- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bitane bulmuştum öyle birini başta kendilerini belli etmiyorlar iş ciddiye binince ortaya çıkıyor. Anne + baba kuzusuydu bu bide:) kaçarak uzaklastm. Allah onlardan korusun. Lütfen ogullarinizi öyle yetistirmeyiniz :) nasıl yetistirildklerne dair bi bilgim yok henüz :)
Şu işi emeğe dökmeyelim lütfen o zaman o daha çok emek verdi diye aile kurulmasın evlenilmesin.Olaya yetişkin birey gözüyle bakalım evlendirmissin artık bir ailesi var herşeyine karış kendi istegin olsun diye peki karısının sucu ne annesinin keyfine göre yaşamak zorunda mi ? Bu durumda da kul hakki olmuyor mu? Aile içine huzursuzluk vermiş oluyor bu günah değil mi? Obur tarafta emek verdi silin kul hakkını diyeceklerini sanmıyorumBir anne doğurup büyütüp canından can verir evladına anne oğul arasında ise daha farklı nir iletişim çekim vardır sebep bu olabilir
Birinin enaz 25 yıllık anasımı 3 5 yıllık karısımı sizce
Sevgi emek ister özveri zaman ister bunu yargılamayın bence
Anne olanlar beni anlayacaktır
Bir anne doğurup büyütüp canından can verir evladına anne oğul arasında ise daha farklı nir iletişim çekim vardır sebep bu olabilir
Nasıl emeğe dökmeyelim emek bariz ortadaŞu işi emeğe dökmeyelim lütfen o zaman o daha çok emek verdi diye aile kurulmasın evlenilmesin.Olaya yetişkin birey gözüyle bakalım evlendirmissin artık bir ailesi var herşeyine karış kendi istegin olsun diye peki karısının sucu ne annesinin keyfine göre yaşamak zorunda mi ? Bu durumda da kul hakki olmuyor mu? Aile içine huzursuzluk vermiş oluyor bu günah değil mi? Obur tarafta emek verdi silin kul hakkını diyeceklerini sanmıyorum
Bir annede bu kadar yargılanmamalı gohacığımOyum karısına :))
Ben hep diyorum canım 18 de analık biter, elbette hala ana da sorumluluk biter yani. Ama karısı ile kıyaslıyorsak 18 yıllık evlilik olsa bile eşitlenmez, zira karısı giç bir zaman kocasından sorumlu değildir. İki yetişkin evlenir ve kendi isteklerine göre yaşarlar. Bu ilişkiye anne sıfatında herhangi taraftan birileri müdahil olmamalı.
Bir annede bu kadar yargılanmamalı gohacığım
Şimdiki gelinler çok fena gibiler
Biraz kv sıfatıyla yazayımda karşıdakine söz hakkı doğsun:))))))
Valla anneyim ama hiç anlamadım.Bir anne doğurup büyütüp canından can verir evladına anne oğul arasında ise daha farklı nir iletişim çekim vardır sebep bu olabilir