anne olamamak beni tüketiyor

doğru söylüyorsun fırsat ama dr tutturdu tüp bebek diye işallah dediğin gibi kendiliğinden olur bu arada sen rahim filmi çektirdin mi hiç

canım senin kaç cm? benim ikinci gittiğim doktor da tüp bebek diye tutturmuştu ama bu dr.m o en son çare dedi. başka bir doktora daha git bence eğer imkanın varsa prof olsun canım.

evet hergün 1 tane sen adet olunca da senin yerine başkası okuayacak

anladım canım okuyalım inşallah bence fetih suresini de dağıt ve oku...

çok sağol canım evlat sahibi olamamak acıymış inan böyle olduğunu bende bilmezdim annenle baban 15 sene iyi dayanmış....bbelkide herşeyin hayırlı zamanı var beklemeyi bilmek gerek

3 cm şuan ama önceki ameliyatlar yapışıklık yapmış dr prof zaten ama başkasına da sorcam

Ah cnm hepimizi tüketiyor ama yapacak bîşey yok duadan başka... Umarım kaderimizde bir evlat vardır

Meryem süresi bende okudum çok şükür 41 e tamamladım adet oldugum günlerde annem okudu
Ayrıca tam 41 hamile benim için pirince Meryem süresi okudu onları karıştırdım zamanla yiyorum umarım Allah kabul eder
Sen neyaptın rahim filmi testler neoldu?

Ah cnm hepimizi tüketiyor ama yapacak bîşey yok duadan başka... Umarım kaderimizde bir evlat vardır
umarım vardır canım rabbim gözümün yaşını görüyor içimin nasıl istediğini biliyor hepimizin yardımcısı olsun....
allah kabul etsin canım testlerin bazılarını hastanede yaptıracam rahim filmini anestezi olmadan çektirmeye cesaretim yok k.validem sağolsun parasını ben vereyim diyor

Bende 2,5 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebeğim olmasını istedim. Fakat nasip olmadı. Tek çocuğum ben, kardeşim olmadığı için annemler torun hasretiyle tutuşuyorlar. Boş konuşanları, saçma saçma bilgi verenleri geçtim, ailemi düşünüyorum.. İstiyorum ki, onlar torun duygusunu yaşasınlar..Benden sonra evlenenler ikinci çocuklarına kavuştular. İnsanın içinde buruk bir sevinç oluyor. Anlatılması zor ! Rabbim dileyen herkese evlat duygusunu tattırsın inşallah.

canım anlıyorum seni beni ablamın bebeği oldu allah tan annemler onunla hasret gideriyor ama eşimin ailesinin tek evli evladı eşim kar
deşi küçük onlarda istiyor inan kendimi onlara karşıda kötü hissediyorum zaman zaman.işallah bi gün hem sevinir hem de sevindiririz

Cnm bnmde hc olmdi daha pkoluyum . Kist ameliyati oldum 4 sene once 2 bucuk yillikda evliyim 5 aydr tam tedaviye basldk olmdi dha. Kurleri deniyorum . Bnd ck uzuluyrn istyrm . Rbbm ins vrr uzlme cnm bnm esimde de varikosel var . Ama cok insn ne sekilde cocugu oluyo . Rbbm ins verir ttlim . Uzulme. . Bnde bekliyrm ... Mucizemi.

tedavi görüyor musun? allah işallah bizlere de mucizelerini nasip eder

ben 7 yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk ( geri çekilme ne kadar korursa ) yani ilaç filan değil
sonra istemeye başladık ilk bir yıl kendimiz denedik olmadı
doktora başladık klomen çatlatma iğnesi olmadı aşılama
rahim filmi 4-5 ay ara ile iki sefer sonuç tüp tıkanıklığı
sonra doktorum başka hastaneye sevk etti ve laparoskopi ameliyatı oldum
ameliyattan sonra çok rahatsızlıklar çektim iki günde iyileşilen lap.tan ben 1 ay yattım
olmadı lap. boşuna olmuş tüplerim tekrar tıkanmış doktorumuz bu sefer tüp bebeğe sevketti
tüp bebeğide 5 sefer denedik sadece 1 sefer transfer olabildik oda negatifti
tüp bebektede bir sürü olumsuzluklar oldu çünkü artık yumurta rezervimde azalmış
sanırım ameliyat sırasında yumurtalıklarım zarar görmüş
lap.tan önce fsh sorunum yoktu ama şimdi fsh yükseklere fırlamış durumda
şimdi en son genetik testler için kan vermiştik 3 ay olmak üzere sonuçları hala çıkmamış
ne olacak bilmiyoruz Allahım inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin

Allah yardimcin olsun canim,her sey Allahtan birgun sende kucagina alicaksin yavrunu Allahin izniyle,olmaz denilenler gebe kaliyor..
Cok zorlu bi surec malesef ama buda Allahtan,benimde 1,5 sene olcak isteyeli olmadi daha igneli tedaviye gecicez..
Herkesin nasibi farkli iste kimisinin hemen kimisinin ise yillar sonra oluyor,ama birsey varki bizim bilemedigimiz onu Allah biliyor ve hayirli olanda onun belirledigi vakit zaten.
Uzulme Rabbim sifa versin

Kiyamam sana ben,ben de senin durumundayim olmuyor tedavimde devam ediyor bakalim Rabbim ne zaman ol derse..
Senin icini bir nebze olsun rahatlatmak icin yaziyorum bunlari umarim oyle olur,bende cevremde hamileler cocuklu kadinlar gordukce elimde olmadan sinirle ve icimdeki aciyla bakiyorum karmakarisik bi duygu..
Etraftakiler zaten ha diyince oluyormus gibi yap artik bi tane diyor, evet kimisinin ilk geceden kimisinin ilk denemede yada bi kac ay icinde,kimisinin de haberi olmadan oluyor..
Ama bunlari nasip eden gelecegi goren ve ona gore yaratan Rabbimiz biz ne kadar istesek te hemen olmasini dilesekte hayirli gununde veriyor..
Cunki hayirli olanin sonunda hep mutluluk huzur vardir canim.. Sende birgun anne olacaksin eminim buna kimler olmuyor ki ?
Allah bir annenin evladina olan merhametinden daha cok merhametlidir..
Dusun bi kere annemizden bir sey isteyince bizim iyiligimize olmadigini anladiginda hayir diyor degil mi..
Iste buda onun gibi bisey,Rabbimiz su an vermiyor ama bu demek degilki hicbir zaman vermiycek..
o gunlerde gelcek..
Sabir aci ama meyvesi tatlidir :)
cok uzun oldu ama son birsey onericem sana,cikolata kistim var demissin sogan kürünü bi dene cok iyi geldigini onerenler var,ayrica benimde yumurtalik kistlerim onunla yok oldu.. Pco var bende de ve su an hala iciyorum uzun bi aradan sonra..
Eger denemek istersen sana tarifini veririm..
Allah yardimcin olsun canim

evet aslında ameliyatlar şifa olmaktan çok zarar veriyor çok pişmanım ameliyat olduğum için ama son pişmalığın kimseye faydası yok dr lar ne dediyse yaptı kendimi suçlamanın da faydası yok allah büyük bi gün biz de anne oluruz belki bu arada benimde rezervlerim azalmış olabilirmiş fsh kaç senin bu arada

canım soğan kürünü yapıyorum kistim küçüldü biraz adet olunca ağrılarım azaldı yani faydası var ana gebe kalamıyorum işte allah seninde yardımcın olsun bu bi sınav biliyorum ama bana ağır geldi......

geçen sene 25 30 filan çıkıyordu şu anda bilmiyorum kaç olduğunu
en son tüp denememizi ekimde yapmıştık
kocaman bir kist ve iki üç yumurrta olmuştu o kadar ilaca iğneye rağmen
toplamada sadece biri sağlam çıkmıştı döllendi ama 6 hücrede gelişimi durmuştu
o zamandan beri daha doktora hiç gitmedik yaşımda 32 bu arada yaza 33 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…