Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Baska sehre giden adami aglayarak yalvararak yanina cagiracak ne var?
Kendi basina kendi evinde yillardir kalan bir kadinsin. Demek ki mal değilsin, hayatta birseylerle kendi kendine basa cikabiliyorsun. Eh,iki yildir hayatindaymis. Yani hayatinda bu erkek olmadan da bir muddet bir basina yasadin. Ve ayrilmayi dusunuyorsun yani hayatinda bu erkek olmadan da yasayabilecegine inanuyorsun. Peki o olayda neden elin adamina yalvariyorsun??
Hem de baska ilcede degil baska bir sehirdeyken.
Sen de anneden cok farkli degilsin bence. O da triplerle duygu somuruleriyle yanina çekmiyor mu oğlunu??
Bu çocuktan ayril, bu olay da ders olsun kocana bile yalvarma hicbirsey icin.
Bak,onsuz da yapmissin KADIN GIBI, mesele her neyse. You can do it!
Boyle boyle yalvara yalvara kendilerini cok gerekli birsey zannediyorlar su erkekler.
Konunun bu kisminda sizi hatalı gordum. Cunku eger yaralanmamissan ya da tutuklanip 1 telefon hakkimla onu aramadiysan boyle yalvarip cagiracak birsey olduğuna inanmiyorum.
Konunun devamindaysa...
Kocasini defedip onunla olan hayallerini ogluna yukleyen bir kadin.
Daha tehliklei ne olabilir ki?
Yanci gibi her aniniza eslik edecek, belki tatillere bile cagiracaksiniz "annem hic gitmedi ki. Yazik kadin sevinsin" diye diye.
Bir omur
B I R O M U R
Cekilir ki sence? Hadi bugun asiksin ama yarin ama yarin ondan daha cok asik olacagin bir cocuk doğuracaksin ve babaannesi kendo bebeği gibi davranacak. Simdi ceksen de o zaman cekemezsin bence.

Beynini dinle, doğruyu söylüyor

Tabi ki de olunmaz. Değişmez de..

Valla gülüm ben böyle bir erkek gördüm. Yeni gördüm daha hatta. 28 yaşındayım. Eşimin akrabasi,kuzeni sayılır yani.
Bir nişana gittik. Sonra oğlan evine gittik dönüşte. Erkek tarafı oluyoruz.Oglan kahve yaptı orda bize dağıttı . Sonra yemekleri servis etti. Esime abi sen otur otur ben hallederim demis. Kaçırmışım o kısmı 30 yaşında. Esim diyorki annesiyle ölüme bile gider o. O yüzden kismeti yok. Heryere annesiyle gidiyor. Düğün vs gezmeler. Bir de demiski annemin soforlugunu yapiyorum Cokta esprili yakışıklı düzgün birşeydi. Yani zannedersem boyleleriyle olmaz. Bir erkek olarak esim dediki bunu bulan kiz once annesiylemi mutlu olacak bununlami yani kim ister falan oncünn sen bu erkekten uzak dur. Koşa koşa kaç

Ben de böyle düşünüyorum. Kadınla 2 sene oldu tanışamadık. Ben evime davet ettim kaç kez, erkek arkadaşım engelledi bunu. Sanırım annesi bir ilişkide olmasını istemiyor.
Ondan değildir, annesi tuhaf bir şey söyler de ifşa olurlar diyedir. Benim eşimin annesi ilk günler hiç konuşmazdı meğer tembihlemişler sus insanlar yanlış anlıyor diye, kendileri söyledi. Sonradan her lafının aşırı sinir bozucu olduğunu bizzat gözlemledik. Bildiğin bizi tuşa getirdiler. Ama benim saftrikliğim. İpuçlarından anlamalıydım. Evlenmeden önce bir gün arkadaşım, eşime dedi ki askitotomsunun ses tonu çok güzel. Eşim de evet annemden sonra en güzel dedi

Ya evlendikten sonra annesine olduğu gibi size de düşkün olur ya da hep 2.planda kalırsınız önceliği annesi olur

E Eyvah eyvah eyvah.
Fragman belli, dehsett.
Filme gitmek icin hayatini ortaya koyup koymamak sana kalmis.
Not: ben bu kotu fragmani gordukten sonra verecegim 10 lirama bile acirim. Bak 10 lirami vermem diyorum sana, hayatini ortaya koymayi var sen hesapla!

Olunur desem cidden inanacak mısın yanii
Topuklarini k*cına vura vura kaaç

Olunur desem cidden inanacak mısın yanii
Topuklarini k*cına vura vura kaaç

Delirdin mi!Şu yazdığını başkası yazmış gibi oku bakalım ne düşüneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…