Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

aman da aman yerim oğluşunu...
hayırlı olsun canım atlattın inşallah üçte birini..
rabbim tamamına erdirir inşallah..

hayırlısı canım.
sabretmeyi öğrendik zaten bu yolda.
sen de sabret tedaviden de ümidini kesme sakın yoksa külahları değişiriz :ecrin_bebek:

naber kıslarr haymatloss cok sevındımm canımm herseyın yolunda olmasına..
medicine canım haklısın aslında ama ben hiç düşünmemiştim yaa hiç olmazsa diye..ama dediğin gibi eğer yoksa kaderde bizimde düşüneceğimiz yol odur...
kıslar bende tüp bebek merkezi araştırıorum ama eğer uzun protokole karar verılırse cok erkenden gitmem gerekecek hesapladım yaklasık 20 temmuz gibi regl olucam taa ozaman orda olupp ağustos ortalarına kadar adanada kalmam gerekıo hadı ben kalırımda eşimin izni bitecek.. malum sadece benle bıtmıo:)))))))kısa protokolde başarı dahamı fazla yada dahamı az zaman sıkıntısı varsa ve rezerv sıkıntısı varsa kısa protokol yapılıomus benım yumurta rezervınde sıkıntı yok ama zaman sıkıntısı olabılır...kıslar tavsiyelerinizi beklıorum..

Arkadaşlar,
Şu sözü çok beğenirim olmuşsa HAYIRLIDIR olmamışsa daha HAYIRLIDIR yapmayın ya dünyanın sonu değil ya..Herşey bu dünyada çcuktan ibaret değil ki..herşeyi ona endeksleyerek yaşarsanız ömür geçmez...

artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum

artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum

çok ama çok geçmiş olsun canım.
halini gerçekten anlıyorum etrafında anladığını sananların olduğunu da biliyorum.
440 gündür bebişlerimi düşünmediğim bir günüm olmadı.
yinede umut birgün içine dolacak ve kayıplarına kardeş geleceğini düşüneceksin.
bu süreç zor ama sabır imtihanıyla yoğrulan bizlerin yapabileceği başka da birşey yok maalesef.
dua et dualarım senle.
rahatlamak istediğinde bizler yani senin gibiler burda merak etme.

Canım bence protokole takılma dr ayarlasın. Ben de uzun prtokolde devam ettim. Merkeze adetin 2. günü gidiyorsun KAN VE ULTRASON a bakılıyor. 2 güne bir çağırıyorlar. Yumurta toplama yaklaştıkça hergün gidiyorsun. Bu safhalarda eşinin yanında olmasına gerek yok.Yumurta toplama öncesi gelir transferden 3 gün sonra birlikte dönersiniz. Biz öyle yaptık dün transferim gerçekleşti Allahın izniyle. Zaten yumurta toplama sonrası ve transfer günlerinde eşinin desteğine ihtitacın olacak. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Dilerim bebeğine kavuşursun.:1hug:

Benim 10 günüm kaldı test günüme dua edin şekerler. İnş hayırlısı olur hakkımızda. :ecrin_bebek:

Evvet Ecem için geri sayım başladı :)
Ooooooooooooooooon...............

bi süre canın yanacakk çookk geçmiş olsun canımm ama bi sözle geçmez bilirim bende her regl olduğumdaa bı daha ugrasmıcam hiç aklıma adahii getirmıcem dıorum ama reglım bıtınce yıne umut doluo ınsanın ıcıne..senınde canın yanack bi suer allah yardımcın olsuun zordur elbette ama yıne dolacak o umut ıcıne..ben bhcgde pozıtıf gormek nedır bılmıorum 1 yıldır ugrasıoruz artıkk dıorumkı tüpte de tutmaz sanırım test yaptırdığımız hastaneye gıtmek bıle ıstemıo ınsan..bol bol dua et rebbın esığın ne dıyebılırımkim rabbım kımseyı anne olamamakla sınamasın amin...

ayy ne guzel canımm hadii hayırlısı dualrımız senınle allh ol demıstır senın ıcın ınsallah..
eşimle ızne ayrılıp kayınvelıdemlere ordanda adanaya gecıcez yanıı onceden ben gıtsem o yumurta toplamaya yakın gelecek olsa olurda boyle nasıl olacak bılmıorum hayırlısı bakalım elbett bı yol buluruz..şimdi bide aşılmayla ugrastırmasalar bızı yaa 10 mılyon spermı olanlara aşılamayla baslıolarmıs onunda basarıoranı dusuk ve sadece zaman kaybı dıye dunusuorum... bakalımm yazarım gelişmeleri senın hayırlı haberlerını beklıoruz ecemnur..

aman da aman yerim oğluşunu...
hayırlı olsun canım atlattın inşallah üçte birini..
rabbim tamamına erdirir inşallah..

Çok teşekkür ederim kızlar, hala inanamıyorum, zaten pek gebeliğe bağlı bir rahatsızlığım filan da yok, sanki yokmuş gibi geliyor, ara ara ultrason krizine giriyorum ama şimdilik bastırmayı becerebildim. Bir hissedebilsem hareketlerini, rahatlayacağım sanki.

Umutbizimolsun canım eğer raporu henüz almadıysan ve sperm analizi vermediyseniz sperm vermeden önce istenen perhize uymayıverirsiniz, 10 milyonun altında çıkar belki sonuç:))) Böyle de sahtekarlıklar buluveririm, dolandırıcı ruhlu muyum neyim, ne yapalım, böyle saçma yönetmeliğe böyle muamele:)))

saol canım:)))))bız zaten raporsuz yapıcaz ama şimdi doktorda bana asılama deneyelım olabılir derse kafam karısır cunku hiç denemedık rahım fılmı cektırdım deneyecektık sonra dr bı ilaç verdi onu içşin eşim oyle bakalım dedık ama bakıorumda bızım bekleyecek sabredecek gucumuz kalmamıs gereksız yukselıo sesler artık onun için bıran once olsun ıstıorum vicdanende rahat olmak ıcın aşılama demese dıorum cunku bızım sperm değerlerı asılama gurubunda..ama onunda tutma sansı cok az bılmıorum yaa bunaldım valla hergun konumuz bebek esımle bırbırımıze gırıoz gereksız yere gerılıoruz cunku...sadece bana kalsa ben rahatımm tevekkul edıorumda..hayırlısı bakalımm cnm

Selam kızlar. Tünaydın nasılsınız bakalım. Ben test günüm yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Son altııııııııııııııııııııııııııı günn

mrb arkadaşlar hamiş olanlar meleklerinizi ALLAH nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bende gelecek ay başlıcam tüp bebek tedavisine ecenur canım hangi hast yaptırdın canım..

eveeeeeeeeeeet ben de sayıyorum canım.
genel durumun nasıl var mı bi sıkıntı

Allaha şükürler olsun ki yok. Doktor çok folikllü hastalarda OHSS riski (su toplama) olabilir demişti. Hatta merkez aradı bir sorun var mı die . Bol su içtim ve kiraz yemiştim işe yaramış olabilir. Sanırım atlattımm. Jel kullanıyorum her sabah akşama kadar jel pütürcük şeklinde dışarı çıkıyor. Son beşşşşşşş olumunekankayizsmile

Sen nasılsın cnm. opuyorumnanaktan

canım az kalmıs ıns hamıs haberınıde alırız:CüvCüv:

sağol canım. ben kışı bekliyom malum. senin heyecanını aynen yaşıyorum. eski günlerim geldi aklıma. inşallah sen de 5 gün sonra hcg yi yüksek görünce titrersin benim gibi....

ınşallah canım benim o değerleri yüksek görürüm ve giderek yükselir. Sağlıklı bebişlerime kavuşurum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…