Anne mi ?

okurken sinirlendim size hem size hemde ailenize neden bu kadar ses cıkartmıyorsunuz bunca seye ragmen eşiniz neden onlara şoförlük yapıyor tamam canından kanından ama canın kanın dediğin sana hiç bir zaman sırtını dönmemeli ben annemle babamla kavga etsemde onların benim her zaman arkamda olucanı bilirim ki öleler sizin böle değillerse neden bu dersane parası kızdım size ezdiler sizde daha cok ezdirtiyorsunuz kendinizi
ayrıcada anne baba konusuna gelince sende evlatsın oda evlat niye bu ayrım diyemiyormusun ben kendim aldım yardımda bulunmadınız şimdi siz düşünün diye demekki anne ve baba nasıl olunması gerektiğini bilmeyen insanlar varmıs

Ogretmen olunca da cok para kazaniyor saniyor millet anca kendi yaginla kavrulcak kadar lazaniyorsun.Ben de ogretmen adayiyim da.Senin paran o sakin izin verme mudahale etmelerine.Afedersin enayi yerine koyuyorlar seni.Bosver dershnaeyi filan arabani al tatlim sen

Seni banka gibi görüyorlar, mutlaka mesafeni koyup artık kendi ailene bakmalısın,
Kocan da yeter diyebilir sonunda, daha kötü olabilirsiniz

Kizmana gerek yok arkadasim. Senin yazdiklarindan oyle bir algi olustu ki garip geldi. Madem hersey yolunda problem ne o zaman ? . Ver maasini annenin istedigi gibi olsun bitsin madem, o zaman senin disinda herkes mutlu ilur bu da seni bir nenze rahatlatir. Yok gucune gidiyosa bu durum o zaman bir cok kisinin dedigi gibi verdigim yeter diyip salami aksin annenin ve kardesinin davranislarini.

Ayrica katiliyorum bazi arkadaslara kocan olerde fena patlar, ne kadar mali olursa olsun bunu unutma.

ben de haberi olmayacağını düşünmüyorum.onun da işine geliyor

Biraz kıskanıyolar gibime geldi seni...
Öğrensin herkes, onların ailevi sorunları yok mu sanki?
Hem senin mutluluğundan daha mı önemli herkesin ne dediği...
Biliyolar senin üzülüp dayanamıycağını ondan üstüne geliyolar bence...
Güçlü ol canım birazda kendini düşün...

belliki çok duygusalsın. kredi çekip onu ödemen çok güzel bir davranış elbetteki gerektiği zaman yapmalısın. ama sakın olaki kardeşinin dershane parasını ödeme çok lazımsa kız kardeşin ödesin ama kalkıpda o ödesin de deme yoksa kötüye yorabilirler.
evinin ihtiyacı olduğunu söyle ne bileyim hastaneye gitmişsindir tahlillere para yatırmışsındır. ama sakın ola ki verme. eşin her ne kadar karışmam dese de aklına takılıyordur. hep düşünüyordur. sizinde bir geleceğiniz var para biriktirmeniz lazım. yeterince evlatlık vazifeni yerine getirmişsin.

Babamın krediden haberi var. Onu istememisti . Ama çektim işte aptal gibi. Kardeşimin dersanesinden haberi var ona bişey demiyor. Ama en azından nankörlük yapmıyor. Annemin nankörlük yaptığını da bilmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…