Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
yarın tüp bebek tedavim başlıyor hayırlısıyla....
dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah...yavrunu göndersin rabbim sana...

inşallah doğal yoldan seni üzmeden geliverir miniğin...bana gelince sanki bazen kalbim sıkışıyo,dayanma gücüm kalmıyo hiç olmayacak bir hayal yıldızlardanda uzak bir bebek sahibi olmak...bazende neden olmasın diyorum kurtlara kuşlara evlat veren rabbim banada verir diyorum...işte böyle gel gitler umutlar umutsuzluklar içinde bir yolculuk benimkisi...sanırım çoğumuzda böyleyiz...

Süppperrrrrr:))))))))))

Allah sağlıkla tamamına erdirsin, vaktinde ve sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:)))

İnşallah hayırlısıyla şekerler.opuyorumnanaktan Tamam bir daha üzmeyeceğim kendimi medicine sözz :kedi:

boşu boşuna kendini üzmüşşün be gülüm...rabbim kucağına aldığın günü göstersin inşallah sağlıkla...

Teşekkür ederim mavicim gerçekten boşuna üzülmüşüm. İnsan o an doktordan o ihtimali duyunca dayanamadım ama sonradan toparladaım.

Özellikle sensizhayat ve firstnimbus un ve sizlerin cevaplarınız beni umutlandırdı. Çok teşekkür ederimhepinize :1hug: İyki varsınız sizleri seviyorumm. Buraya girmeden duramıyorum evde internetimiz kesildi eşimi sıkıştırıyorum bağlat bağlat diyee ohaoldumsmile.

Firstnimbus hayırlı olsun cnm tedavin. zemuszemusİnşallah hayırlısıyla tedavin güzel geçer ve bize mutlu haberi verirsin canımm bunu tüm kalbimle istiyıorumm. Hamişlerimiz çoğalsınnn Allahın izniylee :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Selam kızlar günaydınn zemuszemus. Hiç uğramamışsınız kızlarrr naniknanik. Nerdesinizzz . Keyiflerinizz nasıl?
Ben bugün tekrar kan verdim 4 gün aradan sonra değerim 2840 a yükselmişş. Şükürler olsun :teytey:

canım benim çok sevindim bak hiç üzülmeye gerek yokmuş hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah a.s.

ha işte böyle pozitif ol..
yoğunluktan uğrayamadık kusura bakma..
:) :)
kocaman öptüm...

maya tüp bebek merkezinin misafirhanesinden canlı yayınla bildiriyorum kızlar.her iki taraftada 12-13 mm olmuş yumoşlrım.sanırım böyle devam ederse cumartesiye toplarız yumurtalarımı:)
sizler nasılsınız kızlar yeni tedaviye başlayacak olan var mı????

İnşallah firstnimbusum. Hayırlısıyla toplanır ve olgunlaşırlar. Allahın izniylee güzel sonuçlar alırsın opuyorumnanaktan

Ben çok foliküllü grupta olduğum için OHSS riski vardı. Doktor ilaç veriyormuş bu durumlarda verdiği ilacı daha önce başka dr vermişti, aşırı yan etki yaptığı için kullanmadım. Merkez transferden sonra 2-3 gün boyunca aradı. Bir sorun var mı diye? OHSS riskinden yani vücudun su toplamasında çok korkuyordum. Kirazın ve bol su içmenin faydası olduğunu okudum ve uyguladım. Allaha şükürler olsun öyle bir şey olmadı. Eğer sen de o gruptansan eğer uygula canım.

çokk sevındımm canımm umutt oldunn banadaa inşallah bende boyle mujdeler verebılırım sızee:)))
ha işte böyle pozitif ol..
yoğunluktan uğrayamadık kusura bakma..
:) :)
kocaman öptüm...
nasılsın canım nasıl gıdıo biz ev tasıcaz sonra tatıle cıkıcaz sonrada tedavi gıremeyebılırım uzun bır sure ama sonucu paylaşmaya gelırım ınternetcafedende olsa ozlıcem sızı gerçektenn..

beeenn varııımm :)onumuzdekı hafta görüşmeye gidiceem canımmm ınsallahh benımde hersey yolunda gıder benım temmuzda ilaçlara başlayıp ağustosta transfer yapılacak yada bakalım kandırabılırsem dru kısa protokle razı edicem strese gırereım okadar uzun zaman:))))

Günaydın kızlarr olumunekankayizsmile
ınşallah umutbizimolsun. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Yarın kese için gideceğim gözükür mü bilmiyorumm ya bakalımm. Alttan bakabiliyorlarmış gözükmezse zarar olur mu bebişime diye tırstımm birazz :kedi:

inşallah herşey arzuladığın gibi olur canım.umarım ardarda burada güzel haberler verip topiğimizi şenlendireceğizkaydirigubbakcemile5

canım b hcg 1500 ün üzerine çıkmışsa vaj.ultrasonla gözükür.ve merak etme bebeğe hiçbir zararı yok bu işleminyerimseniben
sen gönlünü ferah tut emi cici hamişimizopuyorumnanaktan

anne olamamanın acısıyla başedebilen biri varsa lütfen bana yardım etsin......
canım henüz çok yeni aldın negatif sonucunu biraz zaman tanı kendine:teselli:
sonra seni yaparken ne mutlu ediyorsa uzun süreli seni meskul edebilecek aklına ne geliyorsa onu yaparsın.naçizane önerim bu aralar biraz daha farklı yerlerle meşkul ol k.k da ya da başka herhangi bir sitede.biz burada birkaç kişi oyunlar bulduk kendimize mesela.ekiyor,biçiyor,satıyor,rahatlıyoruz
tabiki bunları yarken hep kalbimizde bu acı duruyor ama en azından sürekli aklımızda tutarak acıyı çoğaltmamaya çalışıyoruz.....

ınşallah firstnimbusun. Senin nasıl gidyorr tedavii ne zaman toplanacak yumoşlarınn?opuyorumnanaktan Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Elemneşrahleke suresi insanı rahatlatıyor bol bol oku. . Ya Musavvir ismini de çok okudum. Herşeyin hayırlısını iste cnm benim. ınşallah bu sfer olacaktır hislerim öyle diyorr senin için hihoyyyt
Merkezde iken transferimiz aynı gün yapılan bir arkadaş vardı.Onun 3. denemesiydi. Onun da benim de sonucum Allaha şükür pozitif oldu. Önceden telden konusurken birbirimize seninki olacak gibi geliyor derdik ikimizde öyle hissetmişiz. Onunki yaş engeline takılmadığı için sanırım ikizz (değerleri yüksekti).

Son düzenleme:
ınşallah firstnimbusun. Senin nasıl gidyorr tedavii ne zaman toplanacak yumoşlarınn?opuyorumnanaktan Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Elemneşrahleke suresi insanı rahatlatıyor bol bol oku. Ben anestezi alana dek bayılana kadar :)) okumuştum. Ya Musavvir ismini de çok okudum. Herşeyin hayırlısını iste cnm benim. ınşallah bu sfer olacaktır hislerim öyle diyorr senin için hihoyyyt
Merkezde iken transferimiz aynı gün yapılan bir arkadaş vardı.Onun 3. denemesiydi. Onun da benim de sonucum Allaha şükür pozitif oldu. Önceden telden konusurken birbirimize seninki olacak gibi geliyor derdik ikimizde öyle hissetmişiz. Onunki yaş engeline takılmadığı için sanırım ikizz (değerleri yüksekti). ı

canım şimdiden hayırlı olsun..
8. yılınızın bitişinde hamile olacaksın inşallah..
yıldönümünüz yaklaşmış da o yüzden dedim.
çok sevindim adına sen de ecem gibi hamiş olacaksın inşallah.
kocaman öpüyorum :)

canımmm:1hug:
o durum hiç aklıma gelmemişti gerçekten.inşallah bu evlilik yıldönümümde seninde dediğin gibi yeni hamiş olup,3 kişi kutlarız:asigim:

merhaba arkadaşlar kimseler uğramamış ne zamandır..keyifler iyidir inşallah ...ben çidere üye oldum...ve 9 temmeuzda tedaviye başlıycam uzun protokolle...inşallah yavruma kavuşurum bu kez...
firstnimbüs ne alemdesin toplandımı yumoşlar...
ecemnur sağlıkla al kucağına inşallah değerlerin güzel ilerlemiş kalp atışlarını duyunca haber vermeyi unutma....
medicine
umutbizimolsun nerelerdesiniz yawww,,,zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…