- 4 Şubat 2022
- 3.279
- 7.915
- 108
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Önceliği her zaman annesi olacak, onun bakış açıları, onun istedikleri, onun beğendikleri, onun kararları vb. Böyle sürüp gider.Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
Doğru ama sevgili değiliz şuan belki ondandırOnun icin alkol aldiginizi sakliyor zaten. Sizi oldugunuzdan farkli tanitma geregi duyan herkes arkanizda durmaz. Sigara kullansaniz onu da saklardi
Ben annesini çok seviyor olarak algılıyorum. Kararlarını kendisi alıyor öyle söylediÖnceliği her zaman annesi olacak, onun bakış açıları, onun istedikleri, onun beğendikleri, onun kararları vb. Böyle sürüp gider.
Ana kuzusu olmanın nesini beğendiğinizi anlamadım, birey ve yetişkin olamamış bunu da açıkça söylüyor size problemi nasıl göremiyorsunuz?
acil şutlanması gereken erkektir kendisi ' eski ' flörtünüz olsun bir an önceHenüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Öyle olacak gibi zaten. Biraz daha tanımak istedim ama aklımda soru işaretleri kaldıYorumları okumadım. Olur. Sorun olur hem de çok büyük. Bırakın 20 günün sonunda 21 güne taşımayın
olur. kac.Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
e senin annen sana emek gostermedi herhalde. oyle bir sey diyene, benim annecim de benim uzerime titrer, ben de onu uzemem vs diyeceksin (oyle dusunmuyorsan bile bastirmak icin oyle soyle)Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
Zaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?Önceliği her zaman annesi olacak, onun bakış açıları, onun istedikleri, onun beğendikleri, onun kararları vb. Böyle sürüp gider.
Ana kuzusu olmanın nesini beğendiğinizi anlamadım, birey ve yetişkin olamamış bunu da açıkça söylüyor size problemi nasıl göremiyorsunuz?
Kaç kaç kaç ...Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Söyledim zaten. Sana çok değer veriyorlar bence diyor zaten farkında.e senin annen sana emek gostermedi herhalde. oyle bir sey diyene, benim annecim de benim uzerime titrer, ben de onu uzemem vs diyeceksin (oyle dusunmuyorsan bile bastirmak icin oyle soyle)
Hepsi öyle değil mi zaten?Valla aileme çok düşkün değilim diyen düşkün görünmeyen bile evlenince anacı babacı oluyor kafayı yersin. Hele bu acık acık anacığım diyorsa vay haline. Yol yakınken vazgeç tünelin sonu bomb*k bir yere çıkar
Doğru ama sevgili değiliz şuan belki ondandır
bdv'de kv konularını okuyun emin olun algınız değişecek. buraya eş ailesi konularını yazan her kadın zamanında sizin gibi zannediyordu.Ben annesini çok seviyor olarak algılıyorum. Kararlarını kendisi alıyor öyle söyledi
Konu sahibi muhafazakarin anlamı nedir? Sahip olduklarını muhafaza eden ve o doğrultuda yaşayan kişiler topluluğu diyebiliriz. Bu topluma girdiğinizde eğer farkliysaniz inanın içimizdeki İrlandalı oluyorsunuz ve ne yaparsanız batıyor. Şimdiden alkol almayan demişler sonra o liste uzayippp gidecek . Icerden bildiriyorum çok zor. Istediğiniz kadar uzakta olun eşinizle kendi bildiginiz dogrultjda yaşayın şu an gözümde şişlik var hani it dirseği derler toplumda bilirsiniz iki günlüğüne kayınvalideye gittim stresten çıktı . Anlatabiliyor muyum ? Kültür farklılığı varsa çok ağır bedel ödersiniz üç günlük dünyada gerek var mıPeki bunun böyle olmadığını söylese bile kesin öyledir mi demeliyiz
Tanımanızı gerektirecek merak bırakmamış ki herif.Öyle olacak gibi zaten. Biraz daha tanımak istedim ama aklımda soru işaretleri kaldı
Aman Allahım, kız kaç diyorumZaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?
Evet ve bu gayet açık değil mi? Biraz zaman geçirin bu forumda %90i sizin sevgiliniz gibi olup evlenir evlenmez eşlerine hayatı zehir eden ana kuzuları.Zaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?
Ben böyle şeylere tamam olmadığımı belirtiyorum her fırsatta. O alkolü bırak da demiyor ama işeride ne der zaten tedirginliğim bundanBence ip uclari önemli. Ailesi ve kendisi muhafazakar ise ona göre bir "gelin adayi" isteyecekler. Simdi daha iliskide degilsiniz ama iliskide "benim icin alkolu birak. Ailemin yaninda söyle böyle giyin. Söylediklerine dikkat..su partiyi tut onlarin yaninda" gibi seyler gelebilir. Buna hazirlikli olun.
Yaaaa hahahahha offffAman Allahım, kız kaç diyorum
27 yaşındayımEvet ve bu gayet açık değil mi? Biraz zaman geçirin bu forumda %90i sizin sevgiliniz gibi olup evlenir evlenmez eşlerine hayatı zehir eden ana kuzuları.
Zaten çok yenisiniz temkinli olmalısınız. Yaşınız da genç acele etmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?