Merhaba canım, inşallah hayırlısıyla tez de bitecek asistanlık da:)))
2'li tarama testini yaptırdık, çok iyi çıktı, <10000/1 şeklinde. Yaşım ve kilom düşünülünce <500/1 olması gerekirken böyle çıkmış. Doktor 3'lü bile yapmayacağım dedi. Belki arada bir kez daha bebeğimi görmek için ultrasona başka bir yere gider üçlüyü de yaptırıveririm:))) Kilom gayet stabil gitti. Dikkat ettiğim için olsa gerek. 1,5 kg aldım ki çarşambaya 13. hafta bitiyor. Glucophage'ı bıraktıktan sonra hafif bulantılarım oldu ama sonunu yakaladım sanıyorum. İlk trimester sıkıntılarını galiba glucophage bana yaşatmadı:))
bu arada doktor emin olamadı, poposunu rahmin kuytusuna sokmuş bizimki ama sanıyorum erkek dedi, galiba oğlumuz olacak:)))
artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum
naber kıslarr haymatloss cok sevındımm canımm herseyın yolunda olmasına..
medicine canım haklısın aslında ama ben hiç düşünmemiştim yaa hiç olmazsa diye..ama dediğin gibi eğer yoksa kaderde bizimde düşüneceğimiz yol odur...
kıslar bende tüp bebek merkezi araştırıorum ama eğer uzun protokole karar verılırse cok erkenden gitmem gerekecek hesapladım yaklasık 20 temmuz gibi regl olucam taa ozaman orda olupp ağustos ortalarına kadar adanada kalmam gerekıo hadı ben kalırımda eşimin izni bitecek.. malum sadece benle bıtmıo:)))))))kısa protokolde başarı dahamı fazla yada dahamı az zaman sıkıntısı varsa ve rezerv sıkıntısı varsa kısa protokol yapılıomus benım yumurta rezervınde sıkıntı yok ama zaman sıkıntısı olabılır...kıslar tavsiyelerinizi beklıorum..
Canım bence protokole takılma dr ayarlasın. Ben de uzun prtokolde devam ettim. Merkeze adetin 2. günü gidiyorsun KAN VE ULTRASON a bakılıyor. 2 güne bir çağırıyorlar. Yumurta toplama yaklaştıkça hergün gidiyorsun. Bu safhalarda eşinin yanında olmasına gerek yok.Yumurta toplama öncesi gelir transferden 3 gün sonra birlikte dönersiniz. Biz öyle yaptık dün transferim gerçekleşti Allahın izniyle. Zaten yumurta toplama sonrası ve transfer günlerinde eşinin desteğine ihtitacın olacak. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Dilerim bebeğine kavuşursun.:1hug:
Benim 10 günüm kaldı test günüme dua edin şekerler. İnş hayırlısı olur hakkımızda. :ecrin_bebek:
bi süre canın yanacakk çookk geçmiş olsun canımm ama bi sözle geçmez bilirim bende her regl olduğumdaa bı daha ugrasmıcam hiç aklıma adahii getirmıcem dıorum ama reglım bıtınce yıne umut doluo ınsanın ıcıne..senınde canın yanack bi suer allah yardımcın olsuun zordur elbette ama yıne dolacak o umut ıcıne..ben bhcgde pozıtıf gormek nedır bılmıorum 1 yıldır ugrasıoruz artıkk dıorumkı tüpte de tutmaz sanırım test yaptırdığımız hastaneye gıtmek bıle ıstemıo ınsan..bol bol dua et rebbın esığın ne dıyebılırımkim rabbım kımseyı anne olamamakla sınamasın amin...artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum
Canım bence protokole takılma dr ayarlasın. Ben de uzun prtokolde devam ettim. Merkeze adetin 2. günü gidiyorsun KAN VE ULTRASON a bakılıyor. 2 güne bir çağırıyorlar. Yumurta toplama yaklaştıkça hergün gidiyorsun. Bu safhalarda eşinin yanında olmasına gerek yok.Yumurta toplama öncesi gelir transferden 3 gün sonra birlikte dönersiniz. Biz öyle yaptık dün transferim gerçekleşti Allahın izniyle. Zaten yumurta toplama sonrası ve transfer günlerinde eşinin desteğine ihtitacın olacak. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Dilerim bebeğine kavuşursun.:1hug:
Benim 10 günüm kaldı test günüme dua edin şekerler. İnş hayırlısı olur hakkımızda. :ecrin_bebek:
aman da aman yerim oğluşunu...
hayırlı olsun canım atlattın inşallah üçte birini..
rabbim tamamına erdirir inşallah..
naber kıslarr haymatloss cok sevındımm canımm herseyın yolunda olmasına..
medicine canım haklısın aslında ama ben hiç düşünmemiştim yaa hiç olmazsa diye..ama dediğin gibi eğer yoksa kaderde bizimde düşüneceğimiz yol odur...
kıslar bende tüp bebek merkezi araştırıorum ama eğer uzun protokole karar verılırse cok erkenden gitmem gerekecek hesapladım yaklasık 20 temmuz gibi regl olucam taa ozaman orda olupp ağustos ortalarına kadar adanada kalmam gerekıo hadı ben kalırımda eşimin izni bitecek.. malum sadece benle bıtmıo:)))))))kısa protokolde başarı dahamı fazla yada dahamı az zaman sıkıntısı varsa ve rezerv sıkıntısı varsa kısa protokol yapılıomus benım yumurta rezervınde sıkıntı yok ama zaman sıkıntısı olabılır...kıslar tavsiyelerinizi beklıorum..
Çok teşekkür ederim kızlar, hala inanamıyorum, zaten pek gebeliğe bağlı bir rahatsızlığım filan da yok, sanki yokmuş gibi geliyor, ara ara ultrason krizine giriyorum ama şimdilik bastırmayı becerebildim. Bir hissedebilsem hareketlerini, rahatlayacağım sanki.
Umutbizimolsun canım eğer raporu henüz almadıysan ve sperm analizi vermediyseniz sperm vermeden önce istenen perhize uymayıverirsiniz, 10 milyonun altında çıkar belki sonuç:))) Böyle de sahtekarlıklar buluveririm, dolandırıcı ruhlu muyum neyim, ne yapalım, böyle saçma yönetmeliğe böyle muamele:)))
Selam kızlar. Tünaydın nasılsınız bakalım. Ben test günüm yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Son altııııııııııııııııııııııııııı günn
eveeeeeeeeeeet ben de sayıyorum canım.
genel durumun nasıl var mı bi sıkıntı
Allaha şükürler olsun ki yok. Doktor çok folikllü hastalarda OHSS riski (su toplama) olabilir demişti. Hatta merkez aradı bir sorun var mı die . Bol su içtim ve kiraz yemiştim işe yaramış olabilir. Sanırım atlattımm. Jel kullanıyorum her sabah akşama kadar jel pütürcük şeklinde dışarı çıkıyor. Son beşşşşşşş olumunekankayizsmile
Sen nasılsın cnm. opuyorumnanaktan
Allaha şükürler olsun ki yok. Doktor çok folikllü hastalarda OHSS riski (su toplama) olabilir demişti. Hatta merkez aradı bir sorun var mı die . Bol su içtim ve kiraz yemiştim işe yaramış olabilir. Sanırım atlattımm. Jel kullanıyorum her sabah akşama kadar jel pütürcük şeklinde dışarı çıkıyor. Son beşşşşşşş olumunekankayizsmile
Sen nasılsın cnm. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?