Çok net söylüyorum kesin ve kesinlikle olmaz.Merhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Ya bu annesi değil de diğer sevgilisi olmasınAnnesi sürekli "bi araba alıp beni gezdiremedin, beni şuraya götür, beni buraya götür, şimdiki aklım olsa seni üniversiteye başka şehre yollamazdım (annesi ve biz farklı şehirlerdeyiz)" gibi şeyler söyleyip, oğlu bir mesajını görmediğinde kıyametleri koparan, telefonda tripler atıp ağlayan, sürekli onu yanına çağıran biri..
Birde üzerine arnavut göçmeni sevgilim deyinde tam olsun...
Ya bu annesi değil de diğer sevgilisi olmasın
Resmen 2. Sevgili hareketleri bunlar
Annem diye yutturuyor olmasın
Boyle bi ana kuzusuyla mutlu olunurmu diye düşündüren şey nedir? Hiç kimsede olmayan olağanüstü özelliğimi var
Valla arkadaşım şimdi böyle güle oynaya yazıyorsun ama evlenirsen çekeceğin varBazen ben bile bundan şüpheleniyordum, kendi gözlerime görüp, kendi kulaklarımla duyana kadar
Valla ben bunlari bekar ogluma yapamam ,yapsam bile asla izin vermez bu kadarina.esiniz de eğilimli demek ki ,yoksa itiraz eder ,karsi cikar bi sekilde söylerdi.Iş eşte yani buna izin veren tarafta bitiyor demek ki öyle anlasiliyor..Annesi sürekli "bi araba alıp beni gezdiremedin, beni şuraya götür, beni buraya götür, şimdiki aklım olsa seni üniversiteye başka şehre yollamazdım (annesi ve biz farklı şehirlerdeyiz)" gibi şeyler söyleyip, oğlu bir mesajını görmediğinde kıyametleri koparan, telefonda tripler atıp ağlayan, sürekli onu yanına çağıran biri..
Valla arkadaşım şimdi böyle güle oynaya yazıyorsun ama evlenirsen çekeceğin var
Annesi neden böyle
Annesi babası ayrı mı belki kadın ondan bu kadar ilgi bekliyordur oğlundan
Ayrı değillerse annesinin çocukluğuna inmek lazım yoksa
Sen ağlayarak gel diye yalvarıyosun, o annesiyle gezmeyi tercih ediyo. Bu nasıl iyi anlaşmak. Sorun neydi sonra gönlünü aldımı. Kendini kandırma. Evlendikten sonra, seni evde ağlarken bırakıp anasını n evine gider. Burda benzer örnekleri çok okuyoruzAnnesi farklı bir şehirde, onun yanına gittiği zamanlar dışında çok iyi anlaşıyoruz. Sadece sevgilim değil, en iyi arkadaşım aynı zamanda. Bu yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Aslında değişmeyeceğini söylüyor bana beynim. Yine de sizinle paylaşıp, bazı şeylerin yüzüme çarpılmasını istedim belki de...
Valla ben bunlari bekar ogluma yapamam ,yapsam bile asla izin vermez bu kadarina.esiniz de eğilimli demek ki ,yoksa itiraz eder ,karsi cikar bi sekilde söylerdi.Iş eşte yani buna izin veren tarafta bitiyor demek ki öyle anlasiliyor..
Sen ağlayarak gel diye yalvarıyosun, o annesiyle gezmeyi tercih ediyo. Bu nasıl iyi anlaşmak. Sorun neydi sonra gönlünü aldımı. Kendini kandırma. Evlendikten sonra, seni evde ağlarken bırakıp anasını n evine gider. Burda benzer örnekleri çok okuyoruz
Şuan mutlu musunMerhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Sizde mutlu olunmayacağının farkındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?