dün herkese bişeyler yazmıştım hepsi uçmuş yaaaa...öfff
medicineeee canımmm rabbim tez zamanda bu acını unutturacak evlat bağışlasın sana özleme ve arene ve tüm isteyenlere...:Saruboceq:
ecemnur sanada geçmiş olsun canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
inşallah bende arkanızdan gelirim...bu kez olsun allahım ne olursunsenağlama
bana dua edin ne oluur kızlaropuyorumnanaktan
yine yazdıklarımız gitmiş...alsanaalsanasmile
ben dün menagona başladım...
yani iş ciddiye bindi artık dönüş yok...eyvahedigeldismile
hayırlısı neyse o olur inşallah..
yine yazdıklarımız gitmiş...alsanaalsanasmile
ben dün menagona başladım...
yani iş ciddiye bindi artık dönüş yok...eyvahedigeldismile
hayırlısı neyse o olur inşallah..
yokkk bidenemmm eşimin zoruyla annemlerde tutsak tutuluyordum evde kendime bakamazmışım:kedi:first'üm nimbus'um sorun mu vaaaaaar?
merakta bırakma lütfeeeeeeeeeeeeen...
canımcım evet yazdıkların hiç iştah açıcı görünmesede sakın umudunu yitirme.sakınnnnnn.mayada bir bayan vardı yumurtaları erken çatladı ve geriden gelen çok az birşeyi topladılar ve öğrendikki şimdi hamile.neden sende de olmasın kiolumunekankayizsmilemedicine ve özlem sağolun...
bugün kontrole gittim haberler pek içaçıcı değil..
solda önden giden bi aceleci ve iki küçük var sağda tık yok...
offff offff kaç yumoş toplanır ki benden..
takmıyayım diyorum ama düşünmeden edemiyorum...
allah büyük bakalım hayırlısı...
selam kızlar
çokkk mutluyum kesemizi az önce gördük geldik
cumartesi tekrar çağırdı kalp atışı için sanırım.2 embriyo transfer edilmişti.nir tanesi tutunmuş annesine
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,tüm dualarınız kabul olsun inşallah bu gece hepimiz için bol bol dua edeceğim.
selam kızlar
çokkk mutluyum kesemizi az önce gördük geldik
cumartesi tekrar çağırdı kalp atışı için sanırım.2 embriyo transfer edilmişti.nir tanesi tutunmuş annesine
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,tüm dualarınız kabul olsun inşallah bu gece hepimiz için bol bol dua edeceğim.
canımmmmmmm:)))))Heyoooooooooo:)))))
Çok sevindim canım:))) Allah sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle tamamına erdirsin. Allah meleğini sana ve babasına bağışlasın. Çok ama çok sevindim. İnşallah bütün arkadaşlardan alacağız bu ghüzel haberi:))))
MAŞALLAH SUBHANALLAH...
çok güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum sana...
sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına miniği..
darısı başıma inşallah yarabbim...
canımcım evet yazdıkların hiç iştah açıcı görünmesede sakın umudunu yitirme.sakınnnnnn.mayada bir bayan vardı yumurtaları erken çatladı ve geriden gelen çok az birşeyi topladılar ve öğrendikki şimdi hamile.neden sende de olmasın kiolumunekankayizsmile
yeter ki olumlu ol,bol bol dua et ve olabileceğine inan tatlım olur mu....
canımmmmmmm:)))))
sen başlattın bu durumu eccemle ben peşinden geldik.şimdi sırada mavimiz var inşallah:))
evet tatlım darısı başına inşallah bu sefer olacak yürekten inanıyorum buna canım.bu gece birsürü dua edeceğim senin için tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yavyummm nidimekkkkk ressim senin gurbanın olsun yawwkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2FİRSTNİMBÜÜÜÜSSSS
eğer hamile kalırsam avatarındaki resimden isterim ona göreeeekaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun canım benim.inşallah çok yakında aynı dileklerde senin içinde bulunacağız.amma düşük cümle kurdum haa örtmenim:kedi:ama anladın sen onubilmiyorumkismileALLAH BİN KERE RAZI OLSUNkaydirigubbakcemile5
BEBİŞİNİ SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN
yavyummm nidimekkkkk ressim senin gurbanın olsun yawwkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
buda olur daha şirinlerinide buluruk sana yeterki sen hayırlısıyla bir hamiş olllŞenizŞeniz
Allah razı olsun canım benim.inşallah çok yakında aynı dileklerde senin içinde bulunacağız.amma düşük cümle kurdum haa örtmenim:kedi:ama anladın sen onubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?