Anne olamamak

Benimde olmuyor.
Evlenmeden once biliyordum.
Sanirim esiminde, ama esim hic test yaptirmadi.
Bilmiyoruz.
Henuz 1 yillik evliyim, tip bana belki 10 yil icinde care olabilir.
Esimin durumunu bilmiyorux takilmiyoruzda..
Su an icin mutluyuz.
Benim bildigim hic takilmadigim ve kabullendigim biseydi. Akisina biraktigim, hayatima devam ettigim icin bugun huzurluyum. Rabbimin vermedigi daha buyuk nimet biliyorum, bu yolun sonundaki mujdeden eminim.
Esimi bana yazan Rabbim, evlat sevgisini benden iyi bilir

Benimde olmuyor.
Bilmiyoruz.
Su an icin mutluyuz.
Benim bildigim hic takilmadigim ve kabullendigim biseydi. Akisina biraktigim, hayatima devam ettigim icin bugun huzurluyum. Rabbimin vermedigi daha buyuk nimet biliyorum, bu yolun sonundaki mujdeden eminim.

Benimde olmuyor.
Bilmiyoruz.
Su an icin mutluyuz.

Çok çok hassas bir konu biliyorsunuz değil mi?dini içeriğe girmemek adına fazla yorum yapmak istemiyorum ama bu konuda yetkili mercilerden fetva alsanız.inanin çok üzüldüm Rabbim inşaallah size bir mucize gösterir.benimde yengemin 17 yıl sonra oldu.hemde umut yok dendiği anda.dogsada yaşamaz dedikleri bebek şimdi 10 yaşında.bazen kadere teslim olmak gerek.koruyucu aileyi dusunmezmisiniz

Benim de olmuyor 1 yila yakin sizinkinin yaninda zerre kalir .Sizinle empati bile kuramam belki ama yureginizin ne denli yandığını tahmin bile edemiyorum. Hayat mucizelerle dolu belki bir gun sperm çıkışı olur Allah Halık tir c.c Yoktan var eder .Dayimin 20 sene oldu hamile olduğunu 2 aylikken öğrendi esi.Hem de baska bir rahatsizliktan kan verince .Ve o mucize bebek su an okula bile basladi. Olur ya belki bir gun ...

Peki nerde yapildi donosyan bi sakincasi yoksa tabi bilgi almak icin gidip hic sormadim sadece internetten okudum boyle bir ihtimal oldugunu

Arkadaşım direk danimarkada yaptirdi.
Biz almanyada yaşıyoruz ve burda daha zor. Danimarkada hatda kardeş yapabilme açısından sperm rezervasyonu yapılabiliyor. Yani aynı erkeğin sperm özel sizin icin saklanıyor.
2019da ikinciyi planlanıyor arkadaşım.

Umudunuzu kaybetmeyin belki de evlatlık ya da koruyucu annelik bunlar da anne olmanızı bir çocuğa yardım etmekte size annelik hissini yaşatabilir

Amin ins.sizin probleminiz nedir
Bizde eşimin spermlerinde ileri hareket azlıgi var
Bir de şekil bozuklugu

Bende de polikistik over varmıs daha yeni öğrendm
4 sene olucak hiç korunmadik ama olmadı
2 asılama yaptılar o da olmadı
Şimdi tüp yapılacak
Allah ol deyince oluyor işte hersey bahane

Canim bence zaman kaybetme bir an ònce ogrenin bir problem olup olmadigini cunku zaman su gibi akip gidiyor ac kapa gozunu 14 yil gecmis sanki daha dun gibi

Umudunuzu kaybetmeyin belki de evlatlık ya da koruyucu annelik bunlar da anne olmanızı bir çocuğa yardım etmekte size annelik hissini yaşatabilir
Onuda istedim ama vermediler yurtdisinda oldugumuz icin hep kapilar kapandi koruyucu aile olabilmek icin turkiyede yasamam lazimmis

Canim bence zaman kaybetme bir an ònce ogrenin bir problem olup olmadigini cunku zaman su gibi akip gidiyor ac kapa gozunu 14 yil gecmis sanki daha dun gibi

Ama bizim ztn karsilikli.
Benimle ilgili sorunda bazi gelismeler olsada bana yetismeyebilir.
Ben ilk tanistgim gun soyledim oda bende emin degilim dedi.
Bir onemi yokki; biz bile bile bu yola ciktik hayat kurduk.
Nasipte varsa olur

bulunduğunuz ülkeden evlat edinemiyor musunuz?
halam avusturyada yaşıyor, ikiz bebek evlat edinmişti, çocuklar kocaman oldu şimdi.
anne olmak doğurmak değil ki, daha bugün haberi vardı çöpte bir günlük bebek bulmuşlar... bunu doğuran mı anne, yoksa evlat edinip büyütecek olan mı? siz de rahminizde değil kalbinizde büyütürsünüz bebeğinizi. hem anneliği yaşamış, hem bir bebeğe 2. bir yaşam vermiş olursunuz.

Neden yasadiginiz yerden evlat edinmiyorsunuz ? Illa Turkiye den olmak zorunda mi? Umarim Allah dualarinizi duyar ve gonlunuze gore verir.

Neden yasadiginiz yerden evlat edinmiyorsunuz ? Illa Turkiye den olmak zorunda mi? Umarim Allah dualarinizi duyar ve gonlunuze gore verir.
Yasadigim ùlkedende istedim ama problem yaptilar vermediler neymis efendim 1 yil kurs yapacakmisim tm dedim ama kazanamazsiniz dediler cunku esin tr den geldi su gibi dilimizi konusmasi lazim oda cok zor ben yillardir burdayim ben bile su gibi konusamiyorum anlicaniz hic yardimci olmadilar

Ahhh canim tek verseler karnimda degil kalbimde buyuturdum

Ama bizim ztn karsilikli.
Benimle ilgili sorunda bazi gelismeler olsada bana yetismeyebilir.
Ben ilk tanistgim gun soyledim oda bende emin degilim dedi.
Bir onemi yokki; biz bile bile bu yola ciktik hayat kurduk.
Nasipte varsa olur
Allahtan umit kesilmiyor ins.sizlerde evlat sahibi olursunuz

Ahhh canim tek verseler karnimda degil kalbimde buyuturdum

Bence yine de bir kez olsun şansınızı deneyin, turkiyede evlat edindiginiz bebekle aranizda min.18 max 40 yas olma zorunlulugu var mesela, yani 40 dan bikac yil sonra kucuk bebek evlat edinemiyorsunuz. Sonra ah keske biraz daha sansimi zorlasaydim dememek icon elinizden geleni yapin yine olmazsa kader dersiniz.

Hassas bir konu ama birde şöyle bakmayı deneyin belki olsa hayırsız olacak belki siz hamilelikte farklı bir hastalığa yakalanacaksnz vardır bir hayır derler ya demek ki sizinde imtihanınız böyle

Malesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadi
Yurt dışında yaşıyorsunuz sperm bankasından faydalansanız , orada yasal mı. Eşiniz de kabul ederse tabi. Ben olsam öyle yapardım. Madem çok çocuk istiyorsunuz, eşinizde sperm yok, tek çözüm bu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…