Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

pardon canım ya ben sabredıyorum yazınca yanlıs anladım heralde bıde takvım var asagıda dıkkat etmemısım yınede hepımızde guzel haberlerımızı verırız ıns
valla nasıl böyle br izlenim verdim bilemiyorum. asistanlığın bitmesi için gün sayıyorum, tedavi daha sonra

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

Yupppieeeeeee, ben de dayanamayıp yapmıştım, merak etme canım devam edecek böyle:))))

Çok çok tebrikler, Allah tamamına erdirsin:)))))

hadi hayırlı olsun bebişin ..sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün anneciğinin karnında..tam zamanındada nur topu gibi doğsun inşallah...darısıda bu topikteki herkese olsun inşallah...kaydirigubbakcemile2
bende tedaviye başladım kızlar allah sonumu hayır etsin..dün ilk lucrinimi vuruldum...boshayallersmile

Yupppieeeeeee, ben de dayanamayıp yapmıştım, merak etme canım devam edecek böyle:))))

Çok çok tebrikler, Allah tamamına erdirsin:)))))
inşallah canım benim:Saruboceq::Saruboceq:
sen önümüzü açtın inşallah topiğimizdeki herkes bebeklenecek inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısıyla sende benden sonraki gebemiz olacaksın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

mavicimhayırlı olsun.
başlamak başarmanın yarısı.
nedense başlayan herkesin hamile kalabileceğine inanıyorum.
burdaki dayanışma inanç böyle düşünmeme neden oldu.
adım adım tedavi bilgilerini bekliyoruz öptüm..

canım ya ağlattın beni kurban olduğum hayırlı evlatlar nasib etsin mucizesini versin inşalah bütün isteyenlere

inşallah rabbim bu kez yavrularımızı bizlere kavuşturur...
sağlıkla kucağıımıza aldığımız günleri gösterir...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kumsaldaki ayak izleri....

bu hikayeyi her okuyuşumda çok acayip olurum.

Adamin biri bir gece bir ruya gormus:

Upuzun bir kumsal boyunca yaninda Allah ile yuruyormus. Onlar yururken tam karsilarindaki gokyuzunden de bir film seridi gibi adamin hayatindan sahneler geciyormus. Kumsal adamin hayat yolu imis sanki... Adam kumda iki cift ayak izi kaldiginda dikkat etmis... Bir cifti kendisinin bir cifti Rabbisinin.

Hayatinin son sahneside gokyuzunden gectikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydanboya bir daha bakmis ve birden bir sey dikkatini cekmis. Hayat yolunun pek cok bolumunde kumda sadece bir cift ayak izi goruluyormus ve adam dehset icinde farketmis ki , ayak izleri, teke, hayatinin en kotu, en aci anlarinda iniyor. Bu kesfi onu fena halde rahatsiz etmis ve Allah a sormaya karar vermis.

Rabbim...eger sana inanirsam senin yolundan gidersem her zaman yanimda olacagini her zaman yanibasimda yuruyecegimi soylemistin... Oysa hayat yoluma bakiyorum. En zorlu en kotu, en acili anlarimda sadece bir cift ayak izi goruyorum kumda... Anlayamiyorum Allah ım, anlayamiyorum.... Hayatin kolay gunlerinde yanimda yuruyorsunda sana en muhtac oldugum anlarda beni niye terkediyorsun?

Rabbimiz cevap vermis: Ey sevgili kulum....ben seni cok sevdim ve hic terketmedim. Hayat yolundaki o zorlu sinav gunlerinde yani en acili en kotu anlarinda kumda hep bir cift ayak izi gordun. Dikkat et ! Ayak izleri teke indiginde derinlesiyor. Cunku, o siralar ben seni kucagimda tasiyordum......

kıssadan hisse açık zaten. Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. Çünkü hep yanındadır kulunun. her canlının her türlü ihtiyacını karşılayan Rabbimiz unutmaz, ihmal etmez... Sadece imtihan eder... uyanık olalım bu imtihanlarımızdan geçelim inş.

arkadaşlar başka bir siteden alıntıdır.paylaşan arkadaşa teşekkürler..
çok hoşuma gitti bende paylaşmak istedim..a.s.

firstnimbus bana cvp veeeer...bu lucrin beni acayip sinirli yaptı offfffffff yaaaa çıldırcammm...bu normal mi yaaa...bide bu lucrin azıcık bişey sanki yetmezmiş gibi geliyo...içinden küçücük bi şişe çıktı oda yarımmm buda normalmi...

bu arada kan testi yaptırdın mıııııı.....

canımmmŞeniz
siniri bilmiyorum bir yan etki midir eğer öyleyse bende olmamıştı.inşallahhh sendekide çabucak geçer tatlım.relax,relax lütfenkaydirigubbakcemile2
yumoşlarda sinirlenecek agresif olacaklar bak sonrakaydirigubbakcemile3
bende aynen senin gibi düşünmüştüm.hayatta yetmez bu lucrin demiştim ama arttı bile.aktif tedaviye başladıktan sonra dozunu 10 dan 5 e düşürüyorlar canım.

benim sonucumu almaya yarım saat kaldı tatlımmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Cnm yarım saat geçtii seni bekliyoruzz .İinşallah güzel haberler getirirsin cnm.yerimseniben

Cnm yarım saat geçtii seni bekliyoruzz .İinşallah güzel haberler getirirsin cnm.yerimseniben
şimdi eve girdim tatlımopuyorumnanaktan
sonucum 170.5 çıktııııkaydirigubbakcemile3
şimdilik hamileyim.inşallah iki gün sonra ikiye katlarda bende biraz rahat ederimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

heyooooooooooo firstnimbüs hamileeeeeeeeeee
:dance:
çok rahatladım vallaaaa:lepi:
hihoyyyt:sm_cool:
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…