ayy canımm hadii hayırlısı rahat ol tevekkul et stres yokk bebişin senle olur ınsallah dualrımız senınleeSelam şekerler nasılsınız? Bir ay aradan sonra kistim doğum kontrol hapı ile gitmiş ama çok az birşey kalmış. Onu da aspire ettiler. Hayırlısıyla bu ay başladım. Gonalf iğneleriimi vuruluyorum. Büyük ihtimalle Cuma günü yumurtalarım toplanacak. (Allah nasip ederse) Çok heyecanlıyımm.
Firtsnimbus sende başlamışsın sanırım tedavine. Hayırlı olsun canım senin de. Ben de Anatolia da başladım. Benim de uzun prtotkol olmuştu. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin. AMİN.
inşallahh gerek bile kalmaz bı kez kalmıssın bidaha neden olmasın cnm tum kalbımızle dualarımız senınlee..yok canım maalesef asistanlıktan kurtulmak için yıl sonunu beklemeye mahkumum.
bitmeden denemek aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum.
daha çok var gibi ama inşallah sayılı günler geçecek.
Arkadaslar sizin acinizi sizin kadar anliyamiyorum ama Rabbim isteyen herkeze eliayagi düzgün saglikli ve hayirli evlatlar versin bunu tüm ictenlikle diliyorum size Allah kimseyi evladiya ve evlatsizlikla sinamasin ama sakin isyan etmeyin biliyorum söylmes kolay ama inancinizi hic yitirmeyin alla büyük kime ne zaman ne vercegini hepimizden iyi biliyor vakti geldiginde yavrulariniz kollarinizda olcak cevremde cok arkadasim vrdi cocuklari olmayan biri 9 sene sonra 3iz annesi oldu digeri 7 sene sonra anne oldu biri 4 sene sonra hmil kaldi rabbim izin verirse eylülde anne olcak güze allahim sizede nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
medicine'cığım nasılsın?
Nasıl gidiyor hayat memat? Gündüz pek göremiyorum sizi, akşam da kocacım tez yazıyor makine onda kalıyor(
slm arkadaslar.2 yıllık evliyim.ve şubat ayında öğrendik ki normal yollardan çocuk sahibi olmamız çok çok zormuş.eşim için ilaç tedavileri uygulandı bugüne kadar bekledik ama sonuç aynı.artık bu birkaç hafta içinde bir tüp bebek merkeziyle ön görüşmeye gideceğiz.
bu topici görünce ve okuyunca insan daha iyi anlıyor anne olmak isteyenlerin duygularını.
o kadar zor ki... ayrıca bu durumu anne babalarımız dısında kimse bilmiyor.kimseyle konusamıyorum yani.söylemekte istemiyoruz aslında kesin durum belli olana kadar.
en kötüsü de hamile birisini görünce kötü oluyorum,çok kızıyorum kendime ama sanki onlardan nefret ediyorum.(böyle düşünmek istemiyorum ama bazen oluyor)
cevremden sürekli aynı soruyu duymaktan da sıkıldım artık 'bebek yokmu daha,düşünmüyormusun' eşime diyorum ki biz onu düşünüyoruz ama o bizi düşünmüyor sanırım:)ama ben inanıyorum inş bi gün oda bizi düşünecek ve kucağimızda olcak.
allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.
ilk zamanlar sizlerde böyle şeyler hissetiniz mi?nasıl başettiniz?
acaba ben de mi öyle dedim diye düşündüm. hamile olayım yeter ki mi dedim hatırlamıyorum ama öyle düşündüysem onun acısını da çekiyor olabilirim. allah sana da nasip etsin. ben 4,5 yıllık evliyim. 1 sene olmadan başladık tedavi vs vs çok yorucu anlayacağın. vakit ayırdığın için teşekkürler.
Selam kızlar .. Topik çok sakinnn geçmişe baktım da sanırım işler çoğalmışki girememişsiniz. Ben tedavimin son aşamalarına geldim. Allah nasip ederse 2-3 gün sonra yumoşlarım toplanacak ve sonra da yumurtaların gelişimine bağlı inşallah transfer olacak. Benim için dua edin ilk tedavim inşallah son olur . Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin. AMİN.
canım benim çok sevindim. yumurtaların kaliteli olurda kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah. topik yavaşladı ama aklımızdan bebiş hiç çıkmıyo. tedaviye bi türlü başlayamadığımız için pek paylaşım olmuyo galiba :)
transferden itibaren her detayı yaz mutlaka da 12 den geri sayıma başlayalım. çok öptüm çooooooooooooooook hayırlı olsun.
çok tanıdık tatlım yazdıkların benimde silik 2.çizgi çıkıo sonra bı kac gune hasta oluorum:))))bende dudunuorum acaba bhcgde boyle yuksek rakamlar gormek nasıl bişeydır bende yaptırdım 0 görmustumde:))))))mrb arkadaşar sizin bu yazdıklarınızın aynını bende binlerce kez düşündüm her adetimin geçiktiğinde hemen kan tahlili yaptırdım ama hiç gebe kalamadım.hep merak ediyorum nasıl bir duygudur bir gün benimde kan tahlilim yükseldiğini görürmüyüm göremezsem gözlerim hep açık gider...:Saruboceq:
Selam kızlar .. Topik çok sakinnn geçmişe baktım da sanırım işler çoğalmışki girememişsiniz. Ben tedavimin son aşamalarına geldim. Allah nasip ederse 2-3 gün sonra yumoşlarım toplanacak ve sonra da yumurtaların gelişimine bağlı inşallah transfer olacak. Benim için dua edin ilk tedavim inşallah son olur . Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin. AMİN.
arkadaşlar anne olamadıkça strese giriliyor. 7 yıl bekledim anne olabilmek için. baktık olmuyo bi köpek aldık. çok oyaladı beni. çok hareketliydi tatlı köpişim. zaman bu şekilde geçerken tamamen tesadüf eseri bir bebek çıktı karşımıza. evlat edinebileceğimiz bir bebekti. hemde 7 günlüktü. fakat 1 ay beklememiz gerekti. bendeki sevinci görmeliydiniz. anne olacaktım en sonunda. onu karnımda büyütmemiştim ama kalbimde büyütecektim.. derken birkaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. havalara uçtuk ailecek. ben hamile olduğum için o küçük bebeği arkadaşlarımız evlat edindi... o çok mutlu.. ben zaten mutlu...
yani arkadaşlar meşgul olacak birşeyler bulursanız inanın daha iyi olur. bu tecrübemi paylaşmak istedim. herkese allah bi yavrucuk nasip etsin inşallah...
mrb arkadaşar sizin bu yazdıklarınızın aynını bende binlerce kez düşündüm her adetimin geçiktiğinde hemen kan tahlili yaptırdım ama hiç gebe kalamadım.hep merak ediyorum nasıl bir duygudur bir gün benimde kan tahlilim yükseldiğini görürmüyüm göremezsem gözlerim hep açık gider...:Saruboceq:
arkadaşlar anne olamadıkça strese giriliyor. 7 yıl bekledim anne olabilmek için. baktık olmuyo bi köpek aldık. çok oyaladı beni. çok hareketliydi tatlı köpişim. zaman bu şekilde geçerken tamamen tesadüf eseri bir bebek çıktı karşımıza. evlat edinebileceğimiz bir bebekti. hemde 7 günlüktü. fakat 1 ay beklememiz gerekti. bendeki sevinci görmeliydiniz. anne olacaktım en sonunda. onu karnımda büyütmemiştim ama kalbimde büyütecektim.. derken birkaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. havalara uçtuk ailecek. ben hamile olduğum için o küçük bebeği arkadaşlarımız evlat edindi... o çok mutlu.. ben zaten mutlu...
yani arkadaşlar meşgul olacak birşeyler bulursanız inanın daha iyi olur. bu tecrübemi paylaşmak istedim. herkese allah bi yavrucuk nasip etsin inşallah...
canım benim çok sevindim. yumurtaların kaliteli olurda kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah. topik yavaşladı ama aklımızdan bebiş hiç çıkmıyo. tedaviye bi türlü başlayamadığımız için pek paylaşım olmuyo galiba :)
transferden itibaren her detayı yaz mutlaka da 12 den geri sayıma başlayalım. çok öptüm çooooooooooooooook hayırlı olsun.
canım maşallah. daha dün gibi.. 12. haftaya da girmişsin ne güzel. yoktur inşallah bi sıkıntı. ben de tezle cebelleşiyom. gündüz yoğunluktan giremiyom. akşam da uğraş oluyo mutlaka. topiğin hızı eskisi gibi değil di mi?
senin gibi bi kaç hamiş daha eklense de gözümüz gönlümüz açılıp şenlik gelse umut gelse topiğe çok süper olur. tarama testlerin de yaklaşmış. iştah falan nasıl geçtin mi yoksa 100ü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?