Anne cinneti geçiriyorum..

Evet bu sicakta kamufle de edemezsin atki kazak mazak ne bilim cok uzuldum .düğün ne zamandi cok acıyor mu? Cok kötü yapmis elleri kirilasica

Sen de vursaydin keske kendini savunabilseydin benim annemde beni istemeye gelcekler diye bana vurmaya kalkisti ben de ona vurdum refleks olarak yere dusme bayilma numarasi yapti ben 50 kilo insan degilim onu yere düşüremem yani istesemde.
Cok cok can sıkıcı yaziklar olsun siddet yapana
Hemen psikolojik destek al aliyormusun ilerde sinirli biri olma evlenceksin kocana bağıran biri olma canim ALLAH yardimcin olsun

Alıyordum ama ilaçlar beni mahvetti. Üstelik sinirlendiğim de annem birde yüzüme vuruyordu sana ilaç falanda fayda etmez diye. Düğünümüze daha birkaç ay var Allah'tan.. Bu halde nasıl düğün yapardık bilmiyorum. Benide isteme ve tanışma dönemlerinde annem çok hırpaladı. Hayatımızın hiçbir döneminde zaten mutlu bir gün geçiremedik. Hep dayak ve hakaret..

Kullanılmayan telefonların saklanması ya da bedene olmayan elbiselerin saklanması da bana pek normal gelmedi. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba

Bence polisi ara. Gelip alsinlar seni. Neden yarini belkiyorsun. Seni gece dograsa ne yapacaksin
Alt komşumuz polis çok bağırdım sesimide duyurduğumu düşünüyorum tartışma bittikten sonra bile çok yardım istedim ama herkes dinlemek ve camdan bakmakla yetiniyor. Daha önce de böyle ağır bir dayak yemiştim polis gözümü daha da korkuttu gideceğin yerler bundan daha iyi olmaz dediler. Şimdi yetişkin bir birey olarak her şeyle daha bilinçli mücadele edebiliyorum. Annemde olsa bunu bana yaşatan asla cezasız kalmayacak..

Kullanılmayan telefonların saklanması ya da bedene olmayan elbiselerin saklanması da bana pek normal gelmedi. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba
Sadece 1 kere giyip dünya para verdiğim abiyelerimi neden 1 2 değil 4er 5er çöpe atayım? Konu her ne olursa olsun canıma değmez.

Cok cok uzuldum yasadiklariniza
insaAllah bundan sonra huzurlu olursunuz
Evlenmeme yakin bu kadar olmasada su dan bir sebeple bende babamdan siddet gordum 8 yil olacak her gecen gun icimde buyuyor yasattiklari
Yurdisindayim nadiren goruyorum kendisini Ya Annem’i yanima aliyorum gidince Yada cok kisa kalip ayriliyorum o evden
Size tavsiyem yuvanizin ve kendinizin huzuru icin yardim Alin
Allah cc Daima yar ve yardimciniz olsun

Sadece 1 kere giyip dünya para verdiğim abiyelerimi neden 1 2 değil 4er 5er çöpe atayım? Konu her ne olursa olsun canıma değmez.

Bende sevmem evde kalabalığı. Bir eşya kullanılmıyorsa gözden çıkartırım. Abiye dedigin 1-2 giyilir zaten 10 kere dugune/kutlamaya vb. yerlere ayni abiye ile gidemezsin :) tabi bu benim gorusum. Çope atmam ihtiyaci olana veririm ya da gercekten kullanacak birilerine. Elbet birgun kullanirim huyum yok ne yazik ki. Evde fazla esya oldukca ruhum daraliyo.Ama mesajlardan anladigim annenle esya atma olayi disinda da sorjnlariniz var sanirim. Az daha sabret yeni evinde hayata yeni bir sayfa açacaksın.

Canim madecassol al nobetci eczaneden arabadaydim yazamadim sana. Hemen iyilescek göreceksin

darp raporu alın ivedilikle, sikayetci olun annenizin psikiyatri servisine yatmasi gerektigi hakkında Savci Bey ikna olursa polis nezaretinde annenizi alır hastaneye yatırırlar, periyodik olarak ilac takibi de yapılir bu durum normal degil evlada bicakla saldırmak

Bazı insanlar böyle sürekli evde eşya azaltma derdindedir.Ama yaptığı çok yanlış.Sinirlenmekte haklısın.Senin özel eşyan ve sana sormadan atması çok büyük hata.

Ay ben kıyafet konusuna yorum yapayım dedim ama devamında çok kötü olaylar olmuş.Sen boşver abiyeyi kıyafeti canını kurtarmaya bak canım.Çok çok çok geçmiş olsun.

Bu olanları nişanlına anlatmamani tavsiye ederim . Annenin yaptığı dehşet verici çok üzüldüm . Ama erkekler böyle şeyleri bildiği zaman ilerde başa vurabiliyor ve sahipsiz vs görebilir seni ileri hayatını etkielemesin allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…