- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi muallme hatun
-
Doktor ikinizde de sorun yok dediyse siz niye eksiklik hissediyorsunuz? Belki de o sizi hamile bırakamıyordur.Eşime karşı eksiklik hissediyorum.
Burda kimse sana acıyarak bakamaz bakmamalı çünkü ben de aynıyım seninle 2,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıl 7 aydır deniyorum eşim bakındı sıkıntı yok ben bakındım sıkıntı yok aşılama oldum tutmadı hatta aralıkda 5 yumurtam vardı gelişen doktor sakın ilişkiye girme düşük olur 4 üz olur de ben bütün riskleri kabullenip doktora dinlemedim en azından düşük olsa da bi kere hamilelik duygusunu tatmak istedimHayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
bence onları kullanınca hiç olmuyorFolik asit omega 3 falan kullanın bence. Onlar etkiliyor diye duydum
Öyle mi, ben denemedim ama bır arkadasım altı ay falan kullandı ustune hamile kaldı yaşı da 38dibence onları kullanınca hiç olmuyor
şöyle ki o hapları içerken olaya çok adapte olmuş oluyorsunuz "ben bunları içiyorum ve hamile kalcam" gibi bir düşünce oluyor ,beklenti artıyor ve bu da ister istemez stresi tetikliyor...Öyle mi, ben denemedim ama bır arkadasım altı ay falan kullandı ustune hamile kaldı yaşı da 38di
Evet yapıldıGerekli bütün tetkikler yapıldı mı peki? Eşinizin sperm sayısına bakildi mi mesela? Ya da detaylı rahim filmi vs vs. Çok fazla tetkik var isimlerini bilmediğim. Bazen sadece bir vajinal USG ile bakıp sikinti yok diyolar.
Hayır travmam olmadı. Galiba çok takıyorumKafaya takmak cidden çok etkiliyor.
Siz taktıkça vücut resmen reddediyor hamile kalmayı.
Hamile kalmakla ilgili bir travmanız oldu mu geçmişte?
İnşallah size de nasip olur tez vakitte. Boş verin. Takmayalım çevremizi. Sadece soru sormaları bile yopratıyor ama duymamaya çalışalım. Üzülmeyin sizdeBurda kimse sana acıyarak bakamaz bakmamalı çünkü ben de aynıyım seninle 2,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıl 7 aydır deniyorum eşim bakındı sıkıntı yok ben bakındım sıkıntı yok aşılama oldum tutmadı hatta aralıkda 5 yumurtam vardı gelişen doktor sakın ilişkiye girme düşük olur 4 üz olur de ben bütün riskleri kabullenip doktora dinlemedim en azından düşük olsa da bi kere hamilelik duygusunu tatmak istedimve ilişki oldu göğüs ağrısı kaşık ağrısı akıntı vs oldu 2 gün geciktim dedim inşallah tutmuştu 3.gün test yaptım kocaman bi negatif akşam üstü de hasta oldum o kadar çok üzüldüm ağladım çok yoruldum yıprandım pozitif düşünmekten bu ay doktor değiştircem bakalım benim çevremde soruyo en basitinden 31 Aralık da görümcemlere gittik onlar bi iki sordu görümcemin kaynanasının kızı da hamile o sorular gelince direk ona yönelip ona soru soruyorum artık duymak istemiyorum sonra eniştenin kuzeni geldi onun ne haddineyse sizin çocuk nerde düşünmüyor musunuz diyo çocuk olsa yanımda olurdu zaten gerizekalı hiç sevmem o kızı zaten bi şeyler soruyor ama ben duymazlıktan gelip bakmıyorum bile eşim cevaplıyor ben öyle yapınca en sonunda bi süre mutfağa kaçtım bunaldım da eşime de keşke gelmeseydik dedim benim tavrımı fark etti bi süre sonra da doru sormayı bıraktı şükür seni çok çok iyi anlıyorum o yüzden
Aynen öyle artık duymuyorum sorana da sessiz kalmıyorum sessiz kaldıkça üşüyünce geliyorlarİnşallah size de nasip olur tez vakitte. Boş verin. Takmayalım çevremizi. Sadece soru sormaları bile yopratıyor ama duymamaya çalışalım. Üzülmeyin sizde
Bu görüşe kesinlikle katılıyorum ben 2 yıl boyunca hiçbirşeyin yok senin diyerek sebepsiz infertilite ile ovulasyon testlerinin 50 çeşidini denedim aşılama yumurta takibi ile zaman kaybettim oysaki bu konuda kan değerleri bile inanılmaz rol oynuyor son sürecimde d vit bakıldı ve yerlerde olduğu görülüyor. Kişisel kanaatim sebepsiz infertilite sebebi konamamış demek aslında, eğer 1 yıl boyunca olmuyorsa tedavi seçeneğini mutlaka düşünmek gerekiyor, çünkü modern dünya yediklerimizin içerisindeki plastik oranı kesinlikle üremeyi etkiliyor. Siz benim gibi 2 sene kaybetmeyin doktor deneyin. Deneyip olmayan ve sebepsiz infertilite teşhisi konan tüm arkadaşlarım tüp bebekle bebeklerine kavuştular ben de bu süreç için hazırlık aşamasındayım.Tek bir doktor ile kalmayin arastirin
Darısı benim ve çok isteyenlerin başınaBu görüşe kesinlikle katılıyorum ben 2 yıl boyunca hiçbirşeyin yok senin diyerek sebepsiz infertilite ile ovulasyon testlerinin 50 çeşidini denedim aşılama yumurta takibi ile zaman kaybettim oysaki bu konuda kan değerleri bile inanılmaz rol oynuyor son sürecimde d vit bakıldı ve yerlerde olduğu görülüyor. Kişisel kanaatim sebepsiz infertilite sebebi konamamış demek aslında, eğer 1 yıl boyunca olmuyorsa tedavi seçeneğini mutlaka düşünmek gerekiyor, çünkü modern dünya yediklerimizin içerisindeki plastik oranı kesinlikle üremeyi etkiliyor. Siz benim gibi 2 sene kaybetmeyin doktor deneyin. Deneyip olmayan ve sebepsiz infertilite teşhisi konan tüm arkadaşlarım tüp bebekle bebeklerine kavuştular ben de bu süreç için hazırlık aşamasındayım.
Siz aynı benim gibisiniz. Bizde 3 yıl hiçbir doktora gitmedik. Sorunumuz nedir kimsedir onu bile bilmiyorduk. Çevredeki baskılar yüzünden artık psikolojik olarak çok kötü hissetmeye başladım. Direkt Antalya tüp Bebek merkezine gittik...İnşallah sizin de tez vakitte olur biraz daha deneyip daha sonra olmazsa aşılama ve tüp bebek düşünecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?