Kızlar merhabalar...
Koşturmacadan giremedim topiğe, sizlerden de giren olmamış.
İnşallah herkes iyidir.
Bahar güzelliğiyle birlikte herkese umutlu, mutlu, pozitif haberli günler diliyorum....
merhaba cnm valla bızım sınav sonuçları iptal edildi sinir olduk neyseki çok düşüş olmadıı onla uğraştık..
eşimin drunu değiştirdik yeni dr yeni bi ila.ç verdi ve sabredeceksınız grade 3tü eşımın varıkoselı..en cok bu gurupda fayda sağlanıo amelıyatla ama uzun zamana yayılıo sabredeceksınız dedi aşılamayla uğraşmayın dedi valla bakıcaz bizde ağustosa kadar spermiyogramda bi değişiklik olursa beklıcez aynıysa tüp bebek direk:))
şekerler sizden nbr napıosunuz mavicim kaynamıo yzadıklarında ben topiği göremedım ılk sayfalarda zaten cokda giremedım canımız sıkıldı sınava öylee canım ınsallah ıyı haberlerınızı beklıorumm öptumm hepınızı...
herkeslere merabalar...nerelerdesiniz arkadaşlar....umutbizimolsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah doğal bir sürpriz olur sana bebeğin...medicine nasılsın yoğunsun galiba....ben merkez karmaşası yaşıyorum kesin umut diyodum ama hiç beklemediğim bi şekilde bir tanıdık vasıtasıyla memoriale öngörüşmeye gidiyom cuma günü...eğer kafama yatmazsa ve fiyat muhtemelen pahalı geleceği için önümüzdeki haftada umuta öngörüşmeye gitcem...inşallah hayırlı olana yönlendirir rabbim bizi...boshayallersmile
hayırlısı canım.
hangisinde kendini rahat, tüm sorularına yanıt bulmuş gibi hissediyosan o olsun.
hakkınızda hayırlısı.
ya birileri başlasın artık tedaviye de haymatlos gibi aşama aşama merakl a güzel haberleri alalım :)
saol canımm ana aşılamadanda vazgeçtikk drumuz bi ilaç verdi eşimee normal yolla olabılır dedı 3 ay onları kullanıcaz bakalım hayırlısı canımm senın hakkındada rabbım ıyı ınsanlarla karsılaştırsın senıde cnmherkeslere merabalar...nerelerdesiniz arkadaşlar....umutbizimolsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah doğal bir sürpriz olur sana bebeğin...medicine nasılsın yoğunsun galiba....ben merkez karmaşası yaşıyorum kesin umut diyodum ama hiç beklemediğim bi şekilde bir tanıdık vasıtasıyla memoriale öngörüşmeye gidiyom cuma günü...eğer kafama yatmazsa ve fiyat muhtemelen pahalı geleceği için önümüzdeki haftada umuta öngörüşmeye gitcem...inşallah hayırlı olana yönlendirir rabbim bizi...boshayallersmile
hayırlısı olsunn cnm cabucak gelır gecer sen ozamana kadar ıcını ferah tutselam kızlar nasılsınız benım tedavım agustosda baslayacak heralde daha cok varmıs gıbı gelıyo bana buyuk ıhtımal tup bebek yapar dıye dusunuyorum cunkı 4 asılama yaptısdım
ben başladım tatlımkaydirigubbakcemile2
maya tüp bebek merkezinde uzun protokolle olacak tedavim.dün ilk muayenemi oldum.elevit ve coraspirinime başladım bile:hulya:
21. günde lucrinimi yapmaya başlayacağım.sonrasında da asıl tedavi başlayacak işte.inşallah bende buradan sizlere güzel haberler verebilirim.
Hatta mayanın misafirhanesinde kalacağım ve adsl bağlantıları varmış.bilgisayarımı da götüreceğim oraya.artık gün gün herşeyi paylaşırım sizlerleboshayallersmile
sizler de dualarınızdan eksik etmeyince beni tamamdır işte:lepi: ortalama 10 ay sonra alırım artık bebişimi kucağıma:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
inşallah iyi bi yeri kazanırsınız canım.
tek sperm bile olsa tüp bebek şansınız kadın kaynaklı problemlere göre daha iyi bence. inşallah ilk denemenizde olacağına inanıyorum.
selam kızlar nasılsınız benım tedavım agustosda baslayacak heralde daha cok varmıs gıbı gelıyo bana buyuk ıhtımal tup bebek yapar dıye dusunuyorum cunkı 4 asılama yaptısdım
ben başladım tatlımkaydirigubbakcemile2
maya tüp bebek merkezinde uzun protokolle olacak tedavim.dün ilk muayenemi oldum.elevit ve coraspirinime başladım bile:hulya:
21. günde lucrinimi yapmaya başlayacağım.sonrasında da asıl tedavi başlayacak işte.inşallah bende buradan sizlere güzel haberler verebilirim.
Hatta mayanın misafirhanesinde kalacağım ve adsl bağlantıları varmış.bilgisayarımı da götüreceğim oraya.artık gün gün herşeyi paylaşırım sizlerleboshayallersmile
sizler de dualarınızdan eksik etmeyince beni tamamdır işte:lepi: ortalama 10 ay sonra alırım artık bebişimi kucağıma:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
çoooooooooooooook sevindim canım. şimdi kaçıncı günündesin. böyle pozitif pozitif olacak inşallah bu sefer
hayırlıı olsunn tedavın canımm insallah bebısınıı alırsın kucağına..
sayılı zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın ağustosa gelmişiz bir bakmışsın bebeğini kucağına almışsın tatlım.inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:selam kızlar nasılsınız benım tedavım agustosda baslayacak heralde daha cok varmıs gıbı gelıyo bana buyuk ıhtımal tup bebek yapar dıye dusunuyorum cunkı 4 asılama yaptısdım
merhaba mavicimopuyorumnanaktanben geldim memorialdena.s....ilk izlenim iyi galiba...müstecep beyle görüştük bizi güzelce dinledi anladı sorularımı yanıtladı...daha önce geçirdiğim ameliyatlardan dolayı rahimde yapışıklık vs.olabilir dedi adetin 21. günü rahime bir sıvı vererek buna bakacağını sorun varsa histereskopi yapacağını söyledi...bana endometrual injury önerdi..uzun protokol yapacak öncekiler kısa old. için...farklı ilaçlar kullanılcak...gonal f değil yanii...endometriumun geç kalınlaştığını birde sağ yumurtalığımın yarısını önceki ameliyatlarımda alınmış olduğunu öğrendim.az bişey aldıklarını söylemişlerdi:1shok:..allahtan sol iyi durumda...benden böyle kızlar..ama hala karar veremedim...napıcamı bilemiyoooom...çokmu pahalı olur ki acaba....umutlada görüşsemmi ne dersiniz arkadaşlar....:uhm:
inşallah canım benim.inşallah bu topikten hepimiz kucağımızda bebişlerimizle ayrılacağız.(tabiki hepberaber bebişlerimizin bu ayki halleri topiğineboshayallersmile)
dediğim gibi şimdilik sadece elevitle coraspirin yutuyorum.ayın25 inde tetradoxlara başlayacağım.haziranın 5 inde de lucrinedelikafadulden
işte ancak haziran sonunda olur herhalde transferim canım
sen ne yapmayı düşünüyorsun bu aralar canım???
yeni bir tedavi planı var mı yakında???
Arkadaslar sizin acinizi sizin kadar anliyamiyorum ama Rabbim isteyen herkeze eliayagi düzgün saglikli ve hayirli evlatlar versin bunu tüm ictenlikle diliyorum size Allah kimseyi evladiya ve evlatsizlikla sinamasin ama sakin isyan etmeyin biliyorum söylmes kolay ama inancinizi hic yitirmeyin alla büyük kime ne zaman ne vercegini hepimizden iyi biliyor vakti geldiginde yavrulariniz kollarinizda olcak cevremde cok arkadasim vrdi cocuklari olmayan biri 9 sene sonra 3iz annesi oldu digeri 7 sene sonra anne oldu biri 4 sene sonra hmil kaldi rabbim izin verirse eylülde anne olcak güze allahim sizede nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?