Anne kuzusuyum diyen erkek

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
Önceliği her zaman annesi olacak, onun bakış açıları, onun istedikleri, onun beğendikleri, onun kararları vb. Böyle sürüp gider.

Ana kuzusu olmanın nesini beğendiğinizi anlamadım, birey ve yetişkin olamamış bunu da açıkça söylüyor size problemi nasıl göremiyorsunuz?

Ben annesini çok seviyor olarak algılıyorum. Kararlarını kendisi alıyor öyle söyledi

acil şutlanması gereken erkektir kendisi ' eski ' flörtünüz olsun bir an önce

olur. kac.

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
e senin annen sana emek gostermedi herhalde. oyle bir sey diyene, benim annecim de benim uzerime titrer, ben de onu uzemem vs diyeceksin (oyle dusunmuyorsan bile bastirmak icin oyle soyle)

Zaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?

Kaç kaç kaç ...

Doğru ama sevgili değiliz şuan belki ondandır

Bence ip uclari önemli. Ailesi ve kendisi muhafazakar ise ona göre bir "gelin adayi" isteyecekler. Simdi daha iliskide degilsiniz ama iliskide "benim icin alkolu birak. Ailemin yaninda söyle böyle giyin. Söylediklerine dikkat..su partiyi tut onlarin yaninda" gibi seyler gelebilir. Buna hazirlikli olun.

Ben annesini çok seviyor olarak algılıyorum. Kararlarını kendisi alıyor öyle söyledi
bdv'de kv konularını okuyun emin olun algınız değişecek. buraya eş ailesi konularını yazan her kadın zamanında sizin gibi zannediyordu.

Peki bunun böyle olmadığını söylese bile kesin öyledir mi demeliyiz
Konu sahibi muhafazakarin anlamı nedir? Sahip olduklarını muhafaza eden ve o doğrultuda yaşayan kişiler topluluğu diyebiliriz. Bu topluma girdiğinizde eğer farkliysaniz inanın içimizdeki İrlandalı oluyorsunuz ve ne yaparsanız batıyor. Şimdiden alkol almayan demişler sonra o liste uzayippp gidecek . Icerden bildiriyorum çok zor. Istediğiniz kadar uzakta olun eşinizle kendi bildiginiz dogrultjda yaşayın şu an gözümde şişlik var hani it dirseği derler toplumda bilirsiniz iki günlüğüne kayınvalideye gittim stresten çıktı . Anlatabiliyor muyum ? Kültür farklılığı varsa çok ağır bedel ödersiniz üç günlük dünyada gerek var mı

Öyle olacak gibi zaten. Biraz daha tanımak istedim ama aklımda soru işaretleri kaldı
Tanımanızı gerektirecek merak bırakmamış ki herif.
Hem anne kuzusu (ileride kaynanatör problemi)
Hem de muhafazakar ( siz değilsiniz)
Ben de değilim mesela anne kuzusu olmasaydı bile muhafazakar biri ile anlaşamam.
Peki nasıl orta yol bulunur? O mu size uyum sağlayacak yoo. Kadınlar şekilden şekile girmek zorunda kalıyorlar esneklik falan. Bu da bana uygun değil

Zaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?
Evet ve bu gayet açık değil mi? Biraz zaman geçirin bu forumda %90i sizin sevgiliniz gibi olup evlenir evlenmez eşlerine hayatı zehir eden ana kuzuları.

Zaten çok yenisiniz temkinli olmalısınız. Yaşınız da genç acele etmeyin lütfen.

Ben böyle şeylere tamam olmadığımı belirtiyorum her fırsatta. O alkolü bırak da demiyor ama işeride ne der zaten tedirginliğim bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…