- 4 Mayıs 2022
- 1.521
- 1.993
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Nişanlıyken ve ya sevgiliyken farketmediniz mi?merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Benimki de öyle bir düzelmedi kayınvalidem beni kötülüyor eşim de inanıyor. Bir arkadaşımınki düzelmiş, hiç takmıyorum gülüp geçiyorum öyle düzeldi diyor. Ben beceremedim tabi.merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Rabbim yardimciniz olsun nasıl dayanabiliyorsunuz bu insanlaraBenimki de öyle bir düzelmedi kayınvalidem beni kötülüyor eşim de inanıyor. Bir arkadaşımınki düzelmiş, hiç takmıyorum gülüp geçiyorum öyle düzeldi diyor. Ben beceremedim tabi.
Degismeeeeeez bok surmezler anneciklerinemerhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Evlenirken hiç hissetmediyseniz sonradan ortaya çıktıysa zor bir durum sizin için.merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
yeni evli değil misiniz siz daha?merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Şanslısınız ben artık sinirim bozulmasın diye takip etmiyorum ne konuştular filan merak etmiyorum. Baktım eşim sinirli bana karşı yani anlıyorum zaten dolduruşa gelmiş, cevabını verip başka odaya geçiyorum sonra da barışmıyorum bir süre. Ben çareyi böyle buldumBitane de benim başımda var anası nederse doğrudur ben çağre bulamadım kaç yıl oldu bu saatten sonrada daha düzeleceğini zannetmiyorum Allahtan uzaktayım da idare edip gidiyorum
Her yolu denedim kuzum ya iyide davrandım, kötü de davrandım ,ayrıda yattım ,boşamayada kalktım adam aynı değişmiyor artık takmıyorum onu değil kendimi değiştiriyorum ciddiye almıyorum hiç biriniŞanslısınız ben artık sinirim bozulmasın diye takip etmiyorum ne konuştular filan merak etmiyorum. Baktım eşim sinirli bana karşı yani anlıyorum zaten dolduruşa gelmiş, cevabını verip başka odaya geçiyorum sonra da barışmıyorum bir süre. Ben çareyi böyle buldum
Benim arkadaşım da aynen böyle dedi. Ben beceremiyorum işte. Zaten iyi konuşmazlar diye düşünüyorum ondan konuşmalara kulak misafiri olmak istemiyorum psikolojim bozuluyor.Her yolu denedim kuzum ya iyide davrandım, kötü de davrandım ,ayrıda yattım ,boşamayada kalktım adam aynı değişmiyor artık takmıyorum onu değil kendimi değiştiriyorum ciddiye almıyorum hiç birini
Sinirlenmemeye çalış cnm ruh sağlığın hepsinden önemli çünki umursamamaya çalış kötü birşey söylerse bu kelimeler bana geçmiyor kendisine geçiyor de hatta sana kötü birşey söylediğinde oyun havası aç oyna ne kadar umursamazsan okadar vazgeçerler sende tınlamamayı öğrenirsin sen böyle yapınca sen değil kocan olacak herif kudururBenim arkadaşım da aynen böyle dedi. Ben beceremiyorum işte. Zaten iyi konuşmazlar diye düşünüyorum ondan konuşmalara kulak misafiri olmak istemiyorum psikolojim bozuluyor.
Deneyeceğim önemsememeye çalışacağım zaten kimse değişmiyor yani. Olan bana oluyor.Sinirlenmemeye çalış cnm ruh sağlığın hepsinden önemli çünki umursamamaya çalış kötü birşey söylerse bu kelimeler bana geçmiyor kendisine geçiyor de hatta sana kötü birşey söylediğinde oyun havası aç oyna ne kadar umursamazsan okadar vazgeçerler sende tınlamamayı öğrenirsin sen böyle yapınca sen değil kocan olacak herif kudurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?