- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Evet bu sicakta kamufle de edemezsin atki kazak mazak ne bilim cok uzuldumEvden çıkamayacak durumdaydım. Zira afedersiniz ama insanlar boynumdaki morluklar ve yaraları görseler yanlış anlarlardı. Şuan benim elime yüzüme şekil verdim. Çok ağlıyordum biraz sakinleştim. Nişanlımın yanına gidiyorum. Yarın darp raporu alıp savcılığa gideceğim.. Sadece darp için değil başka şeyler içinde suç duyurusunda bulunacağım. Yıllarca kahrını çektiğim şeylerden hakkımı alıp bu kişi ile ilişkimi keseceğim.. Teşekkür ederim desteğiniz için..
Alıyordum ama ilaçlar beni mahvetti. Üstelik sinirlendiğim de annem birde yüzüme vuruyordu sana ilaç falanda fayda etmez diye. Düğünümüze daha birkaç ay var Allah'tan.. Bu halde nasıl düğün yapardık bilmiyorum. Benide isteme ve tanışma dönemlerinde annem çok hırpaladı. Hayatımızın hiçbir döneminde zaten mutlu bir gün geçiremedik. Hep dayak ve hakaret..Evet bu sicakta kamufle de edemezsin atki kazak mazak ne bilim cok uzuldum.düğün ne zamandi cok acıyor mu? Cok kötü yapmis elleri kirilasica
Sen de vursaydin keske kendini savunabilseydin benim annemde beni istemeye gelcekler diye bana vurmaya kalkisti ben de ona vurdum refleks olarak yere dusme bayilma numarasi yapti ben 50 kilo insan degilim onu yere düşüremem yani istesemde.
Cok cok can sıkıcı yaziklar olsun siddet yapana
Hemen psikolojik destek al aliyormusun ilerde sinirli biri olma evlenceksin kocana bağıran biri olma canim ALLAH yardimcin olsun
Merhaba hanımlar. Şuan o kadar sinirliyim ki sinirden elim ayağım titriyor yazamıyorum. Konu annem. Bu sabah eşyalarımı toplamaya başladım evime götürmek için. Ancak neredeyse hiçbir aradığım şeyi bulamadım. Her aradığıma neyse bu olmasa da olur, neyse bir pantolon olmasa da olur, neyse o bluzu götürmesemde olur şeklinde kendimi sakinleştirdim. En son elbiselerimi toplarken patladım. Annem şuanda giydiğimden 1 beden küçük olan 2 abiye mi atmış.. Yani bir 1 beden sonuçta ve diyet yapıyorum zaten. Şuan da belkide olacaklardı. Ikisinide birer defa giydim ve yüksek mevlada fiyatlara almıştım. Delireceğim.. Üstüne üstlük giymediğim 3 abiye daha atmış. 3ünüde indirimde beni çok zayıf gösterdikleri için almıştım illaki birgün giyerim diye. Bir kere bile giymedim. Neden attın diyorum taşınırken ağırlık oldu diyor. Sanki sırtında taşıyor. 3 tane abiye mi yük oldu yani zaten götürecektim kalabalık oluyormuş. Annem sürekli benim eşyalarımı millete dağıtıyor. Artık delirmek üzereyim. Önceden de her şeyi bir akrabamızın çocuklarına verirdi. Evde okurken nerdeyse aradığım hiçbir kalemi hatta not tuttuğum defterleri bile bulamazdım. Kendisi 10 yıl önceki şeylerini bile saklar. Malı çok değerlidir. Ama benim her şeyimin böyle evden dışarı atılmaya çalışması.. Ya deli olacağım. Birgün de bana demez gel şunu alalım şunu yapalım. Ben her şeyi kendim yapıyorum. Emek verdiğim içinde çok üzülüyorum. Iç çamaşırlarıma varana kadar kendim alıyorum. Onları bile atmış. Afedersiniz ama annem benim sutyenimden ne istiyor? Gerçekten şuan içimde sinir krizi geçiriyorum.. Allah rızası için söyleyin ben şimdi ne diyeyim ne yapayım? Aynı konudan her geldiğimde tartışıyoruz. Artık abarttı. Evdeki kullanmadığım eski telefonlara kadar dağıtmış. Oyuncak olsun diye verdim diyor. Bu söyledikleri şaka mı?
Alt komşumuz polis çok bağırdım sesimide duyurduğumu düşünüyorum tartışma bittikten sonra bile çok yardım istedim ama herkes dinlemek ve camdan bakmakla yetiniyor. Daha önce de böyle ağır bir dayak yemiştim polis gözümü daha da korkuttu gideceğin yerler bundan daha iyi olmaz dediler. Şimdi yetişkin bir birey olarak her şeyle daha bilinçli mücadele edebiliyorum. Annemde olsa bunu bana yaşatan asla cezasız kalmayacak..Bence polisi ara. Gelip alsinlar seni. Neden yarini belkiyorsun. Seni gece dograsa ne yapacaksin
Sadece 1 kere giyip dünya para verdiğim abiyelerimi neden 1 2 değil 4er 5er çöpe atayım? Konu her ne olursa olsun canıma değmez.Kullanılmayan telefonların saklanması ya da bedene olmayan elbiselerin saklanması da bana pek normal gelmedi. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba
Kullanılmayan telefonların saklanması ya da bedene olmayan elbiselerin saklanması da bana pek normal gelmedi. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba
Sadece 1 kere giyip dünya para verdiğim abiyelerimi neden 1 2 değil 4er 5er çöpe atayım? Konu her ne olursa olsun canıma değmez.
Annesi dövdü kızı bicak cekti heryerini mahvetti
Canim madecassol al nobetci eczaneden arabadaydim yazamadim sana. Hemen iyilescek göreceksinAlıyordum ama ilaçlar beni mahvetti. Üstelik sinirlendiğim de annem birde yüzüme vuruyordu sana ilaç falanda fayda etmez diye. Düğünümüze daha birkaç ay var Allah'tan.. Bu halde nasıl düğün yapardık bilmiyorum. Benide isteme ve tanışma dönemlerinde annem çok hırpaladı. Hayatımızın hiçbir döneminde zaten mutlu bir gün geçiremedik. Hep dayak ve hakaret..
Evet bende cok üzüldüm kavga ettiler diye elbise içinAman yarabbimm
Evet deri yeniliyormuş sanırım iz kalmaması için. Çok teşekkürlerCanim madecassol al nobetci eczaneden arabadaydim yazamadim sana. Hemen iyilescek göreceksin
İnanmiyorum.. Allah yardımcınız olsun. Bencede uzaklaşmak en iyisi en güzeli..Annemin kafamda parçaladığı bıçak..
Bu olanları nişanlına anlatmamani tavsiye ederim . Annenin yaptığı dehşet verici çok üzüldümMerhaba hanımlar. Şuan o kadar sinirliyim ki sinirden elim ayağım titriyor yazamıyorum. Konu annem. Bu sabah eşyalarımı toplamaya başladım evime götürmek için. Ancak neredeyse hiçbir aradığım şeyi bulamadım. Her aradığıma neyse bu olmasa da olur, neyse bir pantolon olmasa da olur, neyse o bluzu götürmesemde olur şeklinde kendimi sakinleştirdim. En son elbiselerimi toplarken patladım. Annem şuanda giydiğimden 1 beden küçük olan 2 abiye mi atmış.. Yani bir 1 beden sonuçta ve diyet yapıyorum zaten. Şuan da belkide olacaklardı. Ikisinide birer defa giydim ve yüksek mevlada fiyatlara almıştım. Delireceğim.. Üstüne üstlük giymediğim 3 abiye daha atmış. 3ünüde indirimde beni çok zayıf gösterdikleri için almıştım illaki birgün giyerim diye. Bir kere bile giymedim. Neden attın diyorum taşınırken ağırlık oldu diyor. Sanki sırtında taşıyor. 3 tane abiye mi yük oldu yani zaten götürecektim kalabalık oluyormuş. Annem sürekli benim eşyalarımı millete dağıtıyor. Artık delirmek üzereyim. Önceden de her şeyi bir akrabamızın çocuklarına verirdi. Evde okurken nerdeyse aradığım hiçbir kalemi hatta not tuttuğum defterleri bile bulamazdım. Kendisi 10 yıl önceki şeylerini bile saklar. Malı çok değerlidir. Ama benim her şeyimin böyle evden dışarı atılmaya çalışması.. Ya deli olacağım. Birgün de bana demez gel şunu alalım şunu yapalım. Ben her şeyi kendim yapıyorum. Emek verdiğim içinde çok üzülüyorum. Iç çamaşırlarıma varana kadar kendim alıyorum. Onları bile atmış. Afedersiniz ama annem benim sutyenimden ne istiyor? Gerçekten şuan içimde sinir krizi geçiriyorum.. Allah rızası için söyleyin ben şimdi ne diyeyim ne yapayım? Aynı konudan her geldiğimde tartışıyoruz. Artık abarttı. Evdeki kullanmadığım eski telefonlara kadar dağıtmış. Oyuncak olsun diye verdim diyor. Bu söyledikleri şaka mı?
Ne iyi anneniz varmış. Ne güzel vermeyi seviyor,gönlü geniş. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?