef bazı erkekler için anası ne derse o

Surkli laf sokuyorum araba alicm dedginde cunku cok sinrlenmistim o donem yaridm degil artik kullanilma durumu vardi.yapamaz herlde ilerde sorumluluklarida olacak elimizde olsa zaten yardim ederiz. : )

Surkli laf sokuyorum araba alicm dedginde cunku cok sinrlenmistim o donem yaridm degil artik kullanilma durumu vardi.yapamaz herlde ilerde sorumluluklarida olacak elimizde olsa zaten yardim ederiz. : )
işte canım emin ol ona. o bahsettiğim bayanın eşinin de durumu yoktu. ama evden tasarruf edip para yollayıp duruyordu

Neyi gundeme getirmemem lazim anlamadim : )
Annen baban niye böyleler, neden gelmiyolar gitmiyolar aramayıp sormuyorlar vs ... Bunları hiç sorma, ama vakti geldiğinde işine karışacak olurlarsa kalplerini kırmadan senin seçiminin farklı olduğunu söyle.
Ailesi ile ilişkisi sesli konuşulmasın. Ailesi ile de kendini hiç kıyaslama ilerde, yani annen sana bir tencere yemek yapmazdı bak ben sana her gün neler yapıyorum vs.. gibi.
Sen onları kendine haline bırak sadece

Yok ya bunlari konusmak aklima bile gelmez kinci degilim yani zaten sadece mevcut durum uzuyo neyse yuzduk yuzduk bitti sayilir zaten sagol guzel yorumlarn icin

Benimki de herşeyi kendi yapacak ,babası hayırsızın teki. Annesinin geliri yok birikmişi de yok , olsa oğlu için her şeyi yapar ama babası ha var ha yok sadece var işlevsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…