Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

yine kimseler uğramamış buraya...:dilcikar:
nerdesin medicine yaaa uzun zamandır girmedin tatilde misin yoksa...:icecream:
ben yavaş yavaş sona yaklaşıyorum...delikafadulden
yaklaşık 4-5 gün sonra yumoşlar toplancak galiba..
umutluyum,korkuyorum.heycanlıyım,rahatım.....kısacası karışık duygular içindeyim..:bbo:.
herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden..kendim için ve tüm evlat hasreti çekenler için...:Saruboceq:

yok canım ya tatilde falan değilim. gündüz ameliyattayım. bi de akşam aciller artmaya başladı. canım çıkıyo. bakıp okuyorum ancak yazacak takat bulamıyorum. haftaya 1 haftalık bi iznim olacak inşallah. yumoşların ne kadar kaliteleri nasıl tatilden sorarım artık.
karışık duygular doğal. insan bazen hiç olmayacak diye düşünüyo bazen de kesin olacak diyo. bu gelgitler zaten bizi insan yapan. umudunu yitime niyetini bozma. berat gecesi yapılan duaların yüzü suyu hürmetine sırayla hepimiz hamiş olcaz inşallah. sıra sende o yüzden rahat ol. çünkü ben gerçekten inanıyorum topiğin uğuruna.
burdaki herkes umutla, allaha isyan etmeden acısını yaşadı çünkü. bunun karşılığını, sabrımızın kaşılığını mutlaka ama acele etmeden HAYIRLI OLAN VAKİTTE alacağız inşallah.
galiba burda bi arkadaş yazmıştı tekrar olsun istemem ama net hatırlamadığım için bahsedeyim.
çok alim birine (dediğim gibi adını hatırlayamadım belki de peygamberlerden biridir) insanlar gelip dertleini anlatıp şifa bekliyorlarmış. bir karı-koca da çocukları olmadığı için gelmiş. mübarek zat "sizin kaderinizde çocuk yok, o yüzden olmaz" demiş. yıllar sonra aynı zat tekrar uğramış o beldeye ve karı-koca bi çocuğun elinden tutmuş olarak gelmiş. diğerleri şaşırmış tabi hani olmayacaktı demişler. zat da demiş ki "onlar olmayacağını bile bile rablerinden umutlarını kesmedikleri için allah onlara bu çocuğu bağışladı"...
sonuç olarak herşey rabbimizle aramızdaki duaya imana sınava vs bağlı.
şu mübarek aylarda bol bol dualarda buluşmak dileğiyle tüm sevgili derttaşlarımla birlikte...

başlık çok anlamlı ben anne olamamanın acısını bastıramıyorum. her geçen gün biraz daha bunalıma giriyorum. işim evliliğim arkadaş çevrem hayatım hepsi kötü etkileniyor. hepsi bu duygunun bende yarattığını bunalımın kurbanı oluyor. senağlama

hayırlı olsun tedavin inşallah..memorialden bebeğini alda gel....hamile olduğunu bile unutacak kadar rahat bir hamilelik geçirip, 9 ay sonra koca göbeğinlen çatır çatır doğur inşallah,2011 de geceleri bebeğini emzirmekten uyku gözünden aksın,kahvaltıya vakit bulama inşallah,bebeğin senin üstüne kussun,babasının üstünede çiş yapsın inşallah...evinin çöpü bebek bezleriyle dolsun,kapının önünden gittikçe büyüyen çocuk ayakkabıları eksik olmasın inşallah...senin balkonundanda minicik kıyafetler sallansın,evin heryerinden bi oyuncak çıksın inşalllaaah...

hatırladın mı tatlım.şimdi aynı bedduayı etme sırası bana geldi.inşallah benim bedduamda tutacak ve tüm bunları yaşayacaksın inşallahhŞenizŞeniz

canım benim rabbim kolaylıklar versin sanaolumunekankayizsmile çok zor senin için.inşallah tatilinde biraz dinlenirsin.bizi en umutsuz anlarımızda böyle biraraya getirdin ya,rabbim bunun hediyesini sanada tez zamanda gönderecek inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canıma.s.
burada herbirimiz senin yaşadıklarını daha az veya fazlasıyla yaşadık.birçok arkadaşımızda yaşamaya devam ediyor.ama burası uğurlu bir topik ona göreyerimseniben
bir girip yazan sonrasında ilk tedavisinde hamile kalıyor.inşallah rabbim sanada bu duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallahhhhhh

ay ne güzel sözler bunlar, çok yaşa sen emi çok teşekkür ederim iyiki bende bu topiğe gelmişim o halde....

Son düzenleme:

canım yaaaa senin mesleğinde zor beeee....şu bir haftalık tatilde dinlenirsin inşallah...
inşallah sıra bu kez bana gelmiştir yaaaaa...delikafadulden
vakit yaklaştıkça çok heycanlnıyorum....
inan ki umutluyum ama arada bi korku da düşüyo içimeeyvahedigeldismile
hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım...
güzel allahım inşallah seninde gönlüne göre versin...Şeniz

ayyyy çok duygulandım valla...:sinifsinif:
AMİİİİİİİİNNNNNN AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNdelikafaduldendelikafadulden
İNŞALLAAAAAAAAAAHHH
TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLERLE BİRLİKTE RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN...opuyorumnanaktan
ALLAHIM SANADA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNolumunekankayizsmile

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
tüm dualarına kocaman bir aaaminnnnnn diyorum canım benim.çok yakında seninde güzel haberlerini alacağız inşallahhhhh

arkadaşlar bu arada şimdiye kadar olan bütün işlemlerde memorialden çooook memnunum...
hemşireler,doktorlar çok iyiler...
inşallah bundan sonrada bi sorunla karşılaşmam..
özellikle nur hanım dünya tatlısı bi bayan..çok güler yüzlü ,esprili,tatlı dilli,hoş birisi yaniii
aslında biz onun hastası değiliz ama 4 kez filan ona denkgeldik
bugün yine mi siz diyo bize
bende evet artık sizin hastanız olcaz dedim..nasıl gülüyo..
ilk tanıdığımdan beri ona denkgelmek için dua ediyom...opuyorumnanaktan
inşallah sonucumda pozitif olurda...

merhaba mavi
genelde herkesin memorial hastanesinden memnun olduğunu okuyorum. hem çok tercih edilen hemde memnun kalınan bir hastane gibi
arkadaşlar bu hastane de özellikle vereceğiniz bir doktor önerisi varmı

ne güzel sözler bunlar
herkes bebeğine kavuşsun. çaresiz bırakmasın allah. içimizdeki özlem dinsin. anneliği isteyen herkes yaşasın hayırlısıyla herkes muradına ersin.

amiiiiiiin, her isteyene inşallah

eveeeeeeeeeet çooook zor..
iznim kısaltıldı, yazın çok yoğunuz diye.. başklarının hayatına yardımcı olalım derken hayatım gidiyo (

merhaba mavi
genelde herkesin memorial hastanesinden memnun olduğunu okuyorum. hem çok tercih edilen hemde memnun kalınan bir hastane gibi
arkadaşlar bu hastane de özellikle vereceğiniz bir doktor önerisi varmı

valla canım burda benden başka giden yok memoriale
benim yazımdan anlıcan gibi kişilik olarak nur hanımı seviyorum güleryüzlü olduğu için
ama memorialdeki bütün doktorlar çok iyi
bence teretdüt etmeden gidilebilecek merkezlerden birisi...

eveeeeeeeeeet çooook zor..
iznim kısaltıldı, yazın çok yoğunuz diye.. başklarının hayatına yardımcı olalım derken hayatım gidiyo (

canım yaaaa rabbim bu emeklerinin karşılığını verecek elbet
fedakarlık isteyen meslek seninki
allah kolaylıklar versin sanaopuyorumnanaktan

hey millet nerelerdesiniz??
mavi'cim n'aptın? hangi aşamadasın?

misafirlerim vardı giremedim....
salı 10 tane yumurta toplandı....
çarşamba telefon ettiler 3 tanesi döllenmiş sadece:gitme:
moralim bozuldu biraz ben donmuş kalsın diye dua ederken transfer olabilirmi pozisyonuna düştüm....boshayallersmile
karnım belim çok ağrıdı halada biraz ağrım var,gaz sancısı var...
bu tedavimde ilk kez umutsuzluğa düştüm
acaba 4. tedavi nasıl olur diye düşündüm
her tedavimde farklı zorluklar karşıma çıktığını farkettim...
tüp bebek tedavisinin ne kadar meşakkatli bir yolculuk olduğunu tekrar hatırladım....

şimdi yapabileceğim tek şey 3 embriyom için dua etmek:Saruboceq:
5. gün blast olucaktı ama 3 taneyle gidilirmi bilemiyorum...:1no2:
tabi herşeyin hayırlısı diyorum
allah büyük vardır bir hikmeti
rabbim ol dedikten sonra bir taneylede olur...
bekleyip görücez yarın tekrar haber gelicek kuzularımdan inşallah vazgeçmezler..
isyan etmemeye çalışıyorum ama şeytan dürtüyo... neden diye soruyo...isyandan allaha sığınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…