Anne mi ?

kardesinin dershane parasini ödeme

krediyi odemen yeterli zaten

esinede laf soyletme

hatta onlar arayana kadar arama

bu kadar duygusal olmanin kimseye faydasi yok

bakici tut bence daha iyi cunku gercekten yiprattirlar seni

nankorlukle suclandinmi mecbur yardim edeceksin dedilermiydi

esini asagiladilarmiydi ordan kendini geri cekeceksin

Annen sana maaşlarınızı nerelere harcıyorsunuz say dedi sende oturup saymadın inşallah
Sen bütün maaşını annene versen de damadınkini neden vermedin der öyle bir yapı sezdim annende
Para ver dediğinde veremeyeceğim de neden derse bana lazım de geç konuyu uzatırsa eşinin durumu iyi derse olabilir napim de geç
Sakın hesap sormasına izin verme şey işte şöyle oldu para bana bundan gerekli gibi açıklama yapma ezilip büzülme
Annen senin ona olan sevgisini kullanıyor, çok acı ama senin ondan vazgeçemeyeceğini biliyor ondan
Biraz diş göster lütfen yani senin vermediğini görsün ki verdiğin zaman kıymete binsin
Annen, ailen diye kıyamıyorsun ama kendini de düşün lütfen
Eminim senin onu sevdiğin kadar seni sevse zor duruma düşürmezdi.

Tabi ki saymadım.senin söylediğin herşeyi teyzelerim de söyledi biliyor musun.ben çocuk düşüneceğim zaman bile aklıma geliyor bunun beklentisi bitmez ki diye.çocuğum yok diye mi bilmem.benim bi aile olduğumu anlamıyor.yada anlamak işine gelmiyor

Bizde de buna yakın bi durum var. Her karseş bi büyüğüne tealim ddilir o okutmak ZORUNDA. Ben evlenirken babama dedim baba biri var benle evlenmek istiyo diye kardeşimi okutacam ben de kabul ederse evet dersin dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aileniz durumu madem iyi şuan olan borçlarınızı bitirin ve birdahada bu derece borcun altına girmeyin. .. Artık sizinde bir eviniz ve kişisel ihtiyaçlarınız var bir taraf hem mağdur edebiyatı yapıp hemde kıyafetinden vs. eksik kalmıyorsa geri çekin kendinizi

Olaya bak yaa.bi de noterden tasdikleseydiniz kardeşini okutman gerektiğini

Olaya bak yaa.bi de noterden tasdikleseydiniz kardeşini okutman gerektiğini

bi de sizin gibi para yüzünden ablam da annemle limoniler. Mesela annem de bana yapamaz yapmayı dener ama. Benim yapıma ters. Ablamdan bursunu isterlerdi öğrenciyken. Neyse hatırlamak istemiyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben üzülmez mişim. hiç bişey olmazmış bana.kocam varmış başka da kimseyi gözüm görmezmiş.sanki kaynanammış gibi arkamdan bunları söylüyormuş.Ya rabbi ben ne yapsam da bunları hiç duymasam off offf

bak canım imkanlar dahilinde evlatların her iki tarafa da yardım etme taraftarıyım amaaaa aması,bu kadar da değil.artık önceliğinin kendi evin olduğunu ailen anlamalı.gerekirse babanla konuş durumu anlat,babam bilmiyor diyorsun belki çözüm bulur.ayrıca annenle ilgili bir şey duymak istemiyorsan laf getirenlere engel olacaksın

bende sizin gibi düşünüyorum. sanırım öğretmensiniz ve ödemelerinize bakılınca maaşınız eve girmiyor siz eşinizden alıyor olabilirsiniz. iyide bu normal değil ki? sonuçta 1 ay değil 2 ay değil 1 yıl kredi ödeyecekmişsiniz. onu geçtim kardeşinin dershane taksidi ne? aileniz damadını adam yerine koymuyor. onun evini düzenini hiçe sayıp öncelik bizimdir kızımız memur evlense bile para vermek zorunda diyebiliyor. inanın hiç bir erkek bunu kabul etmez. bakmayın senin paan ben karışmam laflarına yarın bunları bir bir önünüze dize. sizin aile bitince kendi ailesine döner yardımlar. siz bu şekilde ne para biriktirsiniz nede geçim yaparsınız. ben de aileme ço yardım ettim ve evliliğimi bu yüzden geç yaptım. şimdi ailem benden birşey istemeye çöekiniyor çünkü benim bir düzenim var eşim belki kabul etmeyecek neden mahcup olsunlar. ben aileme yardım etmeyi çok isterim ama kendi düzenimi bozmamam lazım lütfen sizde düzeninizi kurun ve bu şekilde ailenize yardımı kesin. bellliki kredi borcu size kalacak tamamdır ama dershaneyi ödemeyin herkes kendi sorumluluğunu alsın lütfen. kardeşimde evleniyor kızın ailesinin durumu çok iyi ama kıza 1 kaşık bile vermedi kadın ayrıca düğün masrafı (kız evindeki düğünün) bize yıktı neymiş adet böyleymiş. oda yetmedi gelinimizin üstünde kredi varmış evlenince 6 ay maaşının yarısı krediye gidecekmiş. bize laf düşmez ne ailem ne ben birşey diyemeyiz kardeşimle eşinin arasında olan bir mevzu bu. ama bakıyorumda ikisi ne kadar darda kaldılar sırf bu kredi yüzünden. yazık değilmi bütün sorumluluğu onlara yıkıp köşede durmak aile olmak mı?

Öyle tabi ama napalım herkesin ailesi aynı mı? ben hallerine üzüldüm babama kalsa bu borcu çok daha uzun sürede ödeyebilirdi.önceden durumumuz çok iyiydi şu son 3 senedir o kadar iyi değil.ben de bu borçtan kurtulsunlar hem de bi evlat olarak maddi anlamda yardımım olsun dedim minnet borcu gibi.ama bitmedi istekler.dersaneye gelince kayıt yaptırdım senet imzaladım.bu saatten sonra ödemem desem ne olur bilmiyorum.kardeşim heveslendi ona acırım.ama 50 100 eksik göndercem zar zor yaptığımı bilsinler

çok yakın olduğumuz bir aile dostu vardı kadın kocasıyla zor geçinen bir ayrılıp barışan kadın kızlarına oğullarına hayatı evliliklerine dar etti kaç çocuğu var üçü boşanmış
diğerlerinin evliliğin hepsi bozuk boşanmalı bir iki kızının evliliğine dokunamıyor neden dokunmuyor onlara çünkü onlar ev hanımı boşanıp gelseler para getirmeyecekler dursunlar yerlerinde çalışanlar yanına gelsin

arkadasım okurken gercekten ne anneler var dedım
baban ıcın kredı borcuna girmişsin,butun ceyizini kendın yapmışsın,kardesının dershane parasını öduyosun ve ceyızıde mı senden beklenıyo?
annene bı sorsaydın anne ben fabrıkatormuyum dıye?? senı dusunmuyor ama senın bı yuvan var esın onudamı dusunmuyor. bı ev nasıl gecınıyo hbrı yok heralde? marstamı yaşıyor? senın eşinde esaslı insanmış.başkası olsa arızayı çıkarırdı.(haklıda olurdu yanı)
kendısının tek yaptıgı sızı dunyaya getırmekmı acaba cok merak ettım.
arkadasım yapman gereken sey elını ayagını cekeceksın,maddı olarak tum yardımlarını keseceksın(kardesınde edepsızlık yapmıs o da fedakarlık haketmıyo bence)
mdem laf işitiyosun, en azından yapmadımda ondan işitiyorum dersin. annende beddua okuyacagına evlatlarına destek olsun önemli zamanlarında.

Tatlim sen ne kadar aliyorsun ki zaten sana bu kadar yukleniyorlar.Devlet memuru maasi zaten ikibin lira filan bildigim kadariyla.Sen onlar icin elinden geleni yapmissin.Babanin kredisini odemissin.Bu kadar bencil olmalari cok uzucu cidden.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim annemde böyle...
Bende yıllarca çalıştım kimseye yük olmamak için,laf söz duymamak için çünkü bi kere işten çıktığımda annemden çok az bi para istemiştim lazım olduğu için o da bana çalışırken biriktirseydin dilenci gibi para istemezdin demişti
Daha biçok şey var ama uzun lafın kısası ben hiçbizaman yaranamadım ama kardeşim ne bi işe girip çalıştı ne de evde kayda değer bi iş yaptı ama hep o iyi oldu ben kötü...
Bi insan nankörse ona ne yapsan yaranamazsın
Ne güzel memur olmuşsun evlenmişsin artık kendi hayatına bak bunlarla mutlu olmaya çalış bence
Tamam yardıma muhtaç durumda olsalar eyvallah ama kardeşinde çalışıyomuş
Madem krediyi çektin onu öde sadece, gerisine hiç karışma boşver ailen seni para verceksin diye sevcekse hiç sevmesin....
Bu arada babana da söylemelisin bence belki biraz olsun anneni durdurur. Allah sabır versin...

Maaşımın yarısını değil 1/4 ünü bile vermek istemiyorum.resti zaten çektim ama önümü göremiyorum artık.bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekir bilemiyorum.bu konuda yardım istiyorum sizden

Baban ne gune duruyor ? Soyle babana. Garip bir ailen varmis. Annen nankor, kardesin kardes bile deyil, baban ortada yok, kocan zengin ama fakir ve cok iyi. Bana inandirici bir hikaye gibi gelmedi. Ve eyer gerceksede bu yasadigin tam bir komedi. Cek resti, ne halleri varsa gorsunler.

Sana inandırıcı gelmediyse inanmazsın arkadaşim. Oturup hikaye uyduracak vaktim yok. Babama bunları aksettirmemem babamin ortada olmadığı anlamına gelmez. Kocama gelince kim fakir dedi ? 2 bin tl maaş alan ve evi ve arabası olan adam fakirse evet benim kocam fakir.annem ve büyük kardeşime gelince konuyu açma sebebim zaten onlar ki bu da onlarla bi problem yaşadığımi gösteriyor. Yani ben ailece bi tuhaflık göremedim ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle yaptım zaten canım. Artık ne arıyorum ne de gidiyorum. Kendisi anlasın hatasını. Ben memurum kardeşim atanamadi diye nerdeyse beni suçlayacaklar. Artık umrumda değil. Yakinda da herkes öğrenir konusmadigimizi

Babana bunları aksettirmiyorsun da baban da uzayda yaşamıyor herhalde.
Çocuk dershaneye gidiyor kendi ödemiyorsa kim ödüyor?
Kredi borcu desen keza aynı..
Ayrıca insan karısını tanır nasıl davranacağını bilir. Bence baban da biliyor bilmezden geliyor.

Tatlim sen ne kadar aliyorsun ki zaten sana bu kadar yukleniyorlar.Devlet memuru maasi zaten ikibin lira filan bildigim kadariyla.Sen onlar icin elinden geleni yapmissin.Babanin kredisini odemissin.Bu kadar bencil olmalari cok uzucu cidden.

Ilk dönem 2bin 400 ü buluyordu ek derslerle simdi 2150 . Yetisemiyorum artık. Dün yine netten tek tek gelecek dönem kredi karti borclarina baktim. Topla çıkar. Isin içinden çıkamıyorum. Yaza otomatik araba alalım dedik benim kullanmam için. Arabayi satip 10 bin ekleyecektik ama nerdee. Milletten kendime sıra gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…