Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

mavicim hafta sonu eşimin yanına gittim orda net yoktu.
yeni başlangıçları sevinçle takip ediyorum.
ben de 3,5 ay sonra asistanlıktan kurtulup tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum..

naptın canım toplandı mı yumoşlar kalitesi nasıl ya nete girip de paylaşsana bizlerle :))
tamda onun için geldim nete sonra hemen kaçacağım canım.çok ağrım var çünkü:bbo:
yumoşlar bugün toplandılar.26 tane toplamışlar.ama tabiki hepsi aynı kalite değildir.yarın belli olacak bakalım.kaçı iyiymiş,kaçı döllendiCADIARZU
hepinizi çok seviyorum kızlar dua edin bana olur mukaydirigubbakcemile5

caniiiiiimmm, allah tamamina erdirsin, sayi gayet iyi, yarisi bile dollenebilecek gibi olsa oldukca cok eder, bu kadar yumurtadan da yeterli sayida birinci kalite embriyo mutlaka cikacaktir. Gelismelerden bizi haberdar et. Allah yardimcin olsun.

Günaydın kızlarr. Mavicim çok az kalmış tedavine hayırlı olsun şimdiden. Rabbim güzel hayırlı haberler vermeyi nasip eylesin.
Dün bebişimin kesesini ve kalp atışını gördük ekrandan. Bir dahaki gittiğimizde duyarız herhalde. Çok güzel bir duyguymuş. Allahıma şükürler olsun.Rabbim herkese nasip eylesin.

Canım yorma kendini.Senin içi dua edeceğiz cnm.:Saruboceq: Kaliteye çok bakma benim orta kalitedeydi bak tuttu. İnşallah Allahın izniyle senin de tutacak canım. opuyorumnanaktan

caniiiiiimmm, allah tamamina erdirsin, sayi gayet iyi, yarisi bile dollenebilecek gibi olsa oldukca cok eder, bu kadar yumurtadan da yeterli sayida birinci kalite embriyo mutlaka cikacaktir. Gelismelerden bizi haberdar et. Allah yardimcin olsun.

haymatloscum nabersin
hala çalışıyo musun
isim buldunuz mu
sağlığın nasıl
ya bizi merakta bırakma amaaaaaaaaaaaa

mavicim hafta sonu eşimin yanına gittim orda net yoktu.
yeni başlangıçları sevinçle takip ediyorum.
ben de 3,5 ay sonra asistanlıktan kurtulup tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum..

hadi bakalım inşallah bu tedavilerde hepimizin yüzü güler...ben bir hafta yokum tatile gidiyom..inşallah dönüşte tedavim başlıycak...:ecrin_bebek:

haymatloscum nabersin
hala çalışıyo musun
isim buldunuz mu
sağlığın nasıl
ya bizi merakta bırakma amaaaaaaaaaaaa

Selaaaaammm:)))

Çalışıyorum maalesef hala, 32. haftadan sonraki yasal iznime 104 gün kaldı, gün sayıyorum:)))
Sağlığım çok çok iyi, risk grubundayım diye şeker yüklemesini erken yaptık, cillop gibi çıktı:))) Benden mutlusu yok artık:)))

İsim de bulduk oğlumuza, daha doğrusu benim hep aklımdaydı, kocacım da biraz mırın kırından sonra kabul etti. Sevgi neydi, Sevgi EMEK'ti. Emek olacak oğlumuzun ismi:)))) Biz emeğiyle biryerlere gelmiş insanlarız, bebeğimiz bile bize emekle geldi, bize göre de en kutsal değer, insanı insan yapan değer emek. O yüzden bu ismi seçtik:)))

adı gibi güzel olur inşallah.. çok öptüm...

kızlar dün iki minik böcüğümü aldım geldim
inşallah bu büyük bekleyişten sonra benimle ve babasıyla kalmaya karar verirler de bizde burada hepberaber yine bayram ederiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dün iki minik böcüğümü aldım geldim
inşallah bu büyük bekleyişten sonra benimle ve babasıyla kalmaya karar verirler de bizde burada hepberaber yine bayram ederiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ne güzel cnm ya. İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm. Şafak sayacağızz sana opuyorumnanaktan

Selam kızlar medicinecim nasılsın? Firstnimbus inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm :CüvCüv:

hamıle olan butun arkadaslar allah kucagınıza almayı nasıp etsın dılıyorum butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp eder allahımkaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: 7 hafta bitiyor artık 8. haftaya gireceğiz Allahın izniyle cnm. Sen de sınavı bekliyorsun sanırım sonra tedaviyee. Medicinecim inşallah Rabbim bu sefer güzel sonuçlarla dönmeni nasip eder cnm. Yarın kandil şimdiden herkesin kandilini kutluyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inş. AMıN
Firstnimbusum yatıyor galiba giremiyor artık nete kaç gün kaldı cnm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…