- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi muallme hatun
-
Aaamin inşallah isteyen herkese nasip olur. Gerçekten zor.O hasreti siz daha çok anlarsınız. İnşallah tez vakitte kucağınız dolarM muallme hatun yalnız değilsiniz,o kadar çok varki bebek hasretiyle yanıp tutuşan.
Benimde 10 yıldır olmuyor, artık hayal bile kurmuyorum imkansızmış gibi geliyor.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Cok zorrr
AminnnAaamin inşallah isteyen herkese nasip olur. Gerçekten zor.O hasreti siz daha çok anlarsınız. İnşallah tez vakitte kucağınız dolar
Eksiklik hissinin sebebini bilmiyorum.Bı sıkıntıdan muzdarip olan bir ben değilim. Bunu da biliyorum. Çocugun eksikliğini hissedince anne olamayacakmışım hissinden dolayı galibaİkinizde de bir sorun yoksa eksik hissetmeniz neden ki?
Aşılama denediniz mi?
Sebepsiz interfilite diyorlar genelde ama onun da sebepleri oluyor.Bir sıkıntı yok ikimizde de
Eksiklik hissinin sebebini bilmiyorum.Bı sıkıntıdan muzdarip olan bir ben değilim. Bunu da biliyorum. Çocugun eksikliğini hissedince anne olamayacakmışım hissinden dolayı galiba
Benimde hiç sebep yokken 3,5 yıl çocuğum olmadı sonra arkadaşım bi macun önerdi bal polen arı sütü karışımı ama organik iyi bi aktarda yapıtr bir kilo bala 100 gr polen 100 gr arı sütü birde keçiboynuzu özü sende eşinde içsin 1,5 ay sonra hamile kaldım kızım şimdi allah bağışlasın 2,5 yaşında mutlaka dene belkide budur çaresi ama güvendiğin bi aktarda yaptır karışımı hileli yerlerde değil internettende sakın alma ben 150 tl ye mal etmiştim internette 500 tl diyorlardıHayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
ayrıca bu karışıma sakın metal kaşık vurma tahta kaşık olsun güneş görmeyen yerde mesela mutfak dolabında saklaBenimde hiç sebep yokken 3,5 yıl çocuğum olmadı sonra arkadaşım bi macun önerdi bal polen arı sütü karışımı ama organik iyi bi aktarda yapıtr bir kilo bala 100 gr polen 100 gr arı sütü birde keçiboynuzu özü sende eşinde içsin 1,5 ay sonra hamile kaldım kızım şimdi allah bağışlasın 2,5 yaşında mutlaka dene belkide budur çaresi ama güvendiğin bi aktarda yaptır karışımı hileli yerlerde değil internettende sakın alma ben 150 tl ye mal etmiştim internette 500 tl diyorlardı
Öyle de yaptım yine de nafile olmadıgercekten dusunmeyin baska seylere odaklanin kafada bitince oluyor。 rabbim verecegi zamani bilir aglamayin nolur
Eğer doktora gidip belirli bir sebep bulunmadiysa, stresi bir kenara bırakın çevrem hep tam vazgeçtiğim anda mucize yaşadım diyenlerle dolu. Önce doktor sonra dua ve rahatlama rabbim kucaginizi sağlıklı evlatlarla doldursun ve tüm isteyenlerin.Seni o kadar iyi amlıyorum ki
Nisan ayında 3.senemiz olacak.
Ve aynı durumdayız
İnan bana sana ağlayarak yazıyorum
Bende senim gibi çaresizim. Napıcam bilmiyorum
1.5 yıl oluyor deneyeli.28 oluyorum bu senene kadardır deniyorsunuz
birde kafaya taktıkça olmuyor
yaşınız kaç?
ya 28 ne ki genceciksin.1.5 yıl oluyor deneyeli.28 oluyorum bu sene
Haklısınız daha çok sene bekleyenleri duyunca birazda nankörlük ediyormuşum gibi geldi. Onlar için üzüldüm kendi üzüntüm geçti biraz.ya 28 ne ki genceciksin.
Gerekli bütün tetkikler yapıldı mı peki? Eşinizin sperm sayısına bakildi mi mesela? Ya da detaylı rahim filmi vs vs. Çok fazla tetkik var isimlerini bilmediğim. Bazen sadece bir vajinal USG ile bakıp sikinti yok diyolar.Yok doktora gittik bir sıkıntının olmadığı söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?