Anne kuzusu koca….

Paylaşamıyorlar bence

Artık vazgeç iki üç aylık evli kaldın bir senede doldu artık bundan sonrası kendine zarar yapma bunu aç boşanma davasını kurtul bunlardan bak aynıyız bende boşandım kurtuldum gelmezler gelmeyecekler. Kendine yeni bir hayat kur lütfen canım benim.

Ümitsiz vaka canım
Cunku tek taraflı kaynaklanmıyor. Koca anneci ise anne bağimli yetiştirmistir. Annede bağimlıdir cocuga. Hicbirzaman tek taraflı olmaz. Ustune düştükçe ters teper. Kafaya taktikca kıymete biner. Kendi alanin olacak. Isin gucün. Veya varsa çocuklar. Eşinle gez toz kaliteli vaktiniz olsun. Sonra birak anasinla ne halt ediyosa ettsin. Yazik canima değmez cunku. Hasta kadinlarin degersizlil duygusu icinde kendine yetistirdigi bagımli çocuklar bunlar...nisanliyken ilgi sana kayınca anlamiyorsun
Evlenince cikiyo gercekler su yüzüne..

Bitane de benim başımda var anası nederse doğrudur ben çağre bulamadım kaç yıl oldu bu saatten sonrada daha düzeleceğini zannetmiyorum Allahtan uzaktayım da idare edip gidiyorum
Bende uzaktayim Allahtan. Boyleyken evliligimin ilk 4 yıldan fitirmiştim. Careyi gorusmemekte buldum. Almanyadayim ben siz nerdesiniz tanisalim

Benim anlamadığım şey neden bir insanı değiştirmeye çalışıp başaramayınca da mutsuz oluyorsunuz?
Yani karşınızdaki insan çok iyi bir oyuncu değilse evlenmeden her şeyi belli ediyor. Bile bile evlenip sonra da değişsin diye beklemek iki taraf için de haksızlık ve saçma bir durum

Bende uzaktayim Allahtan. Boyleyken evliligimin ilk 4 yıldan fitirmiştim. Careyi gorusmemekte buldum. Almanyadayim ben siz nerdesiniz tanisalim
Ben Türkiyedeyim Keşke aynı şehirlerde olsaydık ne iyi olurdu tanışırdık ozaman ana bağımlısı kocaları nasıl alt ettiğimizi konuşurduk ne iyi olurdu

Sizin boşanma davanız sürmüyor mu zaten? Haşa umudunuz mu var?

Değişmez
Bu karakterin değişmesi için önce kadınların kafa yapısının değişmesi lazım.

Yeni evlenmediniz mi siz ne oldu ki böyle? Eğer önceden fark etmediyseniz adam hiç değişmez

Bana sorsalar anneci koca mı koşarak kaçın derim.Aynı annesine bağımlı kocadan bendede var. Bildiğin gülerek bakışıyorlar bakışarak anlaşıyorlar,Çözüm ne dersen boşanmak bence yoksa hayatımızı zehir edeceğiz.

Olan mümkünse evlenmesin!

Aynen cnm benim basimdada var ve 1 çocuğumuz oldu keşke yol.yakimken biraksaydim diyorum gün geçtikçe bu anneci tavırlar artarak devam ediyor anne. Yaşlı bir gün göçüp gidecek diyilar ama inanki bu gidişle ben göçüp giderim bu hayattan çok sıkıldım 5 yıl oldu

Ne yaptın cnm boşandı mi ?
Bende de var aynu dert 5 yıl.bitti.evliyiz değişen bir şey yok bana hastalık sıkıntı.stres kaldı 1 de cocuk var artık bilemiyorum ne yapsam.

benim basimdada var ve 1 çocuğumuz oldu keşke yol.yakimken biraksaydim diyorum gün geçtikçe bu anneci tavırlar artarak devam ediyor anne. Yaşlı bir gün göçüp gidecek diyilar ama inanki bu gidişle ben göçüp giderim bu hayattan çok sıkıldım 5 yıl oldu

Düzelir ama annesi ölünce.O da bu görevi devralıp kulağına fısıldayacak başka bir ablası,kızlardeşi yoksa.Yaşanacak bir hayatınız var.Onu mahvetmeye değer mi?

Bende bu dertten muzdaribim artık eşimden beni soguttular tek isteğim evlatlarım iyi olsun yanımda olsun evet anneci eşler ümitsiz vaka yinede Allah'a dua edelim belki düzelir

7
Bende bu dertten muzdaribim artık eşimden beni soguttular tek isteğim evlatlarım iyi olsun yanımda olsun evet anneci eşler ümitsiz vaka yinede Allah'a dua edelim belki düzelir
Düzelir ama annesi ölünce. Ben saldım eşimi. Kendi gitsin gelsin. Naparsa yapsın. Bana dokunmasınlarda, yesinler birbirlerini.

Hadlerini bildirmek lazım

7

Düzelir ama annesi ölünce. Ben saldım eşimi. Kendi gitsin gelsin. Naparsa yapsın. Bana dokunmasınlarda, yesinler birbirlerini.
Aslında annesi de ruh hastası , babasından ilgi göremiyor oğluna sarıyor hem kendi yuvası geçimsiz hem de beni ayırdı ama kabul etmiyor sorumluluk almıyor vicdanı sızlamıyor işte bu tam bir cahillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…