Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
Bugün paylaşım yapmadım yapmayı da düşünmüyorum kimlerin kalbi kırılır bilmiyoruz çünkü özellikle de çocuğunun olmasını kendi marifeti gibi gören insanlara gıcık oluyorum.
Cocuk Allah'ın emanetidir. Allah vermiştir.
Ben de aynı yollardan geçtim artık ağlamıyorum çünkü biliyorum ki adet oldukça hep umut da olacak. Dilerim ki bu mübarek ayda senin, benim ve tüm bekleyenlerin kucağı dolsunher regl oldugunda aglamak en iyi ben bilirim 2 yildir bu boyle hep
Ben de yapmıyorum çünkü biliyorum nasıl benim yarama dokunuyorsa başkasına da dokunabilir. Ama paylaşanlara da Kızamıyorum çok garipAllah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
Bugün paylaşım yapmadım yapmayı da düşünmüyorum kimlerin kalbi kırılır bilmiyoruz çünkü özellikle de çocuğunun olmasını kendi marifeti gibi gören insanlara gıcık oluyorum.
Cocuk Allah'ın emanetidir. Allah vermiştir.
Ayy ne güzel yazmışsın, ne mutlu ki Allah senin en büyük dileğini kabul etmişÇok acılar çekmiş çoookkk gizli gizli ağlamış umudunu kaybetmiş hayalini bile unutmuş sonra mücizesinin haberini almış biri olarak söylüyorum sen de bir gün anne olacaksın çünkü rabbim anne olmayı yürekten isteyen her kadına mutlaka bu duyguyu yaşatacaktır her duamda rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan her kadına bu duyguyu yaşat diye dua ediyorum kalbim, duam seninle ❤
Evet sanırım hepimizin sınavı farklı, duan için çok teşekkür ederimSanırım bundan paylaşım yapmıyorum bazılarımız iyi bir aileye sahibiz ama bazılarımız da değiliz böyle özel günler de insanları üzüyor sadece, zor hayat ama kabül etmek lazım bazı şeyleri anne olamamak ya da evlat acısı çekmek hepsi hayatın içinden güçlenip çıkıyoruz işte kimimizin çocuğu ölürken kimimizin ki yeni doğuyor. Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin bir gün inş
amin insalllah tek duam bu benimde rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bir kerede olsa tattirsin ❤Ben de aynı yollardan geçtim artık ağlamıyorum çünkü biliyorum ki adet oldukça hep umut da olacak. Dilerim ki bu mübarek ayda senin, benim ve tüm bekleyenlerin kucağı dolsun
Bilirim o duyguyu dile kolay 16 yıl bekledim oğlumu,inşallah siz çok daha erken kavuşursunuzÇok çok teşekkür ederim, duanızı taa kalbimde hissettimNe kadar incesiniz
Amiinm bekleyen herkeseamin insalllah tek duam bu benimde rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bir kerede olsa tattirsin ❤
Allah geç vermiş ama vermiş mucizeniziBilirim o duyguyu dile kolay 16 yıl bekledim oğlumu,inşallah siz çok daha erken kavuşursunuz
Aminn canım senin gibi bebişlerine kavuşanların duası daha çabuk kabul olur ne güzelAllah kucağını doldursun inşallah canımGüzel haberlerini alırız burdan
Normal zamanda belki ama bugün ah yavrum seni kucağıma aldığım gün bilmem ne tarzı uzayıp giden mesajlardan hoşlanmıyorumBen de yapmıyorum çünkü biliyorum nasıl benim yarama dokunuyorsa başkasına da dokunabilir. Ama paylaşanlara da Kızamıyorum çok garip
Aminn çok teşekkür ederimİnşallah tez vakitte Allah anne olmayı nasip eder size. Her istediğimiz hep bizim istediğimiz zamanda olmuyor, vaktini bekliyor.. yıllarca bekleyip anne olan yazarların konularını okuyoruz hep burada. Size de umut olsun onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?