Günaydınn. Hayırlı cumalar. :kedi: Son 4 günn. Gittikçe azalıyorrr artıkk günlerr.
Saolun canlarım. Çamur gibi kahverengi akıntım geldi dün. Merkezi aradım jelden olabileceğini normal olduğunu söylediler. Dün test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz gözüküyordu ama anlayamadık. Kullanılmamış olan Test bembeyaz mıydı ki? Kafam karıştı :kedi:. Yarın büyük gün dua edin şekerler .Kan da herşey çıkacak hayırlısı inşallah.:1hug:
Saol medicine cim. Bugün kan verdim sabahtan saat :13 00 de çıkacak. Burdan yazarım çok öpüyorumm. Rabbim hayırlısını nasip eylesin önemli olan bu gerçekten. zemuszemus
Kızlar 03 ünde transferim oldu. Kan değerim 72,6 hihoyyyt Nasıl değerlerim iyi mi
Kızlar 03 ünde transferim oldu. Kan değerim 72,6 hihoyyyt Nasıl değerlerim iyi mi
kızlar bu nasıl başlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tam beni ve beim gibilerianlatıosenağlama
Canııııım, tebrikler, değere çok takılma, kötü de değil değerin, neticede hamilesin:))))))) katlanarak artsın inşallah:))))))))
haymatloscum sen napıyosun. yaramazlık yapıyo mu bakiyim oğlan :)
isim düşündünüz mü?
ecem senden sonra 2. hamişimiz oldu. darısı hepimizin başına inşallah...
tebrikleeeerrrr süpersin..nasıl mutlu oldum anlatamamopuyorumnanaktan...içime umut doldu...rabbim sıkıntısız bir şekilde kucağına versin inşallah..:lepi:
maşallah canım gerçek değer 12 gün sonra bakılır yani yarın.
o yüzden yarın 120 lerde olur diye düşünüyorum.
kaç embriyo transver edilmişti canım?
çoooooook sevindim valla.
ilk denemen miydi?
ay soru yağmuruna tuttum sevinçten kusura bakma.
dualarla tamamına erersin inşallah..
haymatlos, mavicim umutbzimolsun ve medicinecimm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim iyki varsınız. A.s.
Medicine benim ilk denememdi.tek emb. Yasa gereği. Yaş 26 olunca malum yasa vurdu. 8 hücreli embriyo idi tam hatırlamıyorum orta kalitede. Ozmn duyduğumda üzülmüştüm demekki kalite çok etkilemiyor. Rabbim değerlerimin yükselmesini nasip eyler inş.:cüvcüv:
slm şekerler topiğimizin 2. bebişi geliomuşşş ecemnur cok sevındımm canımmmm tebriklerr..darısı hepimize olsunnnn
haymatloss bebişinn iyi olmasına çok sevındımm canımm bizde sürekli fikir değiştirioz eşim etkili bi ilaç kullanıodu testesteron mıktarı azdı sperm değerleri ondanda düşük olabılırmıs onun ıcın eşim örnek verecek 1 ayı geçti ilacı kullanmaya başlayalı..artış varsa temmuzda yetiştirebilirsek aşılamayla başlayacaz:))))))zaten aşılama değerlerındeydı ama şansıın fazla olması ıcın bıraz daha fazla olmalıydı.. ay ne bileyim yaa her sabah baska bişey yaptırıoz zaten:))))))))
mavicimm ınsallh bı gun bızde anne olucaz ama zamanı var ve sabır gerekıo maalesef bi gün bakıp gülücez ınsallah bu yazdıklarımıza düşündüklerimize...ve üzüldüğümüze üzülücez..
medicine canımm nerelerdesinn herkese yazmıssın beni atlamıssın sormustum halını hatrını:)
hepınızı öptum kıslarr cok sık giremiorum dalıp ca cok okuyup umutsuzlasıorum baska topıklerıde nadir giriorum bu ay kafamnda cok bebek fıkrı yokk arsızlastımmı nee valla bı vurdumduymazlık be adamsendecılık:)))öptümm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?