merhaba kızlarrrr medıcıne hamılemısın sennnnn ayyyyy cok sevındım kader arkadasım yatıyomusun pekı sureklı
valla nasıl böyle br izlenim verdim bilemiyorum. asistanlığın bitmesi için gün sayıyorum, tedavi daha sonra
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
inşallah canım benim:Saruboceq::Saruboceq:Yupppieeeeeee, ben de dayanamayıp yapmıştım, merak etme canım devam edecek böyle:))))
Çok çok tebrikler, Allah tamamına erdirsin:)))))
hadi bakalım hayırlısıyla sende benden sonraki gebemiz olacaksın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:hadi hayırlı olsun bebişin ..sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün anneciğinin karnında..tam zamanındada nur topu gibi doğsun inşallah...darısıda bu topikteki herkese olsun inşallah...kaydirigubbakcemile2
bende tedaviye başladım kızlar allah sonumu hayır etsin..dün ilk lucrinimi vuruldum...boshayallersmile
hadi hayırlı olsun bebişin ..sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün anneciğinin karnında..tam zamanındada nur topu gibi doğsun inşallah...darısıda bu topikteki herkese olsun inşallah...kaydirigubbakcemile2
bende tedaviye başladım kızlar allah sonumu hayır etsin..dün ilk lucrinimi vuruldum...boshayallersmile
4,5 aylık 5,5 aylık 1,5 aylık bebeklerimi kaybettim. Burada yalnız olmadığımı biliyorum ama çevremdekilerin geçmiş olsunlarından teselli laflarından bıktım. Duymak istemiyorum. Her defasında acım tazeleniyor. Zaman geçtikçe ümitlerim azalıyor. Yeniden tüp bebek denemek için gücüm de kalmadı. Yoruldum yıprandım. Bu durumu sadece çekenler anlıyor. Sizler acılarınızla nasıl başedebildiniz. Yoksa anne olmadan bunlar geçmeyecek mi zaman geçse bile. En ufak desteğiniz, yaşam sevinciniz bana yardımcı olur. Herkese şimdiden teşekkürler. İsteyen herkesin en yakın zamanda anne olması dileğiyle.
mavicimhayırlı olsun.
başlamak başarmanın yarısı.
nedense başlayan herkesin hamile kalabileceğine inanıyorum.
burdaki dayanışma inanç böyle düşünmeme neden oldu.
adım adım tedavi bilgilerini bekliyoruz öptüm..
firstnimbus bana cvp veeeer...bu lucrin beni acayip sinirli yaptı offfffffff yaaaa çıldırcammm...bu normal mi yaaa...bide bu lucrin azıcık bişey sanki yetmezmiş gibi geliyo...içinden küçücük bi şişe çıktı oda yarımmm buda normalmi...
bu arada kan testi yaptırdın mıııııı.....
canımmmŞeniz
siniri bilmiyorum bir yan etki midir eğer öyleyse bende olmamıştı.inşallahhh sendekide çabucak geçer tatlım.relax,relax lütfenkaydirigubbakcemile2
yumoşlarda sinirlenecek agresif olacaklar bak sonrakaydirigubbakcemile3
bende aynen senin gibi düşünmüştüm.hayatta yetmez bu lucrin demiştim ama arttı bile.aktif tedaviye başladıktan sonra dozunu 10 dan 5 e düşürüyorlar canım.
benim sonucumu almaya yarım saat kaldı tatlımmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
şimdi eve girdim tatlımopuyorumnanaktanCnm yarım saat geçtii seni bekliyoruzz .İinşallah güzel haberler getirirsin cnm.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?