Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Ay çok tatlı ya yerim ben onu Allah bağışlasın, Rabbim nazarlardan saklasın. gelininiz çok şanslı olcak belli. Bende ilerde çocuğum olursa böyle yetiştirmeyi düşünüyorum.

O ölen gözleri nerde görsem tanırım.
Mutluluğun daim olsun, allah razı olsun esinden

Oyy maşallah canım benim, Allah bütün kötülüklerden korusun o meleği
Amin canim amin. Ama iş anne de bitiyor.
Anne yetiştiriyor çocuğu.
Ben evladımı çok zorluklar çekerek doğurdum.
Her anne gibi çok seviyorum.
Ama oyuncağını bile kendisi alsın diye bekliyorum. Yuvarlama yuvarlama emekliye emekliye alıyor.
Kimseye bağımlı olmasın.
Hiç bir kadının hayatını mahvetmesin hiç bir erkek.

Yarismaci arkadaslara basarilar dilemeni ve arkana bakmamani tavsiye ederim . 1 kez dogdun ve buyudun. Suan guzel bir hayat kendine hazirlama cabasindasin. Mantikli bir erkek yerlerini ayirir. Bende tek cocukla evlilik yaptim mantikli biri olmasina ragmen bazen zorlaniyorum. Tabi melek kanatli kadinlarin oldugu evlatlar var o kadar sansli isen sana denk gelmistir. Tanis ve sonrasina bak. Hala birseyler degismemisse kendini uzecek yola hic girme...

Ay çok tatlı ya yerim ben onu Allah bağışlasın, Rabbim nazarlardan saklasın. gelininiz çok şanslı olcak belli. Bende ilerde çocuğum olursa böyle yetiştirmeyi düşünüyorum.
İnşallah rabbim tez vakitte yaşatsın bu duyguyu canım.
Erkek çocuklarını kadinlara layık olarak yetiştirelim ki, eşleri bizlerden nefret etmesin..

Siz ne kadar güzel bir annesiniz

Seni seviyorum ben hiç tanimadigim bir insana tüm pozitif duygularımı dualarımı gönderiyorum. Rabbim seni de tez vakitte mutlu etsin inşallah.
Amin canım hepimizi mutlu etsin Rabbım, once saglık sonra mutluluk bende seni seviyorum, onca kotulukten sonra mutlu olmana cok seviniyorum

Siz ne kadar güzel bir annesiniz
Canım kötülük görmüş bı kadın, çok dersler çıkarıyor hayatına tecrübe katiyor.
Babası da benim gibi sırf kendimi öne atmayayım.
Babası da çok konuşur anlatır. Şöyle ol böyle ol diye.
Şimdi oturmaya çalısıyor. Bı destek versem hemen oturucak. Ama babasıyla mücadelesini izliyoruz. Tehlikeli bişey olursa hemen tutuyoruz.
Anne baba evladini tehlikeden korur. Eşi olan kadını olan bir insandan korumaz. Yada müdahale etmez.

Kendi eşleri ile sağlıklı iletişimi olmayan bu tip kadınlar oğullarını kocalari yerine koymaya başlıyorlar ve benden ayrılma hergün ara mesaj at benimle gez diyerek beyinlerine işliyorlar tabikii ağlamak mizmizlanmak en başarılı silahları. Hiçbir kendine saygısı olan kadın böyle biriyle mutlu olmaz erkek bile demiyorum bunlara ben zaten. Zihin sağlığınız için uzak durun mantiginizi dinleyin hele duzelcem vs derse kesinlikle kanmayın.

Ne güzel anlattınız.

Kesinlikle degismez nasılsa öyle gider allah sabir versin

Annesi ve bahsettiğin kişi elele tutuşup sonsuza dek mutlu yaşasınlar.

Dünya yuvarlak mı deseniz daha çok tartışmaya açık.
Hayır geoit falan denir yani.
Bir Allahın kulu yazdığınız şeye evet diyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…