- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
Beynini dinle, doğruyu söylüyorAnnesi farklı bir şehirde, onun yanına gittiği zamanlar dışında çok iyi anlaşıyoruz. Sadece sevgilim değil, en iyi arkadaşım aynı zamanda. Bu yüzden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Aslında değişmeyeceğini söylüyor bana beynim. Yine de sizinle paylaşıp, bazı şeylerin yüzüme çarpılmasını istedim belki de...
İşin çok zor , hayatının hatasıSadece yanımdayken mutluyum.
Tabi ki de olunmaz. Değişmez de..Merhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Ondan değildir, annesi tuhaf bir şey söyler de ifşa olurlar diyedir. Benim eşimin annesi ilk günler hiç konuşmazdı meğer tembihlemişler sus insanlar yanlış anlıyor diye, kendileri söyledi. Sonradan her lafının aşırı sinir bozucu olduğunu bizzat gözlemledik. Bildiğin bizi tuşa getirdiler. Ama benim saftrikliğim. İpuçlarından anlamalıydım. Evlenmeden önce bir gün arkadaşım, eşime dedi ki askitotomsunun ses tonu çok güzel. Eşim de evet annemden sonra en güzel dediBen de böyle düşünüyorum. Kadınla 2 sene oldu tanışamadık. Ben evime davet ettim kaç kez, erkek arkadaşım engelledi bunu. Sanırım annesi bir ilişkide olmasını istemiyor.
Ya evlendikten sonra annesine olduğu gibi size de düşkün olur ya da hep 2.planda kalırsınız önceliği annesi olurMerhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Eyvah eyvah eyvah.Annesi sürekli "bi araba alıp beni gezdiremedin, beni şuraya götür, beni buraya götür, şimdiki aklım olsa seni üniversiteye başka şehre yollamazdım (annesi ve biz farklı şehirlerdeyiz)" gibi şeyler söyleyip, oğlu bir mesajını görmediğinde kıyametleri koparan, telefonda tripler atıp ağlayan, sürekli onu yanına çağıran biri..
Olunur desem cidden inanacak mısın yaniiMerhaba arkadaşlar.
Olunur desem cidden inanacak mısın yaniiMerhaba arkadaşlar.
Delirdin mi!Şu yazdığını başkası yazmış gibi oku bakalım ne düşüneceksin.Annesi sürekli "bi araba alıp beni gezdiremedin, beni şuraya götür, beni buraya götür, şimdiki aklım olsa seni üniversiteye başka şehre yollamazdım (annesi ve biz farklı şehirlerdeyiz)" gibi şeyler söyleyip, oğlu bir mesajını görmediğinde kıyametleri koparan, telefonda tripler atıp ağlayan, sürekli onu yanına çağıran biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?