Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Cok uzuldumEvli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Bazen çocuklara en büyük zararı en yakınlari veriyor maalesef.Burdaki tüm bayanlardan ricam ve hayatta önceliğim, öncelikle psikolojim problemlerimiz varsa lütfen çocuk doğurmayalım veya evlatlarımıza yansıtmayalım..
Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Annem ileri derece sinir hastası hafif derece de şizofren ama yıllardır ikna edemiyorum doktoraannen niye böyle bir şey yaptı
Annem ileri derece sinir hastası hafif derece de şizofren ama yıllardır ikna edemiyorum doktora
Hayır ikimiz yaşıyoruz sadece bana yapıyor kendimi bildim bileli hep böyle işkence görüyorumAllah allah kardeşin var mı onlara da zarar veriyor mu yada başkalarına canım ya dikkat et kendine
Ah canım çıktın mı bari evdenHayır ikimiz yaşıyoruz sadece bana yapıyor kendimi bildim bileli hep böyle işkence görüyorum
Şuan toparlanmaya çalışıyorum.. Bu evden inşallah son çıkışım olur birdaha girişim olmaz.Ah canım çıktın mı bari evden
Şuan toparlanmaya çalışıyorum.. Bu evden inşallah son çıkışım olur birdaha girişim olmaz.
Bende kullanmadığım telefonları saklarım ki ne var bunda.. bi teli bozulana kadar kullanırım bozulunca yeni alır eksini kaldırırım.. neticede özel bilgiler resimler var ve hiç bir türlü silinmiyor. Neden elden çıkarim ki??Bu kadar da olmaz
Çok biliyorsanız elbiselerinizi kendiniz taşıyıp göz kulak olun
Kullanmadığım telefonlar mıkulanmıyorsunuz ismi üzerinde
Cep telefonu biriktirmek gibi bir hobiniz mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?