- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
- Konu Sahibi muallme hatun
-
Zaten çocuk yapmıyor musunuz diyene biz daha gezicez kafam rahat diyorumEtraftakiler bakacak sanki çocuğa bana kimse bu konuda ağzını bile açamazdı büyük ihtimalle çünkü beni gördüklerinde geriliyorlarGerekirse eşimle hiç çocuk bile istemeyebiliriz yani yeter ki mutlu olalım ikimiz de çocuk şart diye bi kural yok. Burada sadece siz çok istediğiniz için tabi ki gönlünüze göre olsun hayırlısıyla sağlıklı bir çocuğunuz olsun isterim. Çok zorladın mı da Allah korusun bu seferde sağlıklı olmadan doğabiliyor. Ben geçende köyde bunun kavgasını etmiştim cahilin biriyle ne zaman evlenip evlenmeyeceğimi sordu ben de daha çook var 25 yaşındayım nasip bu işler ama 30 u bulur dedim saçmalama o yaşta evlenilirmi den girdi çocuk yapacaksından çıktı asdf bir delirmişim o lafına adama öyle laflar ettim ki en sonunda özür diledi benden Sanki masraflarını o karşılayacak büyütüp besleyecek akrabam bile değil bunu diyen bak hatırlayınca sinir oldum yine Kimseye laf ettirme valla eşinle mutlu olmaya bak inşallah her şey gönlüne göre olur
EvetOvulaayon testi denediniz mi
Anlamaz onlar. Cocuk oluncada sut varmi dicek gerizkalilarZaten çocuk yapmıyor musunuz diyene biz daha gezicez kafam rahat diyorumama hala ısrar ediyorlar. İyi yapmışsınız insanlar her şeye burnunu sokamayacakları anlamlılar
Soyum benimle tükenicek diyorum ben deZaten çocuk yapmıyor musunuz diyene biz daha gezicez kafam rahat diyorumama hala ısrar ediyorlar. İyi yapmışsınız insanlar her şeye burnunu sokamayacakları anlamlılar
Çokk doğruuBir şeyi çok isterseniz illa olmuyor takıntı gibi oluyor psikolojik olarak buna bir kanun diyorlardı adını unuttum.Kendinizi rahat bırakın zamana bırakın inşallah olacaktır.Bir arkadaşım derdi ki Allah bana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği belki de sahipsiniz bir çocuğa annelik yapacağım.Tedavisiz ikiz bebeği olmuştu daha sonra.
Açıkcası onuda düşündüm. Onunda yıpratıcı bir dönem olacagını biliyorum. O yüzden biraz daha bu şekilde denemeye karar verdikmaddi imkanınız varsa direkt tüp bebek yapsanız
EvetRahim filmi cektirdiniz mi?
İnşallahEğer tedavi gerektiren bi durum yoksa mutlaka psikojik tedavi alın buna odaklı olmak bile gebelik engeli uzun yıllar kv ile altlı üstlü yaşadım çok baskıcı bir kadındır 3tane kızkardeşine her doktora gidişimizde rapor verirdi tedavi ile oğlum oldu 9yıl sonra ne zaman o evden çıktım 3gebelik yaşadım bu da sonuncusu hemde hiç tedavisiz üstelik 30 lu yaşlarımın sonundayım nerdeyse ne zaman üzerinizde bu baskı kalkar kendi kendinizde uyguluyor olabilirsiniz işte ızaman başka sıkıntı yoksa olucak inşallah
yaşınız 35 altıysa bence de bekleyin ve denemeye devam edin.umarım en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz.Açıkcası onuda düşündüm. Onunda yıpratıcı bir dönem olacagını biliyorum. O yüzden biraz daha bu şekilde denemeye karar verdik
Umut olmaz mu hiç. İnanın sizin içinde çok mutlu oldum.En samimi hislerimi yazacağım şu an
Çok şükür çok uzun süre beklemek zorunda kalmadım çocuk sahibi olmak için
Ama yapım gereği aceleci bi insan olduğum için hemen olsun istiyordum
Aylarca yüz kere kendimi hamile sanmışımdır
Belirtiler de ne uyuyor öyle zamanlar eminim biliyorsundur
Vitaminler kullandık eşimle beraber
Ovulasyon testleri, yumurtlwma günleri filan takip ettik
Sonra aşılama yaptırmaya karar verdik daha uzatmayalım diye
Korkumdan iğneye bakamayan ben kendime karnımdan iğne vurdum bu uğurda
Dünyanın parasını verip aşılama yaptırdım ve normalde 28 günde bi olan reglim o ay umutlanmama bile izin vermeden erken geldi
Hayatımda daha çok kalbimin kırıldığı bi an hatırlamıyorum
Kime neye kırıldım onu da bilmiyorum gerçi
Ama tamamen umudu kesmeme yol açtı o başarısız aşılama benim
Artık emindim ki bizim çocuğumuz olmuyor, olmayacak da
Kaderime küstüm hayatıma devam ettim
Aşılamadan bi sonraki ay reglim gecikti
Ama o kadar emindim ki bizim çocuğumuz olamayacağına günlerce geçti test yapmadım asla zaten regl olacağım diye
O umutsuzluğun içinde öğrendim hamile olduğumu
Tüm beklentimi gerçek anlamda kestiğim anda
Umut olur mu size bilmiyorum ama benim için sonu mutlu biten bi hikaye
Umarım en kısa zamanda siz de evladınıza kavuşursunuz
Biraz sakin olmaya calisin lutfen. Sizi çok iyi anliyorum ama benim iki gebeligim de hic beklentim olmayan zamanlarda gerçekleşti. Stres engelliyor gebeligi
Sizi anlıyorum umarım bu duyguyu tadarsiniz.Yakın zamana kadar etkilendiğimi düşünmüyordum. Ama yavaş yavaş sosyal ortamlardan çektim krndimi sırf bu muhabbetler olmasın diye. Ama ağlamamın insanlarla alakası yok. Sadece annelik duygusunu çok merak ediyorum ve bunu tatmak istiyorum. Bir insanın doğması ve ona annelik yapmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?