opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
yarın tüp bebek tedavim başlıyor hayırlısıyla....
dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
16. gün 381 Nasıl kızlar ?
slm şekerler topiğimizin 2. bebişi geliomuşşş ecemnur cok sevındımm canımmmm tebriklerr..darısı hepimize olsunnnn
haymatloss bebişinn iyi olmasına çok sevındımm canımm bizde sürekli fikir değiştirioz eşim etkili bi ilaç kullanıodu testesteron mıktarı azdı sperm değerleri ondanda düşük olabılırmıs onun ıcın eşim örnek verecek 1 ayı geçti ilacı kullanmaya başlayalı..artış varsa temmuzda yetiştirebilirsek aşılamayla başlayacaz:))))))zaten aşılama değerlerındeydı ama şansıın fazla olması ıcın bıraz daha fazla olmalıydı.. ay ne bileyim yaa her sabah baska bişey yaptırıoz zaten:))))))))
mavicimm ınsallh bı gun bızde anne olucaz ama zamanı var ve sabır gerekıo maalesef bi gün bakıp gülücez ınsallah bu yazdıklarımıza düşündüklerimize...ve üzüldüğümüze üzülücez..
medicine canımm nerelerdesinn herkese yazmıssın beni atlamıssın sormustum halını hatrını:)
hepınızı öptum kıslarr cok sık giremiorum dalıp ca cok okuyup umutsuzlasıorum baska topıklerıde nadir giriorum bu ay kafamnda cok bebek fıkrı yokk arsızlastımmı nee valla bı vurdumduymazlık be adamsendecılık:)))öptümm hepinizi
Süppperrrrrr:))))))))))
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, vaktinde ve sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:)))
bak boçuna üzülmüşsün.
bi daha böyle şeyler istemiyorum tamam mı hemen pes edip üzülüp ağlamayacaksın
ağlarken girdiğin stres bebişe de yansır unutmaaaa
çok öptüm hayırlı olsun tekrar
boşu boşuna kendini üzmüşşün be gülüm...rabbim kucağına aldığın günü göstersin inşallah sağlıkla...
Selam kızlar günaydınn zemuszemus. Hiç uğramamışsınız kızlarrr naniknanik. Nerdesinizzz . Keyiflerinizz nasıl?
Ben bugün tekrar kan verdim 4 gün aradan sonra değerim 2840 a yükselmişş. Şükürler olsun :teytey:
Selam kızlar günaydınn zemuszemus. Hiç uğramamışsınız kızlarrr naniknanik. Nerdesinizzz . Keyiflerinizz nasıl?
Ben bugün tekrar kan verdim 4 gün aradan sonra değerim 2840 a yükselmişş. Şükürler olsun :teytey:
maya tüp bebek merkezinin misafirhanesinden canlı yayınla bildiriyorum kızlar.her iki taraftada 12-13 mm olmuş yumoşlrım.sanırım böyle devam ederse cumartesiye toplarız yumurtalarımı:)
sizler nasılsınız kızlar yeni tedaviye başlayacak olan var mı????
çokk sevındımm canımm umutt oldunn banadaa inşallah bende boyle mujdeler verebılırım sızee:)))Selam kızlar günaydınn zemuszemus. Hiç uğramamışsınız kızlarrr naniknanik. Nerdesinizzz . Keyiflerinizz nasıl?
nasılsın canım nasıl gıdıo biz ev tasıcaz sonra tatıle cıkıcaz sonrada tedavi gıremeyebılırım uzun bır sure ama sonucu paylaşmaya gelırım ınternetcafedende olsa ozlıcem sızı gerçektenn..ha işte böyle pozitif ol..
yoğunluktan uğrayamadık kusura bakma..
:) :)
kocaman öptüm...
maya tüp bebek merkezinin misafirhanesinden canlı yayınla bildiriyorum kızlar.her iki taraftada 12-13 mm olmuş yumoşlrım.sanırım böyle devam ederse cumartesiye toplarız yumurtalarımı:)
beeenn varııımm :)onumuzdekı hafta görüşmeye gidiceem canımmm ınsallahh benımde hersey yolunda gıder benım temmuzda ilaçlara başlayıp ağustosta transfer yapılacak yada bakalım kandırabılırsem dru kısa protokle razı edicem strese gırereım okadar uzun zaman:))))
canım b hcg 1500 ün üzerine çıkmışsa vaj.ultrasonla gözükür.ve merak etme bebeğe hiçbir zararı yok bu işleminyerimsenibenGünaydın kızlarr olumunekankayizsmile
İnşallah umutbizimolsun. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Yarın kese için gideceğim gözükür mü bilmiyorumm ya bakalımm. Alttan bakabiliyorlarmış gözükmezse zarar olur mu bebişime diye tırstımm birazz :kedi:
canım henüz çok yeni aldın negatif sonucunu biraz zaman tanı kendine:teselli:anne olamamanın acısıyla başedebilen biri varsa lütfen bana yardım etsin......
canım şimdiden hayırlı olsun..
8. yılınızın bitişinde hamile olacaksın inşallah..
yıldönümünüz yaklaşmış da o yüzden dedim.
çok sevindim adına sen de ecem gibi hamiş olacaksın inşallah.
kocaman öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?