- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Paylaşamıyorlar benceKv neden gelinini kötüler neden oğluyla arasına girmeye çalışır bunu asla anlamıyorum ben ya . Ya bu evladın senin be kadın neden gelinini kötülersin. Neden oğlunu huzursuz edersin . Annenin yeri ayrı karının yeri ayrı. Esin bu ayrımı yapamayıp arayı bulamıyorsa yine en büyük suçlu o . Kurulan yuvayı dağıtmak kolay değil ama böyle de hayat geçmez.
Bende uzaktayim Allahtan. Boyleyken evliligimin ilk 4 yıldan fitirmiştim. Careyi gorusmemekte buldum. Almanyadayim ben siz nerdesiniz tanisalimBitane de benim başımda var anası nederse doğrudur ben çağre bulamadım kaç yıl oldu bu saatten sonrada daha düzeleceğini zannetmiyorum Allahtan uzaktayım da idare edip gidiyorum
Ben TürkiyedeyimBende uzaktayim Allahtan. Boyleyken evliligimin ilk 4 yıldan fitirmiştim. Careyi gorusmemekte buldum. Almanyadayim ben siz nerdesiniz tanisalim
Sizin boşanma davanız sürmüyor mu zaten? Haşa umudunuz mu var?merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Bana sorsalar anneci koca mı koşarak kaçın derim.Aynı annesine bağımlı kocadan bendede var. Bildiğin gülerek bakışıyorlar bakışarak anlaşıyorlar,Çözüm ne dersen boşanmak bence yoksa hayatımızı zehir edeceğiz.merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bu kocaların anneleriyle birlik olup eşlerinin hayatını mahvetmesine dayanamıyorum. Hayatta imkansız yoktur derler ama anneci eşler sanırım ümitsiz vaka…
Olan mümkünse evlenmesin!merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bana sorsalar anneci koca mı koşarak kaçın derim.Aynı annesine bağımlı kocadan bendede var. Bildiğin gülerek bakışıyorlar bakışarak anlaşıyorlar,Çözüm ne dersen boşanmak bence yoksa hayatımızı zehir edeceğiz.
Ne yaptın cnm boşandı mi ?merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Düzelir ama annesi ölünce.O da bu görevi devralıp kulağına fısıldayacak başka bir ablası,kızlardeşi yoksa.Yaşanacak bir hayatınız var.Onu mahvetmeye değer mi?merhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Bende bu dertten muzdaribim artık eşimden beni soguttular tek isteğim evlatlarım iyi olsun yanımda olsun evet anneci eşler ümitsiz vaka yinede Allah'a dua edelim belki düzelirmerhaba kızlar , çok üzgünüm… artık sona yaklaştığımın farkındayım. Bu anneci kocalar hiç mi değişmez , hiç mi düzelmez ??? Neden düzelmez.? Neden neden
Düzelir ama annesi ölünce. Ben saldım eşimi. Kendi gitsin gelsin. Naparsa yapsın. Bana dokunmasınlarda, yesinler birbirlerini.Bende bu dertten muzdaribim artık eşimden beni soguttular tek isteğim evlatlarım iyi olsun yanımda olsun evet anneci eşler ümitsiz vaka yinede Allah'a dua edelim belki düzelir
Hadlerini bildirmek lazımAynen cnm benim basimdada var ve 1 çocuğumuz oldu keşke yol.yakimken biraksaydim diyorum gün geçtikçe bu anneci tavırlar artarak devam ediyor anne. Yaşlı bir gün göçüp gidecek diyilar ama inanki bu gidişle ben göçüp giderim bu hayattan çok sıkıldım 5 yıl oldu
Aslında annesi de ruh hastası , babasından ilgi göremiyor oğluna sarıyor hem kendi yuvası geçimsiz hem de beni ayırdı ama kabul etmiyor sorumluluk almıyor vicdanı sızlamıyor işte bu tam bir cahillik7
Düzelir ama annesi ölünce. Ben saldım eşimi. Kendi gitsin gelsin. Naparsa yapsın. Bana dokunmasınlarda, yesinler birbirlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?