Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

ayy canımm hadii hayırlısı rahat ol tevekkul et stres yokk bebişin senle olur ınsallah dualrımız senınlee
yok canım maalesef asistanlıktan kurtulmak için yıl sonunu beklemeye mahkumum.
bitmeden denemek aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum.
daha çok var gibi ama inşallah sayılı günler geçecek.
inşallahh gerek bile kalmaz bı kez kalmıssın bidaha neden olmasın cnm tum kalbımızle dualarımız senınlee..

cok saol canım guzel dualrın için inşallahh ama ben boyle 9 yıl 7 yıl görunce dahada korkuo gözüm :))))))

medicine'cığım nasılsın?

Nasıl gidiyor hayat memat? Gündüz pek göremiyorum sizi, akşam da kocacım tez yazıyor makine onda kalıyor(

canım maşallah. daha dün gibi.. 12. haftaya da girmişsin ne güzel. yoktur inşallah bi sıkıntı. ben de tezle cebelleşiyom. gündüz yoğunluktan giremiyom. akşam da uğraş oluyo mutlaka. topiğin hızı eskisi gibi değil di mi?
senin gibi bi kaç hamiş daha eklense de gözümüz gönlümüz açılıp şenlik gelse umut gelse topiğe çok süper olur. tarama testlerin de yaklaşmış. iştah falan nasıl geçtin mi yoksa 100ü :))

slm arkadaslar.2 yıllık evliyim.ve şubat ayında öğrendik ki normal yollardan çocuk sahibi olmamız çok çok zormuş.eşim için ilaç tedavileri uygulandı bugüne kadar bekledik ama sonuç aynı.artık bu birkaç hafta içinde bir tüp bebek merkeziyle ön görüşmeye gideceğiz.
bu topici görünce ve okuyunca insan daha iyi anlıyor anne olmak isteyenlerin duygularını.
o kadar zor ki... ayrıca bu durumu anne babalarımız dısında kimse bilmiyor.kimseyle konusamıyorum yani.söylemekte istemiyoruz aslında kesin durum belli olana kadar.
en kötüsü de hamile birisini görünce kötü oluyorum,çok kızıyorum kendime ama sanki onlardan nefret ediyorum.(böyle düşünmek istemiyorum ama bazen oluyor)
cevremden sürekli aynı soruyu duymaktan da sıkıldım artık 'bebek yokmu daha,düşünmüyormusun' eşime diyorum ki biz onu düşünüyoruz ama o bizi düşünmüyor sanırım:)ama ben inanıyorum inş bi gün oda bizi düşünecek ve kucağimızda olcak.
allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
ilk zamanlar sizlerde böyle şeyler hissetiniz mi?nasıl başettiniz?

evet yalnız değilsin. hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyoruz. pek başedilmiyo aslında ama insan alışıyo galiba. anlık gelgitler patlamalar yaşanıyo sonunda Allaha sığınılıp herşeyin ondan geldiğini bilmek biraz rahatlatıyo. bu döngüyü yüzlerce kez yaşamışımdır belki. böyle böyle zaman geçiyo e bebeğimize her geçen gün biraz daha yaklaştığımızı düşünüp ferahlamaya çalışıyorum. rabbim senin de yardımcın olsun.

mrb arkadaşar sizin bu yazdıklarınızın aynını bende binlerce kez düşündüm her adetimin geçiktiğinde hemen kan tahlili yaptırdım ama hiç gebe kalamadım.hep merak ediyorum nasıl bir duygudur bir gün benimde kan tahlilim yükseldiğini görürmüyüm göremezsem gözlerim hep açık gider...:Saruboceq:

Selam kızlar .. Topik çok sakinnn geçmişe baktım da sanırım işler çoğalmışki girememişsiniz. Ben tedavimin son aşamalarına geldim. Allah nasip ederse 2-3 gün sonra yumoşlarım toplanacak ve sonra da yumurtaların gelişimine bağlı inşallah transfer olacak. Benim için dua edin ilk tedavim inşallah son olur . Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin. AMıN.

canım benim çok sevindim. yumurtaların kaliteli olurda kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah. topik yavaşladı ama aklımızdan bebiş hiç çıkmıyo. tedaviye bi türlü başlayamadığımız için pek paylaşım olmuyo galiba :)
transferden itibaren her detayı yaz mutlaka da 12 den geri sayıma başlayalım. çok öptüm çooooooooooooooook hayırlı olsun.

doğruu söyluosun bi gelişme olmayınca yazacak bişeyde olmuo..bende tüp bebek merkezi arastırıorum ama memlekettede şimdi omu gördü bumu gördü diye gerılırım gıbı gelıo yaa kıslar şimdi ben agustosta yaptırıcam ama temmuzda gitmem gerekıo demı 21.gun fılan lucrin baslama ıhtımalıne karsı..

çok tanıdık tatlım yazdıkların benimde silik 2.çizgi çıkıo sonra bı kac gune hasta oluorum:))))bende dudunuorum acaba bhcgde boyle yuksek rakamlar gormek nasıl bişeydır bende yaptırdım 0 görmustumde:))))))

çoook çook hayırlıı olsunn rabbım ol der umarım canımm uzun protokolmu senınkı hadi ıkı hafta sonra iyi haberlerını beklıoruz allaha emanet ol tatlımm

arkadaşlar anne olamadıkça strese giriliyor. 7 yıl bekledim anne olabilmek için. baktık olmuyo bi köpek aldık. çok oyaladı beni. çok hareketliydi tatlı köpişim. zaman bu şekilde geçerken tamamen tesadüf eseri bir bebek çıktı karşımıza. evlat edinebileceğimiz bir bebekti. hemde 7 günlüktü. fakat 1 ay beklememiz gerekti. bendeki sevinci görmeliydiniz. anne olacaktım en sonunda. onu karnımda büyütmemiştim ama kalbimde büyütecektim.. derken birkaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. havalara uçtuk ailecek. ben hamile olduğum için o küçük bebeği arkadaşlarımız evlat edindi... o çok mutlu.. ben zaten mutlu...
yani arkadaşlar meşgul olacak birşeyler bulursanız inanın daha iyi olur. bu tecrübemi paylaşmak istedim. herkese allah bi yavrucuk nasip etsin inşallah...

teşekkürler paylaştığın için ne güzel bi hikayee..aslında çok uzatmadan çaresine bakmak gerekıo cunku ınsana hiç olmayacak gibi gelıo bi sure sonra..yanii eğer maadi olarak bı sıkıntı yoksa hemen varsa umut aşılama yoksa dırek tüp bebekle kavusulmalı yoksa artık dıosunkı ben hiç hamıle kalamam bendekı yumurtyala eşimdekı sperm karsılasıp dollenemez ,döllense yerleşemez,yerleşse de mutlaka bı sorun çıkar gibi öğrenilmiş çaresizliğe düşüosunuz ben pek beklemekten yana değilim bizde bekleyın dıo dr ama bekledıkce strese gırılıo dediğin gibi...teşekkürler bu güzel paylaşım içinn..

evet canım insan hep olmayana bakıyo. şu anda sanki hiç hamile kalmamışım gibi. elim karnıma gidiyo bi zamanlar nasıl da büyüktü diye. resimlerim olmasa hayal gibi. o yüzden rabbim hayırlısını versin. sağlıklı bi şekilde doğum yapacağın bebeğine hamile olursun inşallah.

canım çok sevindim. doğum yaptın mı? hala hamile misin? kaçıncı haftadasın? nasıl sevindim bilemezsin. bu tür haberler çok sevindiriyo bizleri..

Çok teşekkür ederim medicinecimm. İnşallah sen de en kısa zamanda tedaviye başlarsın cnm. Ya da başlamadan hamile kalırsın Allahın izniyle.:CüvCüv:
Şu an yumoşlarım toplandı evdeyim. Perşembe günü transfer günü var. İnşallah hayırlısıyla transferim gerçekleşir. Transferden sonra günleri sayacağız inşallah. Son 15 günn şimdilikkk . Çok öpüyorum dualarım sizinleee.opuyorumnanaktan

Merhaba canım, inşallah hayırlısıyla tez de bitecek asistanlık da:)))

2'li tarama testini yaptırdık, çok iyi çıktı, <10000/1 şeklinde. Yaşım ve kilom düşünülünce <500/1 olması gerekirken böyle çıkmış. Doktor 3'lü bile yapmayacağım dedi. Belki arada bir kez daha bebeğimi görmek için ultrasona başka bir yere gider üçlüyü de yaptırıveririm:))) Kilom gayet stabil gitti. Dikkat ettiğim için olsa gerek. 1,5 kg aldım ki çarşambaya 13. hafta bitiyor. Glucophage'ı bıraktıktan sonra hafif bulantılarım oldu ama sonunu yakaladım sanıyorum. İlk trimester sıkıntılarını galiba glucophage bana yaşatmadı:))

bu arada doktor emin olamadı, poposunu rahmin kuytusuna sokmuş bizimki ama sanıyorum erkek dedi, galiba oğlumuz olacak:)))

merhabalar arkadaşlar...ecemnur tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu haberi burdan yazarsın bize...medicine bi gelişme olsa yazıcam ama daha yerimde sayıyorum memorialden sonra umuta da gitmedim....kararda vermedim....galiba memorial olcak...haziranda başlıycam uzun protokolle değişen bişey olmazsa....
herzaman seninle büyük ihtimal memorial müstecep bey olcak canım daha başlamadım...başlamayada cesaretim yok aslında ama başka çarem de yok..
haymatlos senin yavrunada maşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin rabbim...darısı başımıza...

7 yillik evliyim 5 yildir ugra$iyoruz ve artik tedavileri biraktim çünkü sagligimdan oldum! Artik eskisi kadar üzülmüyorum önceleri böyle dü$ünüyormuydum hayir ama üzülmekle hep kendime ettim bu saatten sonra olsada olmasada olur hayati ne kendime ne de e$ime zindan ederim...napalim çocuk için evlenmedik ya mafoldumben her$eyin hayirlisi olsun saglikli huzurlu ve mutlu olalim yeter....

Annelik hayallerimi anne olmak isteyen tüm anne adaylarina birakiyorum :gitme:
aldigim bebek kiyafetlerini hep saklicam....

zümracım herkes aynı duyguları yaşıyo.
bizde şöyle düşündük.
anne baba olmayı isteyen bir çok aile olduğu gibi ailesi olmasını bekleyen de birçok çocuk var.
bizde başvurduk. zaten 3-4 yılda anca sıra geliyomuş. o zamana kadar olmazsa bari keşke önce başvursaydık demeyiz diye düşündük.
bence herkes bunu düşünmeli.
amaç hayırlı bir evlat yetiştirmekse o şekilde de yapabiliriz diye düşünüyorum.
benim gibi düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…