Evet dogru haklisin vardir bundada bi hayirHassas bir konu ama birde şöyle bakmayı deneyin belki olsa hayırsız olacak belki siz hamilelikte farklı bir hastalığa yakalanacaksnz vardır bir hayır derler ya demek ki sizinde imtihanınız böyle
Eşim tesa ameliyatini 3 kere oldu ilaclar bitkiler dortorumuzda kaan aydostuTESE falan yaptırdınız mı eşinizi ameliyat edip taa içerlerden sperm bulup yapıyorlar tüp bebek Ankara’da çok ünlü Prof var Kaan Aydos diye araştırın o hoca azosperm de çok iyidir
Evet burda yasal eşimde karşi degil ama günahindan cok korkuyorumYurt dışında yaşıyorsunuz sperm bankasından faydalansanız , orada yasal mı. Eşiniz de kabul ederse tabi. Ben olsam öyle yapardım. Madem çok çocuk istiyorsunuz, eşinizde sperm yok, tek çözüm bu gibi.
Kolay bir karar değil çok haklısınız biz 3 yıldır yorulduk sizi düşünemiyorum bile Kaan bey bi yol göstermedi mi o kadar azosperm hastası var gerçi bizde bi faydasını görmedik sadece ismi var gibi amaEvet burda yasal eşimde karşi degil ama günahindan cok korkuyorum
Malesef o kapida yùzùme kapandi yurtdisinda oldugmuz icin turkiye vermedi
Hayir malasef hoca kendi soyledi sperm bankasindan yararlanin diye ama oyle kolay olmuyor tabikiKolay bir karar değil çok haklısınız biz 3 yıldır yorulduk sizi düşünemiyorum bile Kaan bey bi yol göstermedi mi o kadar azosperm hastası var gerçi bizde bi faydasını görmedik sadece ismi var gibi ama
Evet ama bunun kararini vermek kolay degilOradakiler de çocuk. Oradan bir çocuk evlat edinin. Çocuğun dini, ırkı olmaz. Ya da eşiniz de razı ise sperm donörü bulabilirsiniz. Bu hastalığı olanlar genellikle bu yöntemle çocuk sahibi oluyor.
üzmeyin kendinizi. herkesin çocuğu olacak diye birşey yok. yaşınız da çok değil ki olur belki. hayırlısını isteyin Allah'tan.Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi
Tıbbi tedavi gibi düşün. Ben olsam hiç tereddüt etmezdim.Evet burda yasal eşimde karşi degil ama günahindan cok korkuyorum
evet baskasi cok rahat soyleye biliyor ama gelde bana bunu anlat kimseyle paylasamiyosun ailenle bile oyuzden bu karari almak kolay degilTıbbi tedavi gibi düşün. Ben olsam hiç tereddüt etmezdim.
Amin inş. Ama pek ùmidim kalmadi yaş oldu 37
Bütün herşeyi beraber yaşayacaklar. Hamilelik, doğum, bebeğin büyüyüp gelişmesi. Spermin geldiği bankayı çok düşüneceklerini sanmıyorum. Birde şöyle bir durum var. Anne babalar da bebekleri ilk doğduğunda sevinip mutlu olurlar ama sevgi bir şeyler paylaştıkca gelişip büyür. Ben sizinle aynı fikirde değilim. İnsan sokaktan aldığı kediyi bile çocuğu yerine koyabiliyor. Biraz karışık yazdım. Dikjatimi yoğunlaştıramıyorum. Çünkü şu anda huzursuz bacak illeti ile cebelleşiyorum.Büyük konuşmak istemiyorum ama sperm bankası olayını aklım almıyor benim nasıl kolay teklif edebiliyorsunuz ne arkadasımız ne eşi kendi evlatları olmuş gibi mutlu olamayacaklar bu durumda kadın başka bi adamın çocuğunu doğuruyor adam o çocuğun kendi kanından Canından olmadığını biliyor evlat edinmek başka ama karısının başka bir adamın çocuğuna hamile kalması erkek için kabul edilemez bayan içinde aynı şekilde benim düşüncem tabi
Canim cok haklisin bende seningibi dusunuyordum fakat 14 yil ugrasipta elde sifir olmasi cok aci veriyor rabbim kimseye boyl birsey yasatmasin basina gelmeince anlayamazsin bu duyguyu butun kapilar yuzume kapandi evlat edimek dahil bekarken hep derdim sevdigim adamla evleneyim ona cocuklar dogurayim buyuk aile olmaya hep hayal ettim ama kader işte icimde bitmek bilmeyen evlat hasreti etrafim benm gibi hic kimse yok sag dònuyorum bebek sola dònuyorum hamile henuz sperm bankasina karar vermis degilim gunahindan cok korkuyorum ama anne olamadan òlmek istemiyorum bi erkek icin vereilebilecek en zor kararlardan birtanesi bu ama eşimin bana dedigi senin karninda buyucek onu biz buyutcez ne farkederki benim yuzumden anne olamiyorsun beni encok uzen buBüyük konuşmak istemiyorum ama sperm bankası olayını aklım almıyor benim nasıl kolay teklif edebiliyorsunuz ne arkadasımız ne eşi kendi evlatları olmuş gibi mutlu olamayacaklar bu durumda kadın başka bi adamın çocuğunu doğuruyor adam o çocuğun kendi kanından Canından olmadığını biliyor evlat edinmek başka ama karısının başka bir adamın çocuğuna hamile kalması erkek için kabul edilemez bayan içinde aynı şekilde benim düşüncem tabi
Canim cok gecmis olsun duygularimi ifade etmissin nerde bi hamile gorsem burnumun diregi sizliyor gozuden yaslar aki veriyorBütün herşeyi beraber yaşayacaklar. Hamilelik, doğum, bebeğin büyüyüp gelişmesi. Spermin geldiği bankayı çok düşüneceklerini sanmıyorum. Birde şöyle bir durum var. Anne babalar da bebekleri ilk doğduğunda sevinip mutlu olurlar ama sevgi bir şeyler paylaştıkca gelişip büyür. Ben sizinle aynı fikirde değilim. İnsan sokaktan aldığı kediyi bile çocuğu yerine koyabiliyor. Biraz karışık yazdım. Dikjatimi yoğunlaştıramıyorum. Çünkü şu anda huzursuz bacak illeti ile cebelleşiyorum.
Rabbimin mucizesi işte insallah bizede bir mucize olurBu yazacağım size klasik gelecektir ama annem beni 39 yaşında doğurmuş hem de evlatlık almaya karar verdikleri sırada
Amin insallah işte bende bunlardan korkuyor canim Rabbim duysun sesimize isteyen herkese nerde varsa taddirsin evlat kokusu cennet kokusuymus bizleri cennet kokusunda mahrum etmesinBende 10 yillik evliyim ve benimde yok ama ben evlatlik alirim yada hic dusunmem sperm bankasini.Cok ama cok zor bir karar.Simdi esin kabul ediyor ama ya sonrasi? Birde evet dini boyutu da var.Allah'im Inşaallah bunlara gerek kalmadan sana hayirli bir evlat verir.(tum isteyenlere ve banada)
AminnnnnnAmin insallah işte bende bunlardan korkuyor canim Rabbim duysun sesimize isteyen herkese nerde varsa taddirsin evlat kokusu cennet kokusuymus bizleri cennet kokusunda mahrum etmesin
Selam eylül ayı için bekleyenlerdenim yazışmıştık ordahayırlısı olsun. benim de bi süredir deniyoruz olmuyor. kist varmış tedavi görüyorum. sonra başka tedaviler göreceğim. ama psikolojimi ayarlamaya çalışıyorum. bebek için para biriktirmiştim onunla yazlık alırım diyorum. eve kedi alırım diyorum. yani iki kişilik harcama üzerine yaşamaya geçeceğim eğer tedaviler cevap vermezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?