Annen galiba sana öl demek istiyor bu ne ya herseyini herkese dagitip atip kurtuluyor esyalardan.. cok sinir bozucu..
Yuh manyaaak ya! Mutlaka şikayetçi olun.Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
ya nolur ertelemeyin şikayeti... hemen, bu akşamAnnemin kafamda parçaladığı bıçak..
Annemin kafamda parçaladığı bıçak..
Bence bir daha donme canım. Annen yalnız yaşamak istiyor sanirimEvli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Evden çıkamayacak durumdaydım. Zira afedersiniz ama insanlar boynumdaki morluklar ve yaraları görseler yanlış anlarlardı. Şuan benim elime yüzüme şekil verdim. Çok ağlıyordum biraz sakinleştim. Nişanlımın yanına gidiyorum. Yarın darp raporu alıp savcılığa gideceğim.. Sadece darp için değil başka şeyler içinde suç duyurusunda bulunacağım. Yıllarca kahrını çektiğim şeylerden hakkımı alıp bu kişi ile ilişkimi keseceğim.. Teşekkür ederim desteğiniz için..Konu sahini naptın gittinmi evden polise gittin mi
Fotoğrafını çektim zaten kendisi böyle şeylerden çok korkar. Mahkemeye çıksa bile inkar edemez yapmadım diyemez.Annenden sikayetci ol bence bu ne. Annen senden coktaan vazgecmis. 9 ay tasidi masidi diyenlere de diyorum ki..sex yapti hamile kaldi dogurmasin da gorelim yani icinden bi sekil cikacak,cikana kad tasimak zorunda sonucta.. yani tasidi diye hakki odenmez vs sacma geliyor bana. Kendi secimiydi bu... Annelik tasimayla olmaz yani..
Bence sikayetci ol ve derhal evi terket canini kurtar. Bicagi da al bence ki delil olsun..
Annemin kafamda parçaladığı bıçak..
Keşke vicdanı ve merhameti olmayan insanlar anne olamasa yeryüzünde..Bence sen o bıçapıda dokunmadan bir torbaya koy.Şikayetçi olurken darp raporuyla beraber onu da teslim et.
Bu ne ya.Olmaz olsun öyle anne.
Annesi dövdü kızı bicak cekti heryerini mahvettiSen de anneninkileri at , anlasın durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?