Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

arkadaşlar ben transfere gidiyom..tahmin ettiğim gibi 5. gün olamıycak...:a015:
umudum ister istemez kırıldı yaaa...:çok üzgünüm:
hakkımda hayırlısı ne yapayım ben elimden gelen herşeyi yaptım...
takdir allahtan...
yoruldum artık...

yine kimse yok burda...neyse ben yazayım ...
dün itibariylen biri birinci kalite biri ikinci kalite iki embriyom transfer edildi..
transfer esnasında çok ağladım...doktorum o kadar umutsuz olcak bişey yok dedi..beni teselli etti...
fazla yatmadım ve yatmıyorumda...
rabbim onu benim alnıma yazdıysa nasılsa olur....
hakkımda hayırlısı...
ne çabuk bitti bu tedavi hiç anlamadım...birden kendimi transfer olmuş buldum sanki..
inşallah sonu güzel olur...:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum ben de trasfer sonrası ağlamıştım hemşire neden ağlıyorsun hayırlısı olsun dedi,ve evet ben de hep aynı şeyi söyleyip duruyorum,uzun pro.olmasına rağmen ne çabuk geçti diye halbuki adet günümü beklerken nasılda günler ay olurdu...
benim trasverimin 4.günü ben de 5.gün embiryosu beklerken 2.gün oldu ve ben de trasfer günü bile hep yatmadım,işlerimi görüyorum birazdan yemeğimi yapıcam,nasibi varsa gelir zaten.
inşallah hayırlısıyla güzel haberi almak nasip olur...

Mavicim cnm benim yaa. Bence transferin kalitesine takılma.Benim orta kalitede idi. Allah nasip etttiktn sonra herşeyşn hayırlısı. Ben de bayadır giremedim bulantılarla uğraşıyorum. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin cnm kaydirigubbakcemile5

canım sıkma canını. benim de 26 yumurtadan elimde sadece 3 tane kalmıştı ve 5. güne yetişemedi. 3. gün transfer oldu. ikisi tuttu. içini ferah tut. bu sınavsa eğer her aşamada sıkıntı çıkıp sabrımız denenecek tabi. sakın şeytana uyma

inşallah sonucumuzda olumlu olur...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..boshayallersmile
hakkımızda hayırlısı...:ecrin_bebek:

sağol allah razı olsun..allahım sanada kolaylıklar versin...
inşallah yüzüm güler bu kez...:Saruboceq:

gerçekten zor bir sınav medicine ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım...:1no2:
umut verecek hiçbi belirti filan yok....boshayallersmile
allahım gönlüme ferahlık versin ama bugün bi heycan aldı beni çok fena...sanki nefesim kesiliyo..eyvahedigeldismile
rabbim ne olur yüzümü güldür bu kez:Saruboceq:

amin canım mübarek ramazan da geldi. senin için hayırlısı olsun..

Hamişler nerelerdesiniz?
Unuttunuz mu topiğimizi?
Kaçıncı haftalardasınız?
Sağlıkları nasıl bebişlerin?
Yaa merakta bırakmayın, kızdırmayın beni :)

Hamişler nerelerdesiniz?
Unuttunuz mu topiğimizi?
Kaçıncı haftalardasınız?
Sağlıkları nasıl bebişlerin?
Yaa merakta bırakmayın, kızdırmayın beni :)

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kızma akın canım ŞenizbenimmŞeniz
işte geldim burdayım.açıkçası çok garip geçiyor hamileliğim başladığından beri günlerim.eşim her fırsatta annemlere götürüyor beni.ne ara evdeyim ne ara oradayım bende anlayamadım.yoksa hiç unuturmuyum ben siziopuyorumnanaktan
8. haftamı dün doldurdum ALLAHın izniyle.bebişimizi ve kalp atışlarını gördük çok şükür.şimdilik herşey yolunda gözüküyor.inşallah çok yakında bende sana aynı soruları soruyor olacağım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım sağlıkla tamamına erdirir rabbim inşallah..

slm kıslarrr nasılsın ız bakalımmm hepinizii çook özledimm firstnimbuss tebriklllerrr canımm hayırla kucağına al ınsallhh... bana gelince uzun süredir giremedim tatil yaptık gesdik tozduk döndük kürkçü tükanına:)))
bende ev tasıdım tayin işleri derken bu ay tüp bebek yapacaktık, spermiyograma göre aşılama dediler bakalım 1 kes deneyelim dedik ilaçları p.tesi içmeye başlıorum yalnız çok büyük bir ilde değilizz doktorumuz açıkça şöyle söyledi
erkek faktörüyle gelenlerde aşılama şansı daha düşük oluo onunda sebebi ilimizde, iyi bir sperm yıkama işlemi yapacak laboratuar olmaması dedi..bende ilaçlara ve kontrole burda devam edip aşılama işlemini adanada yaptırayım dıyorum..hayırlısı bakalım olmazsa diğer ay tüp denicez sanırım..
mavicim tedavin hayırlı olsun canım inşallah sen ayağını sürü bende arkandan geleyimm
medicine sen napıosun cnm ösledim seninle sohbetide..
ismini sayamadığım diğer arkadaşlar..sizden nbr..

canım şimdiden hayırlı olsun.
valla bugün aklıma geldin, yopiğe girdim ve mesajını gördüm.
inşallah iyi olur. aşılamayla olmayacak diye de şartlandırma kendini tamam mı :)

canım şimdiden hayırlı olsun.
valla bugün aklıma geldin, yopiğe girdim ve mesajını gördüm.
inşallah iyi olur. aşılamayla olmayacak diye de şartlandırma kendini tamam mı :)

canım benim bak iyice inandım şimdi evrende elektrik diye bişey var dün diğer topikteki arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş bugun geçmiştin aklımdan diye:)))hissettiniz buralarda olduğumu..
ne çok umutlu nede karansarım canım adanada tüp bebek merkezindeki yaptırdığımız spermiyogramda
1 ml de 10 milyon
toplam 40 milyon
ileri hızı %0
ileri yavaş %60
çok ilginç bi test oldu ben 0 görünce dedim hiç uğraşmayalım ama dr ileri yavaşlarında dölleyebildiğini onlarında içinde daha hızlı olanlarında olduğunu söyledi hatta şansınız yüksek dedi bakalım..
sen neler yapıosun bitiıo artık senin asistanlık sürecide eşinede kavuşursun inşallh :)))

hoşgeldin umutbizimolsun...
inşallah aşılama sseni bebişe kavuşturur...
ben sonuç heycanıyla ne yapacağımı şaşırdım...
bugün 10. günüm...
idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hayalet gibi çıktı...
bilmiyorum artık var mı bebek bilmiyorumkismile

ayyy canımm hadi hayırlısı yaa yarın ilk idrarınla yapsana tekrar inşallah vardır cnm yaa hadii iyi haberlerini beklıyorumm sen ayağını sütü cnm arkandan ben geleyim inşallah..
ben de bugun ilk puregon iğnemi oldum bakalım kaç yumoş oluşacak dr 3-4 tane hedeflıyoruz dedi bakalım perşmbe kontrolüm var ama ozaman belli olurmu kaç tane olduğu..

inşallah canım yaaaa..
bu idrar testleri ne kadar güvenilir meçhul ama...
yumoşların güzel güzel büyüsün bebiş olup kucağına konsun...
perşembeye bir fikir oluşur kaçtane olacağı konusunda...

hayalet gibide olsa çıkmışsa vardır canımmm ama yinede sen cnm yarında yap bakalım silik pembe olacaktır inşallahh..
ayy ne güsel dua ediosun inşallah cnm hadii yarın güsel haberlerini beklıyorumm

sağol canım, 8 hft sonra sınavım var. sonra bikaç ay atama nedeniyle açıkta kalcam. bu arada tekrar bi denememiz olabilir bakalım.
sonuçlarını haberdar et muhakkak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…