Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Yani kısacası oğlunu kocası yerine koyan bir vaka daha

Erkek arkadaşınızla hiç acik konuştunuz mu bunu?

Sadece bir kez konuşmayı denedim. Neden böyle davrandığını, neden tanışamadığımızı, istememe gibi bir durum olup olmadığını sordum. Ne alakası var, tanımadan nefret mi ediceksin, düşmanı mı olucaksın vs gibi alakasız bir tavır koydu.

Tavrı evliliğin fragmanı olmuş resmen

Ben kotu durumdayken bir ana kuzusuna asla gel diye yalvarmam.
Mutlu degılsın, mutlu olunur mu diye sormuşsun.
Galiba bırı cıkıp, degısır degıstırırsın desın istiyorsun ama nafile.
Degısmez. Degistıremezsın. Mutlu asla olmazsın... ki simdıden degılsın zaten. evlenınce goz bebeklerine kadar öldürürler hevesin kalmaz.

Hayır, tam aksine birileri gerçekleri yüzüme çarpsın ki, ayrılık sürecini hızlandırayım istiyorum.

selanik göçmeni onlarda da böyle bir durum oluyor mu bilmiyorum
Olmaz mı hem de nasıl oluyor. Selanik göçmeni, arnavut göçmeni, Makedon göçmeni, Boşnak bunlardan jet hızıyla kaçacaksın.
Ben arnavutum ciğerleri bilirim.
Konunu okurken kesin göçmen dedim.
Tabi herkes bir değil ama %95 şi böyle.
Benim bı akrabam vardı. Rahmetli oldu. Evlendirdiler yanlarına, üst katlarına, hep birlikte yemek içmek, bı tek yatmadan yatmaya evlerine üst kata cikiyorlardi.
Eşi gel ayrılalım dedi adam ayrılmadı.
Hepimiz dedik ki iki sokak ötede kirada başka evleri var. Oraya çıkar. Anası yok ben oglumdan ayrılmam dedim. O kadar erkeklikten sorumluluktan uzak yetiştirdiler ki hiç bir işi basaramadi batırdı.
Eşi en sonunda ayrıldı.
Kadın giderken gel benimle kiraya çıkalım dedi yok onuda kabul etmiyor.
Sonra adam kanser oldu. Çok sigara içerdi arada içki de vardı. Karısını gitti diye kanser olmadı fakat eşi gidince hastalığı ortaya çıktı.
Ve adam o üzüntüyle hemen öldü.
Bu durumlara ne gerek var.
Bı de şöyle bı durum var, oğullarının dediklerini yaparlar, hizmetlerini ederler, o kadar severler ki adamlarda ayrılmıyor annelerinden.
Benim bı oglum var.
6 aylık bebek. Sürekli onunla konuşuyorum.
Karını seveceksin, kimseye ezdirmeyeceksin, Karina bakacaksın, sahip çıkacaksın vs vs bana çığlık atarak gülüyor. Yapacakmış dediklerimi. Ben o kadar şeyler gördüm ki oğlum büyüsün onu asla bağımlı yetiştirmeyeceğim.

Bu son cümlenizde takılıp kaldım, üzüldüm.
Zaten en uzucu kismi o, hayattan yasamaktan zevk almaz duruma gelecek en sonunda. Kocasi tarafından Sevılmemekten kaynanasının emrı altında yasamaktan.
İnsan kotu durumdayken sevgılısı cagrılmadan kosa kosa gitmeli. Konu sahıbı yalvarmıs ama adam gitmemis, annesiyle gezmeye gıtmıs.

Oyy maşallah canım benim, Allah bütün kötülüklerden korusun o meleği

Bu son cümlenizde takılıp kaldım, üzüldüm.

Çok haklısınız kızlar.. Kendimi koparmam lazım.

Canım benim hemde nasıl söndürürler.
İlk evliliğim 2 ay sürdü.
O 2 ayda beni görenler tanıyamadı.
Gözlerime hüzün çökmüştü.
Bı gün o kadar ağlamıştım ki, ben hayatımda öyle ağlamadım.
Ciğerime ciğerime sanki kırılan hayallerim maf olan hayatım battı.
Nasıl duzeldim biliyormusun.
Allah'ın beni sinadigina inandım.
Ve tevekkül ettim.
Allah bana hiç sevmediğim kadar sevdiğim eşimi çıkardı karşıma.
Allah bana yaşattığı mutluluklardan dolayı cennetiyle mükafatlandırsın.

Çok haklısınız kızlar.. Kendimi koparmam lazım.
Zor olmasa gerek, sevgi cok degerlı. Bu tip insanlara ziyan ettıgınizi dusundugunuzde ıcınıze soguma zaten gelecektir.
Ben aglarken ve ona ihtiyacım varken, beni yalvartan yalvarmama ragmen yine de gelmeyip keyfı gezmeye giden adamı kasıkcı elması olsa denizde sektırırım. O an terk etmeliydiniz.
Sakın emek harcadım diyip fıkrınızden caymayın.
Siz degerlısiniz, kıymetinizi bilen nice adam var dısarıda. Yenı insanlara ve kendinize sans verin. O da annecıgıyle mutlu olsun, ınsallah kimsenin biricik kızının basını yakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…