E belli ki psikolojisi bozuk. Yoksa insan çocuğuna böyle şeyler der mi? Şu avm'ye gidişinize verdiği tepkiden bahsediyorum.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama siz de tabii bu ortamlarda kala kala alıngan olmuşsunuz, olmayın. Gelin burada yazın istediğiniz kadar dertleşelim kafanız dağılsın. Annenizi de suçlamayın, elinde değil onun.
benim annem de telefonu "söyle" diye açar, bir kere saçlarımı okşadığını bilmem, hiç de gülmez, hadi sevgiyi ifade etmiyor o neyse, daha kötüsü gerekli konularda destek de olmaz. regl olduğumda ne olduğunu bilmiyordum. o zamanlar tabii böyle internet falan yok... utandım da söylemeye, öleceğimi sanıp ağladım. benimkinde bir sebep de yok, sizin anneniniz sanırım babanızla sıkıntıları var. sevgi görmemenin, kendini ailenin yanında rahat ve huzurlu hissetmemenin ne zor olduğunu bilirim. çok da başarılı bir öğrenci olmama rağmen lise ve üniversite hayatım boyunca ne kariyer ne başarı hiç bir şey düşünmedim, sadece evlenmek istedim. evlenirsem mutlu bir yuvam olur diye düşündüm, tabii çocuk yaşta hataya açık oluyor insan. neredeyse bataklığa sürükleniyordum da son anda kurtuldum.
ama anneden sevgi görmüyorsanız bile burda bin tane abla/kardeş bulursunuz, dertlenmeyin, gelin muhabbet edelim, biz destek olalım size :)