anne olamamak beni tüketiyor

hayırlısı olsun demekten başka bişey söyleyemiyorum bazen bazı çiftler için dünyanın en basit şeyi bizim için mucize hayat böyle....umarım kendiliğinden olur birgün benim senin isteyen göz yaşı döken herkesin....

ah canım ya bizde de aynı kayınvalidemin 3 eltiside ben yeni evliyken inat yapar gibi çatır çatır doğurdu yaşları büyük olmasın rağmen ikisi 3.çocuğunu diğer eltisi de 4.çocuğunu...her memlekete gitmemde eşimin babaannesi yeni gelinden ses yok benim gelinler doğuruyor deyip duruyordu sanki ben istemiyorum hayret birşeyeşim en büyük torun ilk torunun çocuğu tatlı olurmuş ne zaman yapacakmışım tövbe tövbe sanki ben yapıyorumdakayınvalidemler çocuk diye ölüyorlar eşim ise kuzenleri için canını verecek durumda okadar canım yanıyorki memlekete gitmek zulüm gibi geliyortelde bile minik kuzenlerini sorar hergün ne yapıyorlar diye...bizde iki kardeşiz benim küçüğüm var annemlerde torun sevmek istiyorlar biliyorum ama birkere olsun bunu bana yansıtmadılar Allah annemden de babamdan da dünya ahiret razı olsun onları başımdan eksik etmesin inşallah....minnie canım bugün dualrımda sende vardın inşallah canım hem sevinir hemde sevindiririz Allah kerim

kimse bizim kadar isteyemez o ayrı mesele bizimkiler ilk zamanlar korunduğumuzu düşünüyorlardı sanırım kimsenin umrunda değildi:)zaman geçtikçe anladılar sesleri çıkmıyor. ama konu komşunun zırıltısı da yetiyor neyse onları takmamaya çalışıcam kendime söz verdim sen de takma bırak doğursun sizin büyük gelinler:)senin bebeğin en tatlı en sevilen olayım diiye diğer bebeklerin büyümesini bekliyordur belki de :)benim yengem anne olamadı dayım bi çocuk sevse içi burkulurdu şimdi onu çok iyi anlıyorum insan yaşayınca anlıyor herşeyi öbür türlü bilmiyor karşısındakinin halini.bu arada Allah razı olsun bugün duamda sen vardın yazmışsın ya inan okurken duygulandım çok sağol allah senin de dileğini gerçekleştirsin canım.....

amin canım rabbim hepimizin bütün isteklerini versin inşallahkonu komşuyu boşver canım ben taktımda ne oldu olan bana oldu bir süre antidepresan kullanmak zorunda kaldım onların yüzünden dengemi alt üst ettiler kalp kırmayayım diye hep sustum ama insanlar iyilikten anlamıyorlarbende kınayanın Allah başına versin diyorum ozaman susuyorlar

hastalık kınanacak bişey değildir ama toplumumuz cinsellik ve çocuk konularında pek acımasız pek meraklı maalesef.prof.un yanına girdim yanımda k.v ve annem vardı.dr a dedim annem ve k.validem burda. gelsinler dedi ve annemler girdiler içeri tanıttım onları.dr direk k.valideme bakarak bu bir hastalık hastalıkları kimse seçmez davet etmez sizlerde de olabilirdi diyerek başladı cümlesine şimdilik kv nin kötü bi davranışı yok bu konuda ama dr lar bile toplumun bu konuda nasıl baskın olduğunu biliyorlar.....

Son düzenleme:
canım 3 yıllık evlıyım benımde yok bebegım,ama stres yapıyorsun dahada buyuyor sorunun.stres sana kazanç saglamıyor malesef.Benımde son 2 yıldır soyledıgım tek sey neden anne olamıyorum hergun soyluyorum bunu kendıme engel olamıyorum .Resmen saplantı halıne geldı bu derdım cok canım yanıyor

Gecelerı kalkıp bebegımı emzırmek, ona nınnıler soylemek, ustu acılmış mı ? nefes alıyormu? dıye kontrol etmek ıstıyorum.bebegımle babasıyla koyun koyuna yatmak ıstıyorum ,gozlerım doldu ya :,(

ah canım aynen öyle ya oh doktorda iyi yapmış demekki bu vaka okadar çok tekrarlanmışki doktorda direk k.valideye bakarak demiş...kim ne derse desin rabbim büyük bizimde yüzümüz gülecek inşallah...

bir ahhhhta bana çektirdin canım hepimizin özlemi söylediklerin ama ben duygularımı pek yazıya dökemiyorum ama içimde ne fırıtınalar kopuyor bir ben bide Allah bilir...he birde benim gibi olan siz kader arkadaşlarım bilir...inşallah o günlerde gelecek yeterki biz bütün kalbimizle inanalım canım

bende de saplantı haline geldi biliyorum çok kötü bi durum bazen olayları akışına bırakmak lazım ama yapamıyorum.....

inan bunların hepsi benim de aklımdan geçti geçmeye de devam ediyor....yatak odamda sandığımın durduğu yerde hep beşik hayal ederim mesela o köşe tam bi beşiğin sığacağı kadar kendi kendime düşünürüm beşiği oraya koyarım tavana cibinliği asarım:)duvara stickerler .kötü oldum ....neyse ya.
kısacası seni çok iyi anlıyorum belki bi gün hayal ettiğimiz herşey olur.dün annemde kaldım yattım üst kattaki kadın yeni doğum yaptı bebeğini seviyor sesi geliyor inan çook özendim içim ezildi resmen

bence de inanalım inanırsak olur belki:)

Canım üzülmeyin lütfen evladı olanın ayrı olmayanın ayrı derdi.Rabbim sizlere hayırlısıyla günü geldiğinde imanlı evlatlar sanip etsin inşallah.Benim arkadaşımın 10 yıldır olmuyordu folikasit kullandı.Ve eczacısı bir ilaç vermişti kadın 3.ayda hamile kaldı.Onun ne olduğunu sorayım.Birde folıkasıtı günlük hayatınızda arada sırada kullanın zararından çok faydası var.

benim de 4 senedir olmuyor o kadar zorki zaten peygamber imtihanı diyorlar çocuğu olmayanlara anacak olmayanlar anlıyor ne kadar zor olduğunu bazen sabaha kadar kızıma isim düşünmekten uyuyamıyorum bebek eşyalarına bakıp duruyorum o zaman daha zor oluyor
hamile haberi alıp duruyorum onların adına gerçekten çok seviniyorum ama içim acıyor belki hiç olmayacak bunu kabulleniyorum bazen,ama bazen de hiçbir şey beni teselli edemiyor Rabb im bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin bizi de isyan etmekten muhafaza etsin

Rabbim hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin her biriniz için ayrı ayrı bu temennim

sizin için dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş

Rabbim hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin her biriniz için ayrı ayrı bu temennim

sizin için dua edicem hamilelerin duası kabul olurmuş
lütfen dua et canım bende duydum hamile kadının duası kabul olur diye...:)

allah sabır versin hepimize... inan hemen hemen aynı şeyleri evladı olmayanlar yaşıyor bebek eşyaları hep gözüme çarpar mağzalarda üzülürüm hep özenirim minicik bi kızım olsaydı şunu alırdım diye hayal ederim

amin çok sağol canım arkadaşın hangi ilacı kullanmış merak ettim vitamin tarzı bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…