Evet malesef oyle olmuyor işin içine girince anliyorsun tùrkiyenin en iyi prof.tedavi gòrdùk 3 kere bicak altina yatti ama hic sonuc alamadikArtik ne tedaviler cikti bi baksaniz benim bi tanidigim kadin vardi omrunde hic regl olmamis 30lu yaslarin ustundeydi oda bi prof.a gittiler ikiz bebekleri oldu doktor hic bi tedavi uygulamadan ilk olarak asilama yapmis kadin bildiginiz erkek gibiymis Allahim iste nasip etcek ya dua edin diliniz dondugunce nelere kadir o nelere sahit oluyoruz rabbimin izniyle
Denedik eşimdeki rahatsizlik farkli canli veya òlù sperm yok daha dogrusu vucut hic bir sekilde ùretmiyor kùcùkken cok agir kaba kulak gecirmis ondan kaynaklandi bùyùk bi ihtimal dedilerAzospermı tanısıyla cocuk sahıbı olan coook ınsan var. Tüp bebek denedınızmı? Bazı yontemlerle desteklenerek uygulanan tüp bebek basarıya ulaşabılıyr
Amin insallah nerde varsa Rabbim nasip etsinAllahtan ümit kesilmez inşallah gönlünüze göre olur Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
İlk defa duyuyorum. Detayli bi bilgi var mi acaba ?Dini kitaplarda erkek kısırlığı için sülük tedavisi öneriliyor -
14 yildir bikmadan usanmadan Rabbimden istiyorum yeterki onun ver gònlù olsun ama gercekten cok zor ben cok sabirli biriyim insallah sabrimin sonu selamet olurİlk defa duyuyorum. Detayli bi bilgi var mi acaba ?
Ecemcicek rabbim buyuktur en olmadik zmnlarda neler yaratir.
Duanizi eksik etmeyin dilinizden.
Denedik eşimdeki rahatsizlik farkli canli veya òlù sperm yok daha dogrusu vucut hic bir sekilde ùretmiyor kùcùkken cok agir kaba kulak gecirmis ondan kaynaklandi bùyùk bi ihtimal dediler
Bende 38 yasindayim şuan hamileyim.. 6 basarisiz tüp bebekten sonra doktorum birakin tedaviyi olmuyosa yipranmayin dedikten 3 ay sonra kendiligimden hamile kaldim rabbim nasip etti cok sukur ...benim de esimde sorun vardi 1 sene azospermdi ilaclarla cikis oldu ama morfoloji ve hareket 0 dı ...sayı cok.azdi ...hep inandim dua ettim yilmadan usanmadan rabbimden istedim..allahimmmm olmayan herkese benim gibi hic ummadigi bi anda nasip etsin diye dua ediyorum simdideAmin inş. Ama pek ùmidim kalmadi yaş oldu 37
Nekadarda kolay sõylemişiniz eşimi cok seviyorum bebek icin bunu ona yapamam Rabbim nasip etmedimi etmiyor bunun garantisi yok
Bizim doktorumuzdu kaan hocaOncelikle Allah yardımcınız olsun
Kaan Aydos var belki gitmissinizdir onun sitesinde azospermi hastalarının çocuk sahibi olduğu vakalar var.
Tabii o da çeşit çeşittir ama hiç sperm yoktu o vakada da ama çocukları oldu sonra.
İnşallah güzel Haberler verebilirsiniz
Cok sevindim senin adina Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinBende 38 yasindayim şuan hamileyim.. 6 basarisiz tüp bebekten sonra doktorum birakin tedaviyi olmuyosa yipranmayin dedikten 3 ay sonra kendiligimden hamile kaldim rabbim nasip etti cok sukur ...benim de esimde sorun vardi 1 sene azospermdi ilaclarla cikis oldu ama morfoloji ve hareket 0 dı ...sayı cok.azdi ...hep inandim dua ettim yilmadan usanmadan rabbimden istedim..allahimmmm olmayan herkese benim gibi hic ummadigi bi anda nasip etsin diye dua ediyorum simdide
Bu ne biçim bir uslup..Eğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.
Canım donasyon dusundunuzmu?Denedik eşimdeki rahatsizlik farkli canli veya òlù sperm yok daha dogrusu vucut hic bir sekilde ùretmiyor kùcùkken cok agir kaba kulak gecirmis ondan kaynaklandi bùyùk bi ihtimal dediler
Merhaba, bir arkadaşımın da aynı şekilde eşinde hiç sperm yok ne tedaviler gördüler ama yok hepsi boşa gitti. Onların da 16 senedir olmuyordu bu sebepten. İşte nasip ya bu sefer sperme rastladılar ve tüp bebek yaptılar tuttu. Şu an hamile. En kalbi duygularımla diliyorum umarım çok güzel hayırlı sağlıklı bir evladınız olur.Malesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadi
Ògrendikten bir sene sonra dokturumuz bize bunu teklif eti yurdisinda oldugmuz icin hic sikinti olmuyor ozaman 23 yasindaydim hic dusunmeden hayir kesinlikle kabul etmem dedim aradan elbet bi tedavi vardir dedim turkiyede tedavi gorduk 2 ameliyat daha oldu elde var sifir kaan aydos hoca bile donasyonu dùşùnun dedi sag olsun eşim hic karsi cikmadi ne yalan sòyleyim suan biraz dusunuyorom ama dini acidan cok korkuyorum bunun gùnahini nasil oderim diye rabbim insallah o gùne birakmazCanım donasyon dusundunuzmu?
Canim inş. Bir an once kavusursun bebegine kadinda tedavi secenekleri var ama erkekde olunca malesef kapilar kapaniyor hayirlisini istiyorum sirf kendim icin dua etmiyorum herzaman nerda varsa Allahim yardim etsin bi kadinin karsilasacagi en kotu duygu bu rabbim beterinden korusun şùkùrhayırlısı olsun. benim de bi süredir deniyoruz olmuyor. kist varmış tedavi görüyorum. sonra başka tedaviler göreceğim. ama psikolojimi ayarlamaya çalışıyorum. bebek için para biriktirmiştim onunla yazlık alırım diyorum. eve kedi alırım diyorum. yani iki kişilik harcama üzerine yaşamaya geçeceğim eğer tedaviler cevap vermezse
Amin insallah kizz daha dur 4 ay olmus ben napiyim 14 yil olduAllah evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın aminBizde çocuk sahibi olmak istiyoruz 4 aydır deniyoruz henüz birşey yok. Rabbim yar ve yardımcımız olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?