Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Çok net söylüyorum kesin ve kesinlikle olmaz.

Ya bu annesi değil de diğer sevgilisi olmasın
Resmen 2. Sevgili hareketleri bunlar
Annem diye yutturuyor olmasın

Boyle bi ana kuzusuyla mutlu olunurmu diye düşündüren şey nedir? Hiç kimsede olmayan olağanüstü özelliğimi var

Annesi farklı bir şehirde, onun yanına gittiği zamanlar dışında çok iyi anlaşıyoruz. Sadece sevgilim değil, en iyi arkadaşım aynı zamanda. Bu yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Aslında değişmeyeceğini söylüyor bana beynim. Yine de sizinle paylaşıp, bazı şeylerin yüzüme çarpılmasını istedim belki de...

Bazen ben bile bundan şüpheleniyordum, kendi gözlerime görüp, kendi kulaklarımla duyana kadar
Valla arkadaşım şimdi böyle güle oynaya yazıyorsun ama evlenirsen çekeceğin var
Annesi neden böyle
Annesi babası ayrı mı belki kadın ondan bu kadar ilgi bekliyordur oğlundan
Ayrı değillerse annesinin çocukluğuna inmek lazım yoksa

Ay kendini gerçekleştirememiş insan. Öyle insanla mutluluk cümle içinde bile yanyana gelemez.

Valla ben bunlari bekar ogluma yapamam ,yapsam bile asla izin vermez bu kadarina.esiniz de eğilimli demek ki ,yoksa itiraz eder ,karsi cikar bi sekilde söylerdi.Iş eşte yani buna izin veren tarafta bitiyor demek ki öyle anlasiliyor..

Evet, seneler önce ayrılmışlar. Erkek arkadaşım tek çocuk. Kendisi bile söyler, "annemle babamın ayrılığında tamamen annem suçluydu, gerçekten çekilmez biriydi" diye. İlişkimizin başlarında da böyle sorunlar yoktu. 3. ayda patladı bu anne kuzuluğu..

Sen ağlayarak gel diye yalvarıyosun, o annesiyle gezmeyi tercih ediyo. Bu nasıl iyi anlaşmak. Sorun neydi sonra gönlünü aldımı. Kendini kandırma. Evlendikten sonra, seni evde ağlarken bırakıp anasını n evine gider. Burda benzer örnekleri çok okuyoruz

Valla ben bunlari bekar ogluma yapamam ,yapsam bile asla izin vermez bu kadarina.esiniz de eğilimli demek ki ,yoksa itiraz eder ,karsi cikar bi sekilde söylerdi.Iş eşte yani buna izin veren tarafta bitiyor demek ki öyle anlasiliyor..

Mesajımda belirtmemişim bu arada, biz de evli değiliz, 2 yıldır sevgiliyiz. Fakat üniversiteyi bitirip de, evlilik muhabbetleri açılmaya başlayınca, bu durumu daha ciddi sorgulamaya başladım yanlış bir adım atmamak için.

Yok işte, zaten annesinin yanında değil de benim yanımdayken iyiyiz. Annesinin yanına adım attığı an anında değişiyor adam.

Şuan mutlu musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…