- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Benim bı oglum var.
6 aylık bebek. Sürekli onunla konuşuyorum.
Karını seveceksin, kimseye ezdirmeyeceksin, Karina bakacaksın, sahip çıkacaksın vs vs bana çığlık atarak gülüyor. Yapacakmış dediklerimi. Ben o kadar şeyler gördüm ki oğlum büyüsün onu asla bağımlı yetiştirmeyeceğim.
O ölen gözleri nerde görsem tanırım.Canım benim hemde nasıl söndürürler.
İlk evliliğim 2 ay sürdü.
O 2 ayda beni görenler tanıyamadı.
Gözlerime hüzün çökmüştü.
Bı gün o kadar ağlamıştım ki, ben hayatımda öyle ağlamadım.
Ciğerime ciğerime sanki kırılan hayallerim maf olan hayatım battı.
Nasıl duzeldim biliyormusun.
Allah'ın beni sinadigina inandım.
Ve tevekkül ettim.
Allah bana hiç sevmediğim kadar sevdiğim eşimi çıkardı karşıma.
Allah bana yaşattığı mutluluklardan dolayı cennetiyle mükafatlandırsın.
Amin canim amin. Ama iş anne de bitiyor.Oyy maşallah canım benim, Allah bütün kötülüklerden korusun o meleği
İnşallah rabbim tez vakitte yaşatsın bu duyguyu canım.Ay çok tatlı ya yerim ben onuAllah bağışlasın, Rabbim nazarlardan saklasın. gelininiz çok şanslı olcak belli. Bende ilerde çocuğum olursa böyle yetiştirmeyi düşünüyorum.
Amin canim amin. Ama iş anne de bitiyor.
Anne yetiştiriyor çocuğu.
Ben evladımı çok zorluklar çekerek doğurdum.
Her anne gibi çok seviyorum.
Ama oyuncağını bile kendisi alsın diye bekliyorum. Yuvarlama yuvarlama emekliye emekliye alıyor.
Kimseye bağımlı olmasın.
Hiç bir kadının hayatını mahvetmesin hiç bir erkek.
Seni seviyorum ben hiç tanimadigim bir insana tüm pozitif duygularımı dualarımı gönderiyorum. Rabbim seni de tez vakitte mutlu etsin inşallah.O ölen gözleri nerde görsem tanırım.
Mutluluğun daim olsun, allah razı olsun esinden
Amin canımSeni seviyorum ben hiç tanimadigim bir insana tüm pozitif duygularımı dualarımı gönderiyorum. Rabbim seni de tez vakitte mutlu etsin inşallah.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim duaların için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.İnşallah rabbim tez vakitte yaşatsın bu duyguyu canım.
Erkek çocuklarını kadinlara layık olarak yetiştirelim ki, eşleri bizlerden nefret etmesin..
Canım kötülük görmüş bı kadın, çok dersler çıkarıyor hayatına tecrübe katiyor.Siz ne kadar güzel bir annesiniz
Kendi eşleri ile sağlıklı iletişimi olmayan bu tip kadınlar oğullarını kocalari yerine koymaya başlıyorlar ve benden ayrılma hergün ara mesaj at benimle gez diyerek beyinlerine işliyorlar tabikii ağlamak mizmizlanmak en başarılı silahları. Hiçbir kendine saygısı olan kadın böyle biriyle mutlu olmaz erkek bile demiyorum bunlara ben zaten. Zihin sağlığınız için uzak durun mantiginizi dinleyin hele duzelcem vs derse kesinlikle kanmayın.Ya nasil yetistiriyorlar bu tür erkekleri hic bilmiyorum ben.Benim de oglum var ve hic normal bulmuyorum böyle abartili iliskileri.Benim şu yasinda asla böyle bir sey yapmaz.Acaba ana kuzusu olmak bazi erkeklerin icinde mi oluyor? Ne kadar zorlarsan zorla yani ,olmayan olmuyor.Annesi olgun olup kendini cekmeli bence .kv nize söyleseniz uslübunca ??
Kendi eşleri ile sağlıklı iletişimi olmayan bu tip kadınlar oğullarını kocalari yerine koymaya başlıyorlar ve benden ayrılma hergün ara mesaj at benimle gez diyerek beyinlerine işliyorlar tabikii ağlamak mizmizlanmak en başarılı silahları. Hiçbir kendine saygısı olan kadın böyle biriyle mutlu olmaz erkek bile demiyorum bunlara ben zaten. Zihin sağlığınız için uzak durun mantiginizi dinleyin hele duzelcem vs derse kesinlikle kanmayın.
Kesinlikle degismez nasılsa öyle gider allah sabir versinMerhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Annesi ve bahsettiğin kişi elele tutuşup sonsuza dek mutlu yaşasınlar.Merhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?