anne olamamak beni tüketiyor

kızlar ben preseed kullandım bu yaz 4 ay boyunca ıse yaramadı,folık asıte kullaıyorum duzenlı.ama gecen ay bebegımı kaybettım.dualarınz bızım ıcın cok degerlı ınanın hepınıze cok tesekkurler

canım ogrenebılırsın cok memnun kalırım

canım allah yardımcın olsun.... hamile kalabiliyosun yani bu çok iyi bu arada preseedi kullandığın ay mı kalmıştın

hayır canım agustosta kullanmıstım 4 ay .gecen ayda hamıleymısım ustume gordugum ıcın hamıle oldugumu bılmıyordum ve dusuk yaptım.preseedden olmadı yanı ıse bıle yaramadı

hayır canım agustosta kullanmıstım 4 ay .gecen ayda hamıleymısım ustume gordugum ıcın hamıle oldugumu bılmıyordum ve dusuk yaptım.preseedden olmadı yanı ıse bıle yaramadı
anladım canım işallah bi daha kalırsın.üstüne görme olunca kanama biraz daha az olurmuş bi dahakine dikkat edersin

amin çok sağol canım arkadaşın hangi ilacı kullanmış merak ettim vitamin tarzı bişey mi?

canım inan bilmiyorum yarın sorayım.Kadıncağızla şimdi konuştum ama inan aklıma gelmedi.Oda oğlunu uyutmaya çalışıyordu uyumuşsa uyanmasın yarın Allah unutturmasın arayıp sorayım olurmu.

canım inan bilmiyorum yarın sorayım.Kadıncağızla şimdi konuştum ama inan aklıma gelmedi.Oda oğlunu uyutmaya çalışıyordu uyumuşsa uyanmasın yarın Allah unutturmasın arayıp sorayım olurmu.
tamam canım unutmazsan sorarsın belki bana bana olmasa da burda okuyan birine vesile olur belki.çok tşk ederim...

anladım canım burda okumuştum genelde öyle yazıyordu üstüne görmeyle ilgili seninki farklı olmuş demekki neyse umarım allah bi daha sağlıkla dünyay gelmesini nasip eder üzme kendini

evet canım farklı oldu o yuzden anlamadım zaten.ınsallah nasıp eder allah sanada banada hepımıze inş

faydasız da olsa içimdeki annelik isteğine dur demek mümkün değil şu an belki olaylara böyle yaklaşmalıyız ama ben sanırım şu an o olgunlukta değilim

canim elinden geldigi kadar oyle yaklas
hic bir sey icin mutlaka olsun yada olmasin deme( en basta kendime soluyorum)
ole olunca allah biseyle imtihan ediyo inan bak
cocugun olur ama sakat olur hasta olur veya cok zalim hayirsiz olur..
bunlar kahreder insani
keske hic olmasaydi demek coooookkk daha zor inan banaaa

haklısın her zaman hakkımızda hayırlı olanı dilemeliyiz ama bu anne olma duygusu belli bi yaştan sonra çok oluyor sanırım kadınlarda dizginlemek inan çok güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…