Canım üzülmeyin lütfen evladı olanın ayrı olmayanın ayrı derdi.Rabbim sizlere hayırlısıyla günü geldiğinde imanlı evlatlar sanip etsin inşallah.Benim arkadaşımın 10 yıldır olmuyordu folikasit kullandı.Ve eczacısı bir ilaç vermişti kadın 3.ayda hamile kaldı.Onun ne olduğunu sorayım.Birde folıkasıtı günlük hayatınızda arada sırada kullanın zararından çok faydası var.
canım allah yardımcın olsun.... hamile kalabiliyosun yani bu çok iyi bu arada preseedi kullandığın ay mı kalmıştınkızlar ben preseed kullandım bu yaz 4 ay boyunca ıse yaramadı,folık asıte kullaıyorum duzenlı.ama gecen ay bebegımı kaybettım.dualarınz bızım ıcın cok degerlı ınanın hepınıze cok tesekkurler
anladım canım işallah bi daha kalırsın.üstüne görme olunca kanama biraz daha az olurmuş bi dahakine dikkat edersinhayır canım agustosta kullanmıstım 4 ay .gecen ayda hamıleymısım ustume gordugum ıcın hamıle oldugumu bılmıyordum ve dusuk yaptım.preseedden olmadı yanı ıse bıle yaramadı
amin çok sağol canım arkadaşın hangi ilacı kullanmış merak ettim vitamin tarzı bişey mi?
tamam canım unutmazsan sorarsın belki bana bana olmasa da burda okuyan birine vesile olur belki.çok tşk ederim...canım inan bilmiyorum yarın sorayım.Kadıncağızla şimdi konuştum ama inan aklıma gelmedi.Oda oğlunu uyutmaya çalışıyordu uyumuşsa uyanmasın yarın Allah unutturmasın arayıp sorayım olurmu.
canım inan bilmiyorum yarın sorayım.Kadıncağızla şimdi konuştum ama inan aklıma gelmedi.Oda oğlunu uyutmaya çalışıyordu uyumuşsa uyanmasın yarın Allah unutturmasın arayıp sorayım olurmu.
anladım canım burda okumuştum genelde öyle yazıyordu üstüne görmeyle ilgili seninki farklı olmuş demekki neyse umarım allah bi daha sağlıkla dünyay gelmesini nasip eder üzme kendinicanım benım tersıne daha yogundu ama rengi sıyaha donuktu
aşağı yukarı 2.5 senedir .o kadar çok istiyorum ki anlatamamcanım sen ne kadardır bekliyorsun?
anladım canım burda okumuştum genelde öyle yazıyordu üstüne görmeyle ilgili seninki farklı olmuş demekki neyse umarım allah bi daha sağlıkla dünyay gelmesini nasip eder üzme kendini
aşağı yukarı 2.5 senedir .o kadar çok istiyorum ki anlatamam
bende var çikolata kisti hastasıyım tedavi görcem ama bekliyorum biraz dahacanım benımde 2 yıl 9 ay olucak bende cok ıstıyorum .sorun varmı cnm sızde
faydasız da olsa içimdeki annelik isteğine dur demek mümkün değil şu an belki olaylara böyle yaklaşmalıyız ama ben sanırım şu an o olgunlukta değilim
haklısın her zaman hakkımızda hayırlı olanı dilemeliyiz ama bu anne olma duygusu belli bi yaştan sonra çok oluyor sanırım kadınlarda dizginlemek inan çok güçcanim elinden geldigi kadar oyle yaklas
hic bir sey icin mutlaka olsun yada olmasin deme( en basta kendime soluyorum)
ole olunca allah biseyle imtihan ediyo inan bak
cocugun olur ama sakat olur hasta olur veya cok zalim hayirsiz olur..
bunlar kahreder insani
keske hic olmasaydi demek coooookkk daha zor inan banaaa
sen gebe kaldığına göre sen de sıkıntı yok sanırım
haklısın her zaman hakkımızda hayırlı olanı dilemeliyiz ama bu anne olma duygusu belli bi yaştan sonra çok oluyor sanırım kadınlarda dizginlemek inan çok güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?