- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
heyooooooooooo firstnimbüs hamileeeeeeeeeee
:dance:
çok rahatladım vallaaaa:lepi:
hihoyyyt:sm_cool:
:asigim:
canım ayağımı sürüyorum arkamdan seni bekliyorum ona göre.birsürü dua edeceğim sana ve diğer arkadaşlara :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hatırlamaz mıyım bidenem çokkkk sevmiştim .kelime kelime şimdi sevinçten aklıma gelmesede misli misli rabbim sana versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:çok duygulandım ben yaaaa...bu lucrin dengemi şaşırttı akannehirheralde...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana ettiğim bedduayı hatırlıyonmuuuuudelikafadulden
sende bana eeeeeettttt lütfeeeennnn:CüvCüv::CüvCüv:
hatırlamaz mıyım bidenem çokkkk sevmiştim .kelime kelime şimdi sevinçten aklıma gelmesede misli misli rabbim sana versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ben bu topiğin uğuruna inanıyorum rabbimin izniyle.hepimiz inşallah buradan kesin güzel haberlerimizi vereceğiz.idrar testinden sonra uyanmayan eşimi haydi kalk artık çocuklarımın babası diye uyandırmıştım.inşallah çok yakında aynı kelimeleri kurmak sanada nasip olacak.çokk hissediyorum bunu canım benim
hayırlı olsun kararın inşallah..mayadan bebeğini alda gel....hamile olduğunu bile unutacak kadar rahat bir hamilelik geçirip, 9 ay sonra koca göbeğinlen çatır çatır doğur inşallah,2011 de geceleri bebeğini emzirmekten uyku gözünden aksın,kahvaltıya vakit bulama inşallah,bebeğin senin üstüne kussun,babasının üstünede çiş yapsın inşallah...evinin çöpü bebek bezleriyle dolsun,kapının önünden gittikçe büyüyen çocuk ayakkabıları eksik olmasın inşallah...senin balkonundanda minicik kıyafetler sallansın,evin heryerinden bi oyuncak çıksın inşalllaaah...opuyorumnanaktan darısıda hepimize olsun inşallllaaaaahhkaydirigubbakcemile3
şimdi eve girdim tatlımopuyorumnanaktan
sonucum 170.5 çıktııııkaydirigubbakcemile3
şimdilik hamileyim.inşallah iki gün sonra ikiye katlarda bende biraz rahat ederimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aaamminnnnnnn hepimize inşallahhhhhhholumunekankayizsmileBAK BULDUM BEDDUAMIIIIIIIII
kaydirigubbakcemile5
AMİİİİİİNNNNNNN CANIM GÖNLÜNE SAĞLIKŞenizolumunekankayizsmile
canıııııııııııııııııııııııııııııııııım
nasıl sevindim nekadan mutlu oldum anlatamam.
maviye de demiştim burdaki herkesin sırayla hamiş olacağına inanıyorum.
sırada mavi var en yakın..
rabbim sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı bi r kul ve evlat olsun inşallah..
nasıl eşin beğendi mi yıl dönümü hediyeni :)
o sana ne aldı
pek de meraklıyım di mi hi hi
süpersin mavicim..
sıra sende..
hadi bakalım nazlanmak yok lucrin şöyle yaptı böyle yaptı diye :)
bulantıların başlayınca ne yapacaksın nazlı şey :))
şimdi eve girdim tatlımopuyorumnanaktan
sonucum 170.5 çıktııııkaydirigubbakcemile3
şimdilik hamileyim.inşallah iki gün sonra ikiye katlarda bende biraz rahat ederimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar ne güzel bir topik bu bayıldım size
bende 14 yıl aradan sonra hamile kalabildim
o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum
bu topikteki herkesin hamile kalacağına bende inanıyorum
ve dua ediyorum allahım hepinize kaç tane isterseniz o kadar çocuk versin
topiğiniz bol bebekli olsun kızlar
merhaba arkadaşlar
geçen sene mart ayında 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. tekrardan hamile kalamadım. mayıs ayında aşılama yaptırdım tutmadı. 1 ay ara verdim ve bu ay 2.aşılamayı yaptırdım fakat bugün regl oldum.
sorun yok deniyor aşılamayı eşimle aynı şehirde değiliz denk gelmemiz zor oluyor diye ısrarla yaptırdım ama anlamadım yine yok yine yok. şimdi kafam karışık.
çok umutsuzum.
dün herkese bişeyler yazmıştım hepsi uçmuş yaaaa...öfff
medicineeee canımmm rabbim tez zamanda bu acını unutturacak evlat bağışlasın sana özleme ve arene ve tüm isteyenlere...:Saruboceq:
ecemnur sanada geçmiş olsun canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
inşallah bende arkanızdan gelirim...bu kez olsun allahım ne olursunsenağlama
bana dua edin ne oluur kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?