Anne olamamak

Hassas bir konu ama birde şöyle bakmayı deneyin belki olsa hayırsız olacak belki siz hamilelikte farklı bir hastalığa yakalanacaksnz vardır bir hayır derler ya demek ki sizinde imtihanınız böyle
Evet dogru haklisin vardir bundada bi hayir

Yurt dışında yaşıyorsunuz sperm bankasından faydalansanız , orada yasal mı. Eşiniz de kabul ederse tabi. Ben olsam öyle yapardım. Madem çok çocuk istiyorsunuz, eşinizde sperm yok, tek çözüm bu gibi.
Evet burda yasal eşimde karşi degil ama günahindan cok korkuyorum

Malesef o kapida yùzùme kapandi yurtdisinda oldugmuz icin turkiye vermedi

Oradakiler de çocuk. Oradan bir çocuk evlat edinin. Çocuğun dini, ırkı olmaz. Ya da eşiniz de razı ise sperm donörü bulabilirsiniz. Bu hastalığı olanlar genellikle bu yöntemle çocuk sahibi oluyor.

Kolay bir karar değil çok haklısınız biz 3 yıldır yorulduk sizi düşünemiyorum bile Kaan bey bi yol göstermedi mi o kadar azosperm hastası var gerçi bizde bi faydasını görmedik sadece ismi var gibi ama
Hayir malasef hoca kendi soyledi sperm bankasindan yararlanin diye ama oyle kolay olmuyor tabiki

üzmeyin kendinizi. herkesin çocuğu olacak diye birşey yok. yaşınız da çok değil ki olur belki. hayırlısını isteyin Allah'tan.

Büyük konuşmak istemiyorum ama sperm bankası olayını aklım almıyor benim nasıl kolay teklif edebiliyorsunuz ne arkadasımız ne eşi kendi evlatları olmuş gibi mutlu olamayacaklar bu durumda kadın başka bi adamın çocuğunu doğuruyor adam o çocuğun kendi kanından Canından olmadığını biliyor evlat edinmek başka ama karısının başka bir adamın çocuğuna hamile kalması erkek için kabul edilemez bayan içinde aynı şekilde benim düşüncem tabi

Bütün herşeyi beraber yaşayacaklar. Hamilelik, doğum, bebeğin büyüyüp gelişmesi. Spermin geldiği bankayı çok düşüneceklerini sanmıyorum. Birde şöyle bir durum var. Anne babalar da bebekleri ilk doğduğunda sevinip mutlu olurlar ama sevgi bir şeyler paylaştıkca gelişip büyür. Ben sizinle aynı fikirde değilim. İnsan sokaktan aldığı kediyi bile çocuğu yerine koyabiliyor. Biraz karışık yazdım. Dikjatimi yoğunlaştıramıyorum. Çünkü şu anda huzursuz bacak illeti ile cebelleşiyorum.

Canim cok haklisin bende seningibi dusunuyordum fakat 14 yil ugrasipta elde sifir olmasi cok aci veriyor rabbim kimseye boyl birsey yasatmasin basina gelmeince anlayamazsin bu duyguyu butun kapilar yuzume kapandi evlat edimek dahil bekarken hep derdim sevdigim adamla evleneyim ona cocuklar dogurayim buyuk aile olmaya hep hayal ettim ama kader işte icimde bitmek bilmeyen evlat hasreti etrafim benm gibi hic kimse yok sag dònuyorum bebek sola dònuyorum hamile henuz sperm bankasina karar vermis degilim gunahindan cok korkuyorum ama anne olamadan òlmek istemiyorum bi erkek icin vereilebilecek en zor kararlardan birtanesi bu ama eşimin bana dedigi senin karninda buyucek onu biz buyutcez ne farkederki benim yuzumden anne olamiyorsun beni encok uzen bu

Canim cok gecmis olsun duygularimi ifade etmissin nerde bi hamile gorsem burnumun diregi sizliyor gozuden yaslar aki veriyor

Bende 10 yillik evliyim ve benimde yok ama ben evlatlik alirim yada hic dusunmem sperm bankasini.Cok ama cok zor bir karar.Simdi esin kabul ediyor ama ya sonrasi? Birde evet dini boyutu da var.Allah'im Inşaallah bunlara gerek kalmadan sana hayirli bir evlat verir.(tum isteyenlere ve banada)

Amin insallah işte bende bunlardan korkuyor canim Rabbim duysun sesimize isteyen herkese nerde varsa taddirsin evlat kokusu cennet kokusuymus bizleri cennet kokusunda mahrum etmesin

Selam eylül ayı için bekleyenlerdenim yazışmıştık orda
tedavilerini ihmal etme şakın
Ben de bugün eşimle otururken ağlamaya başladım
bi an dedim ne ara büyüdük bu kadar
Benim ameliyatta tüpler açılmadı malesef
Tüp bebek denicez ilaçlar iğneler hormonlar bakalım taşıyamazsam bu yükü korkusu geliyo bazen
En doğalını yaşayamamak çok yıpratıyor insanı
Daha hayatın asıl zorluklarıyla karşılaştık mı bunlar onlar mı bilmiyorum nasıl hissetmeliyim
Pozitif düşünmeye çalışıyorum geç sabit kalmış hem de koşturur gibi değişik
İnşallah kalpten isteyen herkese çocuk verir rabbim ve bizim sınavımız da bu olsun ve artık mutlu bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…