- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 47
opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
yarın tüp bebek tedavim başlıyor hayırlısıyla....
dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hayırlı olsun firstnimbus. Pozitif düşün her zaman olacağına inan. Hayırlısıyla olacaktır. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah burda senin sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz kaydirigubbakcemile5
artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum
Kızlar günaydın. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Dün kan tahlili yaptırdım. Moralim bozuldu 72 olan değerim 114 olmuş 2 ye katlamamış.Dr. dış gebelik olabilceğini söyledi. Cuma günkü değere de bakılacak. Aranızda dış gebelik geçiren var mı? Değerleri yüksek olduğu (2 kat yükselenlerin) halde dış gebelik olanlarda varmış.Dünden beri huzursuzum. Dua edin benim içinyerimseniben
inşallahh canımm bakalımm yaa yıne duramadım bugun 21.gundu progesteron bakılmamıstı ona baktırdım 14.4 sukur bı sorun yok..artık kendımde baktırmadığım bişey kalmadı bugun drdan nasıl kaçıorum varya yıne kovmaktan beter edecek dıye:)sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalımmBen de yerim seni :)
Atlamışım kusura bakma..
İçin rahatladığı boş verdiğin anda anne olma ihtimalin daha çok artıyo biliyosun di miiiii..
aşılamayla üçüzü olan tombik bi tanıdığım var.
o yüzden aşılamayı hafife alma sakın tımam mı :)))))
canım bunun kararını vermek ıcın erken daha ama drlar en kötusunu soylerler hazırlıklı olun dıye ben ınanıyorum sağlıklı bır gebelık olacak ama hazrılıklı olmaktada fayda var tatlım hersey gonlunce olsun bol bol dua et bu mubarek gunde,,,Kızlar günaydın. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Dün kan tahlili yaptırdım. Moralim bozuldu 72 olan değerim 114 olmuş 2 ye katlamamış.Dr. dış gebelik olabilceğini söyledi. Cuma günkü değere de bakılacak. Aranızda dış gebelik geçiren var mı? Değerleri yüksek olduğu (2 kat yükselenlerin) halde dış gebelik olanlarda varmış.Dünden beri huzursuzum. Dua edin benim içinyerimseniben
opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
yarın tüp bebek tedavim başlıyor hayırlısıyla....
dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben eminim herşey güzel olacak sende böyle olumlu düşünmeye devam et canım bizide gelişmlerden haberdar et emi.
ne güzel sığınmışşsın rabbime bende okumustum o msjını ve cok uzulmustumm sımdıde cok sevındım senın adınaa sağlıcakla kucağına alırsın ınsallah...
GünaydınHayırlı cumalar canlarımmm. Dün bol bol dua ettim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan
Kan verdim bugün bakalım ne olacak değerlerim. Rabbim hayırlısını versin.
Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
16. gün 381 Nasıl kızlar ?
mikemmellllllkaydirigubbakcemile2
çok iyi yükselmiş canım.hadi bakalım şimdi biraz içini rahat tutma ve gebeliğinin keyfini çıkarma zamanıopuyorumnanaktan
Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
mavicim darısı başına..
mutluluğunu paylaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?