- 2 Ağustos 2018
- 607
- 539
- 103
Annesi sürekli "bi araba alıp beni gezdiremedin, beni şuraya götür, beni buraya götür, şimdiki aklım olsa seni üniversiteye başka şehre yollamazdım (annesi ve biz farklı şehirlerdeyiz)" gibi şeyler söyleyip, oğlu bir mesajını görmediğinde kıyametleri koparan, telefonda tripler atıp ağlayan, sürekli onu yanına çağıran biri..
Yani kısacası oğlunu kocası yerine koyan bir vaka daha
Ben de böyle düşünüyorum. Kadınla 2 sene oldu tanışamadık. Ben evime davet ettim kaç kez, erkek arkadaşım engelledi bunu. Sanırım annesi bir ilişkide olmasını istemiyor.
Erkek arkadaşınızla hiç acik konuştunuz mu bunu?
Sadece bir kez konuşmayı denedim. Neden böyle davrandığını, neden tanışamadığımızı, istememe gibi bir durum olup olmadığını sordum. Ne alakası var, tanımadan nefret mi ediceksin, düşmanı mı olucaksın vs gibi alakasız bir tavır koydu.
Ben kotu durumdayken bir ana kuzusuna asla gel diye yalvarmam.
Mutlu degılsın, mutlu olunur mu diye sormuşsun.
Galiba bırı cıkıp, degısır degıstırırsın desın istiyorsun ama nafile.
Degısmez. Degistıremezsın. Mutlu asla olmazsın... ki simdıden degılsın zaten. evlenınce goz bebeklerine kadar öldürürler hevesin kalmaz.
Olmaz mı hem de nasıl oluyor. Selanik göçmeni, arnavut göçmeni, Makedon göçmeni, Boşnak bunlardan jet hızıyla kaçacaksın.selanik göçmenionlarda da böyle bir durum oluyor mu bilmiyorum
evlenınce goz bebeklerine kadar öldürürler hevesin kalmaz.
Zaten en uzucu kismi o, hayattan yasamaktan zevk almaz duruma gelecek en sonunda. Kocasi tarafından Sevılmemekten kaynanasının emrı altında yasamaktan.Bu son cümlenizde takılıp kaldım, üzüldüm.
Olmaz mı hem de nasıl oluyor. Selanik göçmeni, arnavut göçmeni, Makedon göçmeni, Boşnak bunlardan jet hızıyla kaçacaksın.
Ben arnavutum ciğerleri bilirim.
Konunu okurken kesin göçmen dedim.
Tabi herkes bir değil ama %95 şi böyle.
Benim bı akrabam vardı. Rahmetli oldu. Evlendirdiler yanlarına, üst katlarına, hep birlikte yemek içmek, bı tek yatmadan yatmaya evlerine üst kata cikiyorlardi.
Eşi gel ayrılalım dedi adam ayrılmadı.
Hepimiz dedik ki iki sokak ötede kirada başka evleri var. Oraya çıkar. Anası yok ben oglumdan ayrılmam dedim. O kadar erkeklikten sorumluluktan uzak yetiştirdiler ki hiç bir işi basaramadi batırdı.
Eşi en sonunda ayrıldı.
Kadın giderken gel benimle kiraya çıkalım dedi yok onuda kabul etmiyor.
Sonra adam kanser oldu. Çok sigara içerdi arada içki de vardı. Karısını gitti diye kanser olmadı fakat eşi gidince hastalığı ortaya çıktı.
Ve adam o üzüntüyle hemen öldü.
Bu durumlara ne gerek var.
Bı de şöyle bı durum var, oğullarının dediklerini yaparlar, hizmetlerini ederler, o kadar severler ki adamlarda ayrılmıyor annelerinden.
Benim bı oglum var.
6 aylık bebek. Sürekli onunla konuşuyorum.
Karını seveceksin, kimseye ezdirmeyeceksin, Karina bakacaksın, sahip çıkacaksın vs vs bana çığlık atarak gülüyor. Yapacakmış dediklerimi. Ben o kadar şeyler gördüm ki oğlum büyüsün onu asla bağımlı yetiştirmeyeceğim.
Bu son cümlenizde takılıp kaldım, üzüldüm.
Zaten en uzucu kismi o, hayattan yasamaktan zevk almaz duruma gelecek en sonunda. Kocasi tarafından Sevılmemekten kaynanasının emrı altında yasamaktan.
İnsan kotu durumdayken sevgılısı cagrılmadan kosa kosa gitmeli. Konu sahıbı yalvarmıs ama adam gitmemis, annesiyle gezmeye gıtmıs.
Canım benim hemde nasıl söndürürler.Ben kotu durumdayken bir ana kuzusuna asla gel diye yalvarmam.
Mutlu degılsın, mutlu olunur mu diye sormuşsun.
Galiba bırı cıkıp, degısır degıstırırsın desın istiyorsun ama nafile.
Degısmez. Degistıremezsın. Mutlu asla olmazsın... ki simdıden degılsın zaten. evlenınce goz bebeklerine kadar öldürürler hevesin kalmaz.
Zor olmasa gerek, sevgi cok degerlı. Bu tip insanlara ziyan ettıgınizi dusundugunuzde ıcınıze soguma zaten gelecektir.Çok haklısınız kızlar.. Kendimi koparmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?