Anne olamamak...

Sebebsiz infertilite ve pco tüpte en şanslı grup
Bence kendinizi hiç üzmeyin direk tüp bebeğe yönelin emin olun pişman olmazsınız
3 yıl da deniyormuşssunuz boşuna beklemek gereksiz bence
Ondan öncesi yumurta takibi yumurta geliştirici ilaçlar veya aşılama da deneyebilirsiniz
Kendinize iyi Bi Dr bulduğunuz taktirde sizi mutlaka yönlendirir
Çaresi var ha nolur yardımcı üreme teknikleriyle kavuşmuş olursunuz
Yeter ki çözümü olan şey olsun

Sağlık açısından sorun yoksa kafaları boşaltmak lazım.
Tatile çıkma imkanınız yok mu?
Stresli olunca hiç olmuyor kendimden biliyorum.
Taa ki ne zaman saldın o zaman pozitifi görüyorsun.

Eşinden başkasının da dediklerini asla takma.

Aaamin inşallah isteyen herkese nasip olur. Gerçekten zor.O hasreti siz daha çok anlarsınız. İnşallah tez vakitte kucağınız dolar

Bir sıkıntı yok ikimizde de
Sebepsiz interfilite diyorlar genelde ama onun da sebepleri oluyor.
Benim mesela 3,5 snee sürdü hamile kalmam.Tek tüpün tıkalı dendi hep.Ama asıl sorun tüpümde sıvı olmasıymıs.
Kapalı operasyonla sıvı cekildi hamile kaldım 5 ay sonra.
3 senedir denediniz olmuyorsa altında mutlaka etken bi sebep vardır.
He 1 yıldır flan deniyorsanız zaten anca olur.

Eksiklik hissinin sebebini bilmiyorum.Bı sıkıntıdan muzdarip olan bir ben değilim. Bunu da biliyorum. Çocugun eksikliğini hissedince anne olamayacakmışım hissinden dolayı galiba

Vakit kaybetmeyin düzgün bir doktor bulup yardımcı yöntemlerle hamile kalmaya çalışın.

Benimde hiç sebep yokken 3,5 yıl çocuğum olmadı sonra arkadaşım bi macun önerdi bal polen arı sütü karışımı ama organik iyi bi aktarda yapıtr bir kilo bala 100 gr polen 100 gr arı sütü birde keçiboynuzu özü sende eşinde içsin 1,5 ay sonra hamile kaldım kızım şimdi allah bağışlasın 2,5 yaşında mutlaka dene belkide budur çaresi ama güvendiğin bi aktarda yaptır karışımı hileli yerlerde değil internettende sakın alma ben 150 tl ye mal etmiştim internette 500 tl diyorlardı

ayrıca bu karışıma sakın metal kaşık vurma tahta kaşık olsun güneş görmeyen yerde mesela mutfak dolabında sakla

Lütfen kendinize hayatı zindan etmeyin olacak. Olumlu düşünün dua edin meditasyon yapın. Lütfen. Size soranlara eşim istemiyor şuan diyin. Sizi yipratmalarina izin vermeyin. Olacak ve bu uzuldugunuz günlere üzüleceksiniz.. herkes yani çoğu insan geçti bu yollardan emin olun

Seni o kadar iyi amlıyorum ki
Nisan ayında 3.senemiz olacak.
Ve aynı durumdayız
İnan bana sana ağlayarak yazıyorum
Bende senim gibi çaresizim. Napıcam bilmiyorum
Eğer doktora gidip belirli bir sebep bulunmadiysa, stresi bir kenara bırakın çevrem hep tam vazgeçtiğim anda mucize yaşadım diyenlerle dolu. Önce doktor sonra dua ve rahatlama rabbim kucaginizi sağlıklı evlatlarla doldursun ve tüm isteyenlerin.

Yok doktora gittik bir sıkıntının olmadığı söylendi
Gerekli bütün tetkikler yapıldı mı peki? Eşinizin sperm sayısına bakildi mi mesela? Ya da detaylı rahim filmi vs vs. Çok fazla tetkik var isimlerini bilmediğim. Bazen sadece bir vajinal USG ile bakıp sikinti yok diyolar.

Kafaya takmak cidden çok etkiliyor.
Siz taktıkça vücut resmen reddediyor hamile kalmayı.
Hamile kalmakla ilgili bir travmanız oldu mu geçmişte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…