Anne olamamak...

Zaten çocuk yapmıyor musunuz diyene biz daha gezicez kafam rahat diyorumama hala ısrar ediyorlar. İyi yapmışsınız insanlar her şeye burnunu sokamayacakları anlamlılar

Yiyin icin gezin gercekten bu gunlerinizi coooook ararsiniz. dun gece 3 saat uyudum gozlerim aciyor. Yinede mama saatini bekliyorum uyumadim. Bol bol uyuyun sevdiginiz seyleri yapin. Dua edin. Ruyamda gokyuzunden bana cok hos bi nesneinmisti bulutlarda allah yazisini gormustum ve hamile kaldigimi ogrendim. Pkoyum cocugum olmaz diye kahrolurdum hep. Ne zaman bebegin olcak diyen aptallar arayip sormadi bile cocuk dogunca. Fesatlari sevindirmeyin..onun olacagi zaman belli allahtan bir mucize o yuzden sabredin

Zaten çocuk yapmıyor musunuz diyene biz daha gezicez kafam rahat diyorumama hala ısrar ediyorlar. İyi yapmışsınız insanlar her şeye burnunu sokamayacakları anlamlılar
Anlamaz onlar. Cocuk oluncada sut varmi dicek gerizkalilar

Soyum benimle tükenicek diyorum ben de Ya boşver cahille tartışma diyorlar ama sustukça tepene çıkıyorlar en azından böyle laflarını verdiğinde bir dahakine iki kez düşünüyorlar konuşurken. Dayım da patavatsızın önde gideniydi benim hep canımı sıkacak şeyler söylerdi şimdi ağzını bıçak açmıyor asdfgh çok hoşuma gidiyor onu böyle görünce Herkes yerini bilmeli.

Bir şeyi çok isterseniz illa olmuyor takıntı gibi oluyor psikolojik olarak buna bir kanun diyorlardı adını unuttum.Kendinizi rahat bırakın zamana bırakın inşallah olacaktır.Bir arkadaşım derdi ki Allah bana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği belki de sahipsiniz bir çocuğa annelik yapacağım.Tedavisiz ikiz bebeği olmuştu daha sonra.

Çokk doğruu

Eğer tedavi gerektiren bi durum yoksa mutlaka psikojik tedavi alın buna odaklı olmak bile gebelik engeli uzun yıllar kv ile altlı üstlü yaşadım çok baskıcı bir kadındır 3tane kızkardeşine her doktora gidişimizde rapor verirdi tedavi ile oğlum oldu 9yıl sonra ne zaman o evden çıktım 3gebelik yaşadım bu da sonuncusu hemde hiç tedavisiz üstelik 30 lu yaşlarımın sonundayım nerdeyse ne zaman üzerinizde bu baskı kalkar kendi kendinizde uyguluyor olabilirsiniz işte ızaman başka sıkıntı yoksa olucak inşallah

En samimi hislerimi yazacağım şu an

Çok şükür çok uzun süre beklemek zorunda kalmadım çocuk sahibi olmak için
Ama yapım gereği aceleci bi insan olduğum için hemen olsun istiyordum
Aylarca yüz kere kendimi hamile sanmışımdır
Belirtiler de ne uyuyor öyle zamanlar eminim biliyorsundur
Vitaminler kullandık eşimle beraber
Ovulasyon testleri, yumurtlwma günleri filan takip ettik
Sonra aşılama yaptırmaya karar verdik daha uzatmayalım diye
Korkumdan iğneye bakamayan ben kendime karnımdan iğne vurdum bu uğurda
Dünyanın parasını verip aşılama yaptırdım ve normalde 28 günde bi olan reglim o ay umutlanmama bile izin vermeden erken geldi
Hayatımda daha çok kalbimin kırıldığı bi an hatırlamıyorum
Kime neye kırıldım onu da bilmiyorum gerçi
Ama tamamen umudu kesmeme yol açtı o başarısız aşılama benim
Artık emindim ki bizim çocuğumuz olmuyor, olmayacak da
Kaderime küstüm hayatıma devam ettim
Aşılamadan bi sonraki ay reglim gecikti
Ama o kadar emindim ki bizim çocuğumuz olamayacağına günlerce geçti test yapmadım asla zaten regl olacağım diye
O umutsuzluğun içinde öğrendim hamile olduğumu
Tüm beklentimi gerçek anlamda kestiğim anda

Umut olur mu size bilmiyorum ama benim için sonu mutlu biten bi hikaye
Umarım en kısa zamanda siz de evladınıza kavuşursunuz

Bende dokuz senedir evliyim ve çocuk yok .henüz yeni yeni başladık ben de bı sorun yoktu son olarak gittiğimde polip vardı ameliyat oldum şimdi de doktorun hasta kabul etmesini bekliyoruz randevu alıp gitmemiz için
Ama ilk zamanlar evliyken bı çok sorunum vardı ama çocuk çok istiyodum yıprattımda kendimi çok kaybetmeden ama inan alışıyorsun ben alıştım bunca zaman diğer sorunlarla baş etmeye çalıştık çocuğa sıra gelemedi bı turlu ama benm de psikolojik olarak yıpranmıştim şu anda da oyleyim aslında ama artık kabullenme sürecindeyim sanırım
Kabullenme değilde tedavids olumlu da olsa olumsuz da olsa hazırlamaya çalışıyorm kendimi
Telafisi olmayan rahatlatici bı sözü olmayan bı durum bu
Etraftan hep duydum bu sözleri çocuk ne zmaan tedavi ne zaman diye ama dediğim gibi olmayınca olmuyor alışman lazım bu duruma etraftaki nerdeyse herkesin var
Bakınca ama bizde yok
Bizimde imtihanimiz bu yönde
Çocuk için yanıp tutusuyordum hala da öyleyim ama dizginledim kendimi artık sanırım içimemi atıyorum ona sıramı gelmiyor yas tutmaya bilemiyorum
Ama tedavi sonucunda olsa da olmasa da mutlu olmayi başarmak lazım güçlü olmak lazım
İllaki kaygı üzüntü yaşanacak biliyorum
Ama nelere göğüs gerdik gerdim yine de başarırım
Şu ana kadar olmadı eksik oldu doğru ama
Hayat devam etti ediyorda etrafta sevenlerim çok evlat gibi gördüklerim
Onlarla yetinmeyi de bilmek lazım
Ben böyle savaşıyorum bu sorunla içimizi kimse bilmez ama o yürek yangiini orda kor halinde bı tek biz biliriz
Ama tarifi yoktur anlaticak
Gülüyoruz oynuyorz eğleniyoruz bı şekilde hayat sürüklüyor bizi inan bana yipraktikca kendini olan sana oluyir bize oluyor güzel yanı varmı diye dusun dicem saçma gelcek ama var kardeşim su da var brnm basim kalabalık eşimin ailesuyle yaşıyoruz türlü sorunlarla uğraşıyoruz sirf aile de sorun değil hani tek yaşadığımda da böyleydim bı şekilde zaman geciyordu kendime etraf elalem hep duydum gülerek cevaoladim hep sorulari uzulmuyomus gibi sorsan simdyr dek ben istemiyorum diye bilir herkes inanki ama dediğim gibi içimizi bilmezler yara gösterme kendinidd üzme hakkimizda hayirlsi canm zor yenisinz daha evet ama bunları yasayıp asicaksin
Benm 9 sene hiç çocuk tedavisi olmadı diğer sağlık sorunları vardı ama. İçim içimi hala yiyor ben 32 eşim 39 yasinda geç kaldık bile diyorum ama Allah büyük hsyirlis bu zamanmış diyorum hala umut var yani kardeşim Allah'a sigin ve kendini asla uzme

İnşallah

Umut olmaz mu hiç. İnanın sizin içinde çok mutlu oldum.

Bende 2 senelik evliyim benimde olmuyor ama esimle biz çabalarız imkanlarımızı deneriz olmazsa Rabbim vermiyo deriz yaşarız diyoruz benimde bi sıkıntım yok kist var doktor problem degil o demisti esim gitti ürolojiye kontrole varikisel dedi doktor ameliyat olcak yine de Rabbim bilir herseyi bu seferde olmazsa tüp bebek denicez esiniz gittimi hastaneye sorun sizde degildir esinuzdeyse bosuna yipratma kendini her ay bende her adet gecikmemde negatif gorunce bunalima giriyodum cevrehe cok bakma kendin esinle mutlu olun Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşaAllah

Sizi anlıyorum umarım bu duyguyu tadarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…