- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Kelebekomru87
-
Olabilir.çocuk dünyası için olası bir düşünceŞu durumda aklındaki aile kümesi desek
Yani özetle babanın yanında olan, omunla uyuyan kim anne?
Ee sen de babayla uyuyorsan, sana anne denmeli diye düşünüyor mu acaba
O zaman annenin yanındaki adama da baba der, var mı hayatında biri acaba?
Uzmanla görüştükten sonra yazar mısın neymiş sebebi?Olabilir.çocuk dünyası için olası bir düşünce
Evli değil anne .çocuklar bahsetmedi bir kimsenin varlığından.Şu durumda aklındaki aile kümesi desek
Yani özetle babanın yanında olan, omunla uyuyan kim anne?
Ee sen de babayla uyuyorsan, sana anne denmeli diye düşünüyor mu acaba
O zaman annenin yanındaki adama da baba der, var mı hayatında biri acaba?
Tabi...yazarımUzmanla görüştükten sonra yazar mısın neymiş sebebi?
Ben de merak ettim :)
Amin inşallah☺ .basit şeyler değil dediğiniz gibi uzman dahilinde çözeriz umudundayımSizi seviyor belliki annesjnden baska birine anne diyebiliyorsa.Sizde sevgi sevkat gostermissiniz aranizdaki bag guzelse anne demesin de hic bir sorun goremedim.Annesi ilgi alaka sevgi yonunden zayifsa ve cocugun yasida kucuk oldugundan bu duygulara ac olup sizde goruyosa gayet normal.Allah tadinizi bozmasin yinede esinizle konusun birde uzmana danisin basit seyler degil karisik konular
Belki olsa o adama da baba demek ister.Evli değil anne .çocuklar bahsetmedi bir kimsenin varlığından.
x anne desin madem istiyorMerhabalar herkese.eşimin yedi yaşında bir kızı var.hafta içi annesinin yanında kalıyor orada okula gidiyor.hafta sonu bizimle birlikte.geldiğinde bana sana anne desem olur mu.sen benim annem olsan benzeri sözler söylüyor.geçen geldiğinde elindeki zarfa yazı yazmış adımın yanına anne eklemiş ve seni çok seviyorum yazmış.aslında annesinin yanında kalıyor ama bir başkasına bunu söyleme gereği neden duyuyor yorumlarınıza ihtiyacım var.uzmandanda destek alacağım ama zaman gelene kadar fikir almak istedim.
Evet.adımla söylemesi belki onuda rahat ettirir.ona uygun bir dille annen var denince adımı koyuyor sende x anne ol çünkü annem var anne diyememx anne desin madem istiyor
Ben teşekkür ederimBelki olsa o adama da baba demek ister.
Argüman yarattım ya, çocuk yerine ufalıp
O yüzden merak ettim, yanıtı :)
Teşekkürler
Anne madem ilgisiz eşiniz niye bırakmış çocuğu ona? Ben bu durumu hiç anlamıyorum.Abla sözünü daha çok kullanır normalde.ama geldiğinde çok üstüme düşer.sarılır sokulur.benimşe uyumak ister.hatta bizden gitmek istemiyor.zor ikna ediyoruz.eşim rahatsız değil.anne bebekliğinden beri ilgi konusunda zayıf kalmış anlatılanlar kadarıyla.eşim ana gibi herşeylerini düşünür .hatta başlarda çok yadırgadım.anne gibisin dedim ona
Kendi istiyorsa desin ne olacakMerhabalar herkese.eşimin yedi yaşında bir kızı var.hafta içi annesinin yanında kalıyor orada okula gidiyor.hafta sonu bizimle birlikte.geldiğinde bana sana anne desem olur mu.sen benim annem olsan benzeri sözler söylüyor.geçen geldiğinde elindeki zarfa yazı yazmış adımın yanına anne eklemiş ve seni çok seviyorum yazmış.aslında annesinin yanında kalıyor ama bir başkasına bunu söyleme gereği neden duyuyor yorumlarınıza ihtiyacım var.uzmandanda destek alacağım ama zaman gelene kadar fikir almak istedim.
Şöyle bir durumda olabilir belki,annenin hayatında birisi varmı acaba.
Haklı olabilirsiniz.pedagog ile görüşeğim
Teşekkür ederim yorumunuza.Sizin sicakliginizdan ve ilginizden dolayı böyle bir hisse kapılmış olabileceği gibi annenin haftaici koyduğu kural ve rutin düzenin haftasonu gezme, park, belki bol abur cubur, geç yatma, ödev ve ders çalışmaması gibi çocuğa cazip gelen şeylerden dolayı da bu hisse kapılmış olabilir. Bir uzmandan yardım alıp hangi sebepten dolayı böyle bir istekte bulundugunu anlamaya çalışın bence. Annesi hayatta olmasa kabul edilebilir bir durum hatta duygusal boşluğu dolduracagi için çocuk için çok çok güzel bir durum ama annesi varken bana göre uygun değil. Abla diyebilecegini açıklayabilirsiniz sebepleriyle.
Sağolun olumlu düşünceniz için.Kendinizi cocuga cok sevdirmişsiniz bence. Ne guzel sizi tebrik ederım kendi annesinden belki sizden gördüğünü göremiyor olabilir
Okuduğum en tatlı konu desem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?